žarovky

RUNNER - FK

žarovky

Příspěvek od RUNNER - FK »

hele shaním žarovky svití to jak xenon ale je to obyč H4 nemate to někdo v autě nebo mi řekněte co velmi dobře svítí xenony nechci
Vašek - FK

Re: žarovky

Příspěvek od Vašek - FK »

osram cool blue
tungsram mega light
philips blue vision
...

je toho hodně stačí hledat. A to i tady..
RUNNER - FK

Příspěvek od RUNNER - FK »

ja nam v MZ nějakou z Něnecka je modra a svíti čistě bile ale ma 45/50W jinak je s ní vidět jak ve dne a v autě man ty cool blue 4000celvin a nic moc to ta MZ ni svíti vic
Vašek - FK

Příspěvek od Vašek - FK »

Tak pokud nechceš vyloženě do bíla, ale aby svítila pak bych zkusil osram silverstar. Ty používám já a jsem spokojen
Bolthorn - FK

Příspěvek od Bolthorn - FK »

Podle mě jsou to vyhozené peníze. Ty s tím xenonovým efektem jsou nanic, svítí na dvě věci a rychle praskaj. Vyzkoušel jsem už taky pár těhle zázraků a nakonec jsem se vrátil k obyčejným žárovkam.
Jozefj
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jozefj »

Já jsem si jedny koupil také stály přes 300 a po týdnu jsem je daroval kamošovi který musí mít sem tam nějakou kravinu na autě a po 3 dnech šly do popelnice.Na silnici od toho vidět není a značky protijedoucích aut mě nezajímají.
Roman813 - FK

Příspěvek od Roman813 - FK »

jj sviti to nahouby tyhle uzasne zazraky, hlavne za deste a stmivani, Osram Siverstar sviti velmi dobre, uz je mam vice nez rok a nemuzu si je vynachvalit... A nebo jeste Osram NightBreaker...taky hoooodne dobry
Dejwis

Příspěvek od Dejwis »

!!! Rozprodej dílů z Feldy !!!
marian

Příspěvek od marian »

Ja mám už asi 4roky Bosch+60%,stály asi 300sk/kus a som snimy spokojný.
Bernto - FK

Příspěvek od Bernto - FK »

Ja mam ty Osram NightBreaker uz asi 2 mesice a naprosta spokojenost :) doporucuju ;)
Odpovědět