Potřeboval bych poradit, Mám octávku 1.9 tdi 81kw a když hnu z volante na ktzerou koliv stranu tak začíná v podvozku něco tlouct, čím větčí rychlost tím více to tluče, Dělá to jen fak při zatáčení a trochu to hučí při jízdě, ale při tom zatáčení to dělá.... tutututututututut....
Při brždění je všechno ok
Dnes jsem na to znova koukal a zdá se mi že je to jen z jedné strany - levé. Zvedal jsem to a bral za kolo jestli není vůle v ložisku ale na nic jsem nepřišel
Vím že to tu je Felicia Klub,ale na stránkách octávia to stojí za .... a když jsem měl feldu tak mi tu vždycky někdo dobře poradil.
Klepání od kola - ložisko
- Vici
- Kontaktovat uživatele:
Re: klepání v kolech
kola mas dotahle dobre? nemas na nich nejake neoriginal poklice?
O1 Combi ASZ 204PS/461Nm, Galaxy AUY 149PS/368Nm, Sharan AUY 4motion série, Favorit Silver Line 50kW
-
smazany clen - FK
Právě že liťáky jsou širší a mezi hlavicí rejdovýho čepu a liťákem je krozně málo místa.Když ten čep odejde a udělá se v něm vůle,tak ta hlavice klepe do disku právě při zatáčení.Mělo by to po sundání kola na ní být vidět.Není to žádný dohad,ale osobní zkušenost!!!
-
senegal
čepy jsou ok.........už jsem na to přičel je to ložisko na levé straně
-
6host - FK
Jak poznat vadne lozisko predniho kola kdyz se nemuzu projet
Zdravim,
mam takovej blbej dotaz, delam takovou mensi GO predni napravy, vsechno rozebrane a premyslim jestli vymenit loziska v tehlicich, ale nechce se mi zase zbytecne vyhazovat 600,- za nove , kdyz ty co tam jsou muzou byt v pohode, feldu mam chvilku, pri tech par kilometrech co jsem s ni najel , nez sla na spalky jsem zadne huceni nezaregistroval , ale ani jsem se na to nesoustredil a ted, kdyz mam tehlice venku by me zajimalo, jestli je nejaka moznost zjistit jestli je lozisko ok nebo ko, naboj mam porad v tehlici, ten jsem nevyndaval.
dik za rady
mam takovej blbej dotaz, delam takovou mensi GO predni napravy, vsechno rozebrane a premyslim jestli vymenit loziska v tehlicich, ale nechce se mi zase zbytecne vyhazovat 600,- za nove , kdyz ty co tam jsou muzou byt v pohode, feldu mam chvilku, pri tech par kilometrech co jsem s ni najel , nez sla na spalky jsem zadne huceni nezaregistroval , ale ani jsem se na to nesoustredil a ted, kdyz mam tehlice venku by me zajimalo, jestli je nejaka moznost zjistit jestli je lozisko ok nebo ko, naboj mam porad v tehlici, ten jsem nevyndaval.
dik za rady
- hromyblesky
- Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jak poznat vadne lozisko predniho kola kdyz se nemuzu projet
zvedni auto na zvedak s kolama a rozjed to na maximalku na petku,vyrad, ihned zdechni motor a poslouchej, ve 2/3 pripadu spatnych lozisek to tak jde poznat,huci to slysitelne,ale nemalo kdy huci jen pri zatizenem aute...
synku lampy tu pálí,,,, neony blikaj na cestu...
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
za vsim hledej pravidlo 7 a 15VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
-
6host - FK
Re: Jak poznat vadne lozisko predniho kola kdyz se nemuzu projet
Mno to pujde tezko, motor mam z auta venku a tlumice s tehlicema taky, ale co jsem zkousel v ruce dukladneji tak jedno lozisko je slyset ze v nem neco dre i kdyz tocim s nabojem jen rukou, takze na to prdim a vymenim je at je nejakej cas pokoj, je tahle volba loziska ok?- http://autodilykrc.cz/eshop/detail/lozi ... a23a2b40c2