rozdělovač-ukostření

MPi 1AV
AEE
kamaz

rozdělovač-ukostření

Příspěvek od kamaz »

chlapi ,musí to tam být?? má ten drát-ukostření nějakou funkci?? jen ,že bych sundal ten plech-kryt toho rozdělovače a nechal jen ten oranžovej plast-co tam vedou ty kabely!
Obrázek
smazany clen - FK

Re: rozdělovač-ukostření

Příspěvek od smazany clen - FK »

To je takovej německej patent pro tyhle motory.Je to jen kvůli odrušení-odstínění výboje mezi palcem a tou kterou elektrodou víčka.Já když koupil nový víčko,který není origo Bosch,tak mi na něm tak volně kloktalo,že jsem ho tam ani nemohl dát.Někdo tady psal,že musel to víčko naopak trochu obrousit,protože na to tahle blbost nešla nasadit.Normálně mě to bez toho jede a rádio to neruší.Možná jen nesmíš na emisích nebo STK narazit na nějakýho tvrdohlava,kterej bude trvat na tom,že to tam má být. :) ;)
kamaz

Příspěvek od kamaz »

ja si též myslím,že je to tam na h.....,např. golf 3 má stejnej motor a tuto prkotinu tam nemá. hned co se dostanu do garáže,tak to sundám.... díky za radu
Vici
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vici »

at nezakladam nove tema. jake mate odzkousene nejlepsi zapalovaci kanely? celkem me stve ze 1,6 ma jeste rozdelovac a kabely.... zlata 1,3MPicko s listou...
O1 Combi ASZ 204PS/461Nm, Galaxy AUY 149PS/368Nm, Sharan AUY 4motion série, Favorit Silver Line 50kW
smazany clen - FK

Vici píše:at nezakladam nove tema. jake mate odzkousene nejlepsi zapalovaci kanely? celkem me stve ze 1,6 ma jeste rozdelovac a kabely.... zlata 1,3MPicko s listou...
Mám v podstatě tyhle,ale dával jsem za ně snad jenom 590 Kč,tak nevím,kde tu cenu vzali. :o
http://www.tesla-blatna.cz/cs/zapalovac ... 56#results
Vici
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vici »

O1 Combi ASZ 204PS/461Nm, Galaxy AUY 149PS/368Nm, Sharan AUY 4motion série, Favorit Silver Line 50kW
smazany clen - FK

Čoveče nevím.Důležitý je to měděný jádro a ten silikonovej potah.Odrušovací odpor je klasickej keramickej ve fajfce,co se nasazuje na svíčku.Možná se to bude lišit tím,za jakou dobu ta izolace zpuchří nebo za jak dlouho zmizí z keramiky toho rezistoru ta odporová vrstva.Mě se stalo to druhý a jelo to na 3 hrnky.Musel jsem ten konec vytáhnout a dát to tou mosaznou svorkou rovnou na svíčku.Ty kabely odhaduju na 190 000 km a byly origo od výroby.Sám teda neodhadnu,v čem jsou lepší.Hele,ještě donedávna jsem si stavěl pro radost zesilovače ve třídě A,ale pořád se o to zajímám.Co tam panuje za mýty a pověry,jak se dají draho prodat linkový a reprokabely,který mají ten a ten zázračný prvek,na který má ten který výrobce patent.Nakonec zjistíš,že na linkový kabely je nejlepší anténní koaxiál RG-62A/u BAL s impedancí 93ohmu,kterého stojí jeden metr max 20 Kč.Reprokabel je nejlepší udělat spetením dvou lanek v silikonový izolaci o průřezu 2,5 mm nebo spojením silikonovýho kabelu k míchačce do kříže.Bohužel se prodávají krásné kabely třeba za 3000 Kč a jsou i někdy dost špatný.To mě připomíná tu turbínku,co se dávala do škodovky,aby vířila nasávaný vzduch.
Takže ty kabely a si nad těch šest stovek už o tolik lepší nebudou.To už bude jenom placebo. ;)
Vici
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vici »

no prave ze ty levnejsi podle toho webu nemaji medene jadro....
jinak s tim co pises sohlasim, je to tak ve vetsine oboru..
Odpovědět