Tažné a typový štítek
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Tažné a typový štítek
Mám origo Škodovácké tažné,s českým atestem 8SD,montovaným v D.Bohužel je to ten typ co má držák na zásuvku umístěnou hodně dole (už jsme to tady řešili),takže když někde štrejchnu třeba o obrubník,dycky ohnu ten držák.Už je celkem dost pomuchlaný,tudíž jsem se rozhodl tenhle držák upajcnout a dát tam držák na zásuvku co se montuje pod šrouby co drží kouli.Potud vše OK.Problém je že na tom původním držáku je typovej štítek TZ.A co s tím?Buď ten starej držák vozit sebou a když bude problém třeba na STK,ukázat jim ho.Nebo zkusit ten štítek odpreparovat z toho starýho držáku a nalepit na ten novej (což bude asi problém,neb ten štítek drží jak Kalousek koryta) anebo nevím.Počítám že mi nikdo nevystaví něco jako kopii toho štítku,co?Máte s tím někdo nějaké zkušenosti?
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Tažné a typový štítek
Měl jsem stejnej problém, jako ty, navíc mám tažný od HOOKa, ten štítek nejtuje a nejty i štítek jsou hliníkový, za cca 5 let jízdy v zimě sůl nejty i s okraji štítků doslova sežrala. Štítek mám sundanej, vozím ho společně s papírama od auta, na STK jsem ho na to upozornil, že štítek nemám a ukázal jsem mu ho, řekl OK, že je to v pořádku. Kolega z práce měl štítek dokonce jen stříbrnou samolepku a vydrželo mu to jen jednu zimu, pak štítek ztratil a nemá už nic.
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Jo?Tak pokud funguje to že jim ho stačí ukázat,tak to je prima.Prostě ho dám do kastliku a kdyby něco tak ho vytáhnu.Díky.
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Myslím že štítek kontrolují tak když je tažné nově namontované.
Já mám tažné origoš škodovácké namontované hned na nové auto a za třináct let už se dá jenom tušit že tam štítek je. Nikdy to nikdo neřešil.
Já mám tažné origoš škodovácké namontované hned na nové auto a za třináct let už se dá jenom tušit že tam štítek je. Nikdy to nikdo neřešil.