Borbet Atlanta - kopou

Meverick - FK

Borbet Atlanta - kopou

Příspěvek od Meverick - FK »

Ahoj lidi .. prostudoval sem všechny témata ale nenašel sem žadné do kterýho bych se mohl přidat .. kdyby už nějaké takové bylo tak se omlouvám ...
Koupil sem si kola Borbet Atlanta a bohužel sem se nechal napálit .. když sem si je přivezl domu z Ostravy čož je 150km tam a 150 km zpátky .. sehnal sem si jiné gumy a dal to do servisu přezout ..tam mi řekli že ty kola docela kopou .. nejsou nijak výrazně nabourané jen trochu šišaté ... potřeboval bych zda by ste mi někdo doporučil nějakej servis kde rovnaj kola a zhruba za jakou cenu .. jo ještě aby to byl Středočeský kraj konkrétně tak cca 60km okolo Nymburka ..
Děkuji za radu .. jinak kola jsem koupil za 3000 4 obuté a jeden disk .. což mi přišla jako užasná cena za 5 kol .. jinde za to chtěj 5000 nebo 6000 a někdy i víc.. tak je mi líto je vyhodit .
Myslím si že s rovnáním by nemusel bejt problém , když to jsou originály takže by měly bejt i pevný ..
Ještě dodatek, byl sem v pár servisech a všichni si to nechávaj opravovat jinde .. potřeboval bych nějakou firmu, která je přímo opravuje aby to nebylo přez prostředníka ... ještě jednou děkuji rady :)
Meverick - FK

Re: Borbet Atlanta - kopou

A ještě dotaz mam je nechat zout a nebo si je tam zujou ?
RAIMMI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RAIMMI »

určitě ti je zujou oni, a nebo si to zuj sám, to je jedno, já bych to nechal na nich, u nás rovnají 500kč kolo, jinde se to pohybuje okolo 1000 -1200kč, firmu ti neporadím jsi ode mě dost daleko :(
Meverick - FK

Ta cena za to rovnání je parádní ale vzhledem k tomu že asi neděláte na počkáni bych najel něco kolem 800 km což už se nevyplatí .. ale dík za nabídku :) .. kdybych to měl o 100 km blíž tak bych do toho šel :) ale 210 km je už docela štreka :(
Meverick - FK

Lidi čekám na rady a na tipy :)
hledacz - FK

Příspěvek od hledacz - FK »

http://www.pneu-mracek.cz/nabidka-sluzeb/ Praha 8
http://www.rovnani-kol.cz/ukazka-prace/ Úžice u Prahy
http://autohk.cz/alupro/ Hradec Králové
http://www.opravydisku-svareni.com/ Praha 8
http://www.pneudobias.cz/ Miskovice, Kutná Hora - na virtu píšou, že prý i opravu je kola, takže doporučuji email
http://www.autoservis-kolin.cz/obsah/pneuservis/ Kolín
http://www.pneuservis-trebes.cz/nabidka.aspx Hradec Králové
Meverick - FK

Děkuji moc .. :)
Meverick - FK

http://autohk.cz/alupro/ Hradec Králové asi bych to viděl na ten Hradec ..ještě jednou děkuju :)
Meverick - FK

Máte někdo zkušenosti s touhle firmou? ... ALUpro v Hradci králové ...
Meverick - FK

Dík :) ... zejtra jedu do Hradce ... samá chvála je na toho chlapa ... tak to zkusim tam .. prej je šikovnej a levnej .. ... :)
Meverick - FK

Tak jsem včera byl ´v HK ve firmě ALUpro a předběžná cena za rovnání a rozbroušeni a zastřiknuti škrabancu je 400 za kolo ... pán mi udělal radost protože jsem čekal cenu že bude jednou taková ... vzhledem k tomu že si řekl 400 za kolo tak sem si nechal opravit všech 5 :) .. přístí tyden bych si pro ně měl jet.
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne úte 08. bře 2011 11:17:06, celkem upraveno 1 x.
Meverick - FK

Jo ještě takovej dodatek .. ještě než jsem jel do hradce tak sem psal email do jedný firmy v praze a poslali mi toto ..

Dobrý den
Oprava naraženého alu disku stojí cca 800,kč 1ks
termín opravy 1-2 dny
cena lakování 1 alu disk 14-18 cena 2000,kč

Josef Mráček

Docela ranec ... cenově doporučuju ten Hradec... firmu ALUpro ... jakou děla praci uvidim za tyden .. nafotim je a dam sem nějaky fotky ....
Meverick - FK

Takže aktualizuji téma ...

Dnes sem volal do ALUpro v HK a ptal jsem se zda už mám opravený Atlanty .. bylo mi zděleno že je reno dodělal a že si můžu přijet . Když jsem se ptal na cenu tak si řekl 1500 Kč .. a jednalo se o rovnání a lehké rozbroušení škrábancu a přestříknutí lakem . Cena je velice hezká .. ted jsem zvědavý na stav kol ... zitra si pro ně jedu . pak přidám foto .
Meverick - FK

Tak jsem si včera přivez kola . vypadaj jako nové :) ... Jsou srovnané,nalakované a vyvážené .. cena za 5 kol 1500 .. včera sem je nafotil ale nedostal sem se k pc tak fotky budou dnes odpoledne .. ted jen jaké budou mit jizdní vlastnosti .. až přestane pršet tak je přehodim ... :)
Meverick - FK

Re: Borbet Atlanta - už nekopou

Tak tady jsou ty fotky ....

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek :D
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne sob 19. bře 2011 16:54:58, celkem upraveno 1 x.
Matuhsch
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Matuhsch »

Tak to je paráda, že bych si je za ty prachy nechal taky repasnout :?:
Obrázek
Obrázek
Meverick - FK

Jj vřele doporučuju .. chlap je ochotnej , rychlej měl se je tam od minulýho uterku do včera , má pohodový jednání, .. a fajn ceny .. .. a takovej dodatek .. když sem pro ně jel tak tam byl chlap taky s feldou kombikem .. a nechaval si plecháče dávat do komaxitu .. a vypadá to libově :)
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne sob 19. bře 2011 16:55:25, celkem upraveno 1 x.
Matuhsch
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Matuhsch »

No já tam mám celkem hluboký škrábance no.. a jedno je koplý trošinku, že ho nemůžu mít na předku bo by mi klepal volant zase je mám jen 4ks.. A to ti sám sundal i nandal pneu nebo si mu to vez zutý?
Obrázek
Obrázek
Kulis - FK

Příspěvek od Kulis - FK »

Mevericku nemáš foto kol před úpravou(opravou)
Meverick - FK

přivezl sem mu 5 kol .. 1 zuté ... 4 obuté ... gumy si sundal nandal a vyvážil .. jinak podle mě udělá všechno jak škrábanec tak že sou koplý .. ja měl na jednom taky rejhu od obrubníku(už sem je tak koupil) a neni to budec poznat že tam nějaká byla .. až se mi vrátí noťas ze servisu tak přidám fotky kole před repasem .. a to že je nakoplý neva .. dá se to srovnat .. mě to rovnal protože házely do stran takže byli asi torchu pokroucený .. pak to rozbrousil pravděpodobně zakitoval protože sem tam měl trochu ureženou hranu límce a už je tam zase celá a pak stříknul do stříbrné ..
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne sob 19. bře 2011 16:55:53, celkem upraveno 1 x.
Meverick - FK

Kulis: fotky dodám až příjde noťas .. snad to bude co nejdříve možná by se dalo něco shlednout na fotkách v mem tematu o autě .. tam jsou před repasem ale nevim jak moc to tam bude vidět
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne sob 19. bře 2011 16:56:22, celkem upraveno 1 x.
Matuhsch
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Matuhsch »

chcu mu napsat maila ale nejak jim nejedou kontakty na te strance :( jinak máti jezdí do hradca každej týden, takže by me doprava nic nestala
Obrázek
Obrázek
Meverick - FK

ALUpro - 608313473 ... je lepší zavolat a dohodnout se snim .. já do hardce nejezdím vubec a mám to 60 km ale zta tu cenu za opravu bych jel klidne 100 :D

Jo jinak firma sídlí v Roudničce za hospodou ...
Odpovědět