lampicky do dveri
-
c1ca - FK
lampicky do dveri
moc se omlouvam, vim ze uz tu to bylo. Ale od rana to tu hledam a nemuzu to nejid. bylo tu krasnych par fotek a diskuze o umisteni LAMPICEK DO DVERI co se rozsviti kdyz se otevrou dvere.ma to treba oktavka.nemate nekdo odkaz nebo svoje fotky ? diky
-
c1caa
Re: lampicky do dveri
pekny veci to joo.. ale to co jsem myslel byly lampicky v tech bocnich prihradkach co osvetlujou nastupni prostor a taky prihradku a zaroven auto co jede za tebou v noci tak vidi ze mas otevreny dvere
- MARWiN
- Kontaktovat uživatele:
přidávám se k derminovi,taky by mně zajímalo jak to vypadá zevnitř 
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Vevnitř samozřejmě ty lampičky čuměj do kapes...to prostě jinak udělat nešlo.Naštěstí tam mám vesty a hadry na okna takže jsou "zarovnaný".Někde jsem nějaký fota měl,musím se po nich podívat.
- MARWiN
- Kontaktovat uživatele:
to by bylo uplně super,kdybys je našel 
-
c1caaa
výborne presne to je ono! nadhera. kudy a odkud jsi vedl draty ? nasel jsem ty svetylka v cine za 55korun, ale ma to vzadu patici a nevim jestli to nepotrebuje protikus nakej spesl. nebo to jde na konektory obycejny ?
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Jojo....vzadu to bylo na konektor,ale ten jsem musel upálit a dráty naletovat napřímo.Dráty mi vedou uvnitř v té kapse - ne jako na dně,ale uvnitř tý kapsy - je jakoby dvojitá.Na drátech mám potom konektor,abych mohl tapecy sundat.Ještě mi v nich vede ledka na alram kterou mám u kolíčku na zamykání.
Ty fotky jak to vypadá vevnitř nemůžu najít,tak to musím blejsknout znova.
Ty fotky jak to vypadá vevnitř nemůžu najít,tak to musím blejsknout znova.
-
c1ca - FK
Joo, s tim konektorem to je šikovný! ja myslel ze bych tu prihradku provratl jen na prostrceni kabliku a vedl uvnitr dveri.ale nevim presne kam se napichnout od dverniho spinace aby se mi to rozsvitilo po otevreni deri