Vrakoviště v okolí Chebu
-
selle - FK
Vrakoviště v okolí Chebu
Čau kluci: nevíte o nějakem vrakovišti v okolí CHebu.M.lázní,nebo k.Varů?Shaním otáčkoměr+tišták.Ten můj blbne.
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Vrakoviště v okolí Chebu
Já jsem byl v létě zde:
http://www.mapy.cz/#mm=TtTcFP@ax=129008 ... 6">Najdete nás zde</a>
měly tam asi 4 feldy na plecháčích, sháněl jsem čalounění stropu na combi a sluneční clony a sehnal bez problémů, musel jsem si je vymontovat z auta, platil jsem 100,-Kč za stop a 100,-Kč za sluneční clony.
O jiném opravdu funkčním vrakovišti nevím. V Chebu je za správou silnic na křižovatce hřbitov Podhrad, ale tam mi řekli, že škodovka pro ně není auto, že nic nevedou.
http://www.mapy.cz/#mm=TtTcFP@ax=129008 ... 6">Najdete nás zde</a>
měly tam asi 4 feldy na plecháčích, sháněl jsem čalounění stropu na combi a sluneční clony a sehnal bez problémů, musel jsem si je vymontovat z auta, platil jsem 100,-Kč za stop a 100,-Kč za sluneční clony.
O jiném opravdu funkčním vrakovišti nevím. V Chebu je za správou silnic na křižovatce hřbitov Podhrad, ale tam mi řekli, že škodovka pro ně není auto, že nic nevedou.
Ahoj, ještě jedno malý vrakoviště je když jedeš z Chebu směr Mariánky a v tý houpačce před Žandovem je odbočka vlevo-je tam pár chalup a vrakoviště. Na škodovky tam toho mají spousty.
-
t1000 - FK
Dej pak vědět jak si pořídil v tý Lomnici co psal Vašek. Já jezdim jak psal ferat do Lajnbruku,maj tam toho hodně. V tý Lomnici sem ještě nebyl.Taky by se pár věcí šiklo.
-
selle - FK
No jasně.Dam vědět.V pátek si udělám takovej malej vílet po okrese.Tyden jsem neseděl pořádně za volantem.Chybí mi 
-
selle - FK
Tak jsem to nevidržel,a jel jsem shánět ten otač,hned ráno po noční.Jel jsem nejprvé do Lomnice.Tam jsem bohužel nepochodil.Měli tam jen jednu felinu,a to ještě v dieselu.Jinak jsou tam fajn kluci.Pak jsem to vzal k tomu Žandovu.Pánove,tam toho mají
Vybral jsem si celou přistreojovku i s palubním počítače za 500kč
Jen nevím jakej je to typ.Ze zadu toho palub.je černej konektor napojený na tacháč.Ten žluty konektor tam není.Myslíte že se da dokoupit?
-
t1000 - FK
To si děláš srandu ne? Přístrojovka i s palubákem za 500? Tos měl kliku. Kabeláž dokoupíš u Apri u pana Třetiny viz odkaz: http://www.feliciaklub.cz/?id=firmy&detail=17
-
selle - FK
to jo kamarade.Mam radost jako malej kluk.Ted jse pročítal forum o palubáku,a tam píšou,že APRI už to nevirábí.Nakonec mi ten palubák bude k ničemu.
-
t1000 - FK
Palubáky ne ale kabeláž by ještě mít mohli kluci jí tam taky dodatečně sháněli. Skus napsat panu Třetinovi a uvidíš.
-
selle - FK
OK.zítra mu napíšu nebo brnknu.Pak dám vědět,jak jsem pořídil.Zatím čau,musím na noční.ještě že poslední 
-
selle - FK
v chebu na proti kauflandu na ty světelny křižovatce.leštím tam dřevěný lišty do interieru aut-mercedes a bmw.ted nas budou stěhovat do bívale hřebíkárny za jesenicí.A ty dělaš kde?
-
t1000 - FK
Jo tak už vim tam sem se taky jednou ptal na práci a hřebíkárnu taky znam tam dělal muj minulej šéf. 
Já dělám Trelleborg Lesina. Tam se vyrábí guma a já dělám laboranta. Takže testy,zkoušky,kontrola a následná zpráva pro zákazníka.
Já dělám Trelleborg Lesina. Tam se vyrábí guma a já dělám laboranta. Takže testy,zkoušky,kontrola a následná zpráva pro zákazníka.
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne čtv 31. bře 2011 20:14:54, celkem upraveno 1 x.
-
selle - FK
tam dělaj kluci od nas z vesnice.jirka kraus a vašek ježek
-
t1000 - FK
JJ Vašíka znám ten mě právě zaučoval,pokud ho uvidíš tak ho pozdravuj asi bude překvapenej. 
//edit MATY: Odstraněna citace! Viz. pravidlo č.4!!!
Naposledy upravil(a) Maty dne pát 01. dub 2011 20:51:34, celkem upraveno 1 x.
-
t1000 - FK
Řekni pozdravuje tě Martin s červenou feldou co si ho zaučoval u vás v laborce a on bude vědět. 
-
selle - FK
Tak stou kabeláží to vyšlo výborně.Zítra mi jí pošlou,a nic za ní nechtějí
Takových dobrých lidí je už opravdu málo 
-
ObetTrestnehoCinu
Dobrý den, mohl bych Vás poprosit o kontakt, případně délku pracovní na vrakovišti v Žírnicích (poblíž Dolního Žandova)? Poptávám palivovou nádrž na Felicii BMM, důvodem jest její propíchnutí a odcizení benzínu. Děkuji.
-
t1000 - FK
ObetTrestnehoCinu : Nemyslel si spíš to v Malý Štiboři? Tady je odkaz: http://brantl.wz.cz/
-
ObetTrestnehoCinu
t1000: No já se řídil dle instrukcí uživatele ferat, který to píše ve třetím příspěvku. Tudíž jsem z toho vyvodil, že se jedná o Žírnice, jelikož z mapy lze usoudit, že je tam nejspíš vrakoviště. Viz http://www.mapy.cz/#x=12.526477&y=50.04 ... 15&l=3&c=h. Jinak děkuji za odkaz. Každopádně se bude hodit do budoucna. Uvidím jak dál, můj garážmistr mi říkal, že by měl jednu nádrž mít, takže se nechám překvapit.
-
t1000 - FK
ObetTrestnehoCinu: No to co psal ferat bude správně podle fotek na mapě.Ten odkaz je z roku 2006 tak asi nebude aktuální nebo to spadá vše pod Milíkov.
-
RadimCep - FK
Nevíte někdo o nějakém vrakáči v okolí Olomouce??
Díky.
Díky.
-
DOLAN - FK
Zdar, máte nějakej tip na solidní vrakáč v Praze a okolí? Určitě jich je spousta. Už jsem vyzkoušel to v Modleticích a nadšenej sem rozhodně nebyl, mimo jiné a hovadské jednání mi prodali šunt (zjistil jsem až pozdě).
-
DERMIN95
- Kontaktovat uživatele:
skus u libeňskýho nadraží tam to je snad přímo na koncerna škodoovky...
- Yetti98
- Kontaktovat uživatele:
DERMIN95:
kde to tam přesně je,nemáš tušení jestli maj i plechařinu konkrétně pr.blatník v barvě 9595 tmavá metla
kde to tam přesně je,nemáš tušení jestli maj i plechařinu konkrétně pr.blatník v barvě 9595 tmavá metla