oprava serva naklápění světel
oprava serva naklápění světel
Pánové feldaři,
dostal jsem nabídku na IO TDA3629, které je ve fabiáckých servech.
Je sice v "krátkém" provedení (8 nožiček), ale do stávajícího serva půjde "voperovat".
Musím během krátké doby odpovědět, tak kdo by měl zájem pište.
Při odběru 50 ks byla nabídnuta cena 4,27 EUR.
dostal jsem nabídku na IO TDA3629, které je ve fabiáckých servech.
Je sice v "krátkém" provedení (8 nožiček), ale do stávajícího serva půjde "voperovat".
Musím během krátké doby odpovědět, tak kdo by měl zájem pište.
Při odběru 50 ks byla nabídnuta cena 4,27 EUR.
Re: oprava serva naklápění světel
Píši jenom proto, že minimální odběr je těch 50 ks. Pak je cena 4,27 EUR. Pokud si někdo netroufá, tak mu to opravím.
Za cenu součástky a poštovné.
Za cenu součástky a poštovné.
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Tak to vypadá, že jsem jediný zájemce
.
Moje bejvalá skorozávodnička http://www.feliciaklub.cz/Tweety http://tweety5004.rajce.idnes.cz/felda/
Momentálně Pašík 1.9TDi chro chro a Clio II 2.0 16V Sport
- už taky vše pryč 
http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... 16&t=25423
Momentálně Pašík 1.9TDi chro chro a Clio II 2.0 16V Sport
http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... 16&t=25423
Počkám na nabídku na nové IO a pak se uvidí ...
-
Psykopath - FK
Taky jsem si říkal, že je to dost. V systému měli starý záznam s cenou kolem 69,-Kč.
Nevím, kolik stojí nové servo, ale myslím, že každý nemá to štěstí aby sehnal dvě serva za 300,-Kč.
A pokud se někomu válí mrtvá serva v šuplíku, bude jistě uvažovat o opravě.
Kdyby nebyla podmínka odběru 50 ks tak bych tady "nevopruzoval".
Nevím, kolik stojí nové servo, ale myslím, že každý nemá to štěstí aby sehnal dvě serva za 300,-Kč.
A pokud se někomu válí mrtvá serva v šuplíku, bude jistě uvažovat o opravě.
Kdyby nebyla podmínka odběru 50 ks tak bych tady "nevopruzoval".
-
Psykopath - FK
V tom mas naprostou pravdu, ze ne vzdy se podari sehnat tak levne (BTW nevedel jsem, ze za ne nekteri chcou palbu jako za pul auta, ted jsem se dival, a ja jsem je teda koupil hooodne levne), za cenu 69,- by to bylo naprosto idealni... A ten odber min. 50 kusu - to je problem, kolik by tam jinak byla ceny kdyby se bralo mensi mnozstvi? jednou tolik? Jestli teda prodavaji mensi mnozstvi... Uz jenom zjistuju informativne, kdyby se me na to nekdo ptal...
Edit: jeste me napadlo, kolik jich potrebujes? Ja jsem totiz objednaval pro kamarada nejake v tuzemsku nesehnatelne IO maxim, napsal jsem distributorovi, a poslal mi zdarma 2 kousky, abych si to otestoval... a to pro muj ucel bylo idealni...
Edit: jeste me napadlo, kolik jich potrebujes? Ja jsem totiz objednaval pro kamarada nejake v tuzemsku nesehnatelne IO maxim, napsal jsem distributorovi, a poslal mi zdarma 2 kousky, abych si to otestoval... a to pro muj ucel bylo idealni...
Navíc jsem před chvilkou dostal nabídku na provedení SOI16 (16 pinů, povrchová montáž) které je v servech a cena je tam 6,99 EUR.
Poptal jsem to také u distributora. Jenomže tenhle typ už dávno skladem nedrží.
Potřebuji jenom dva, chtěl jsem opravit serva tady kolegovi z fóra.
Tajně jsem doufal, že vylítne 25 rukou od feldařů co mají doma v šuplíku vadná serva a tu 50-ku v pohodě sdělám.
Poptal jsem to také u distributora. Jenomže tenhle typ už dávno skladem nedrží.
Potřebuji jenom dva, chtěl jsem opravit serva tady kolegovi z fóra.
Tajně jsem doufal, že vylítne 25 rukou od feldařů co mají doma v šuplíku vadná serva a tu 50-ku v pohodě sdělám.
-
Psykopath - FK
Mno tak to je tak nejak na ****... Co se da delat, neni tady 25 feldaru, co maji doma vadne servo... (ted me napadlo, ze ja jsem ty svoje jeste nezkousel
, tak doufam, ze budou fungovat, jinak mas adepta na dalsi dva kousky
)
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Jen pro zajímavost...jak víš že mrtvý servo má za následek právě uvedený IO ?
Ono tam toho už moc dalšího není. Ochranná dioda proti přepólování se dá snadno změřit. Pak je tam obvod ochrany proti přepětí, zenerka 43V s elytem. Taky snadná kontrola. Motorek ověříš přímým připojením na 12V. Potenciometr, kterým hýbe motorek se dá zkontrolovat ohmmetrem. Napětí z regulátoru na vstup SET zkontroluješ voltmetrem.
Ostatní ochrany (přerušený drát, zkrat, tepelné přetížení, ...) jsou bohužel už uvnitř obvodu.
Ostatní ochrany (přerušený drát, zkrat, tepelné přetížení, ...) jsou bohužel už uvnitř obvodu.