mix oleju

AEF
dub2 - FK

mix oleju

Příspěvek od dub2 - FK »

Ahoj,
zeptam se na strasnou prasarnu, tak snad me neukamenujete....

Mam 1.9D. Podotykam, ze auto uz je skoro rezave, najeto ma 140k a najizdim uz dost malo (par tisic za rok), takze je jasne, ze auto driv totalne zrezne, nez bych dodelal motor....
Chystam se menit olej. Koupil jsem nejakej obycejnej 10w-40, co splnuje VW 505 00. Mam ho 5 litru, takze dost. Vsimnul jsem si, ze se mi doma jeste vali asi 1 litr nejaky mogul 15w-50 urceny pro nepreplnovane naftove motory. Dotaz zni. Muzu tam nalit ten litr a pak dolit tim koupenym? Teda smichat 10w-40 a 15w-50? Upozornuju, ze mi vubec nejde o to, ze usetrim par korun za litr oleje, spis se mi to tu vali a nevim, co s tim, tak bych to nalil do motoru. ;) Kdyby to zkratilo zivotnost motoru o par tisic km, tak je mi to fuk. Kdyby hrozilo, ze se za 100 km sekne a skonci, tak samozrejme ne.....

A jeste dotaz z jineho soudku. Jaky olej lejete do posilovace rizeni?

Dik za nazory.
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Re: mix oleju

Příspěvek od emilio52 »

Do motoru nalej to co tam patří nikdy nevíš co se může stát .Ten starej odnes do sběrnýho dvora (do sběru)
Do posilovače jedině hydraulický olej G 002 000.třeba tady: http://oleje.cz/eshop/show_prod.php?id=37
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
Odpovědět