Deformace podběhů vahou motoru u 1.9D

AEF
biker610i - FK

Deformace podběhů vahou motoru u 1.9D

Příspěvek od biker610i - FK »

http://auto.pravda.sk/jazdene-auta/clan ... deformuju/
co si o tom myslite? ja mam tiez naftovu feliciu a kupoval som ju bez rozpery prednych tlmicov a sla mi nahodit v pohode
mako
Kontaktovat uživatele:

Re: Podbehy naftových Felicií sa postupom času deformujú

Příspěvek od mako »

hmotnostný rozdiel medzi motormi 1,3 a 1,9 není zas tak velký, takže si myslím, že je to hovadina. naviac rozperná tyč sa dávala do vozov s airbagom a nie len do 1,6 či 1,9.
VW passariantion+VW felicia diesel power
ex-felicia GLXi 1,3MPi 1997 Red-Hot-chilli, ex-felicia LXi 1,4mpi 1996 White candy
goodFela - FK

Příspěvek od goodFela - FK »

Někde někdo psal, že když dával rozpěru do feliny, tak jí musel podepřít zespodu, aby se podběhy rozlezly od sebe. Jinak to prej měl bez šance...

Chytrý knížky ale udávaj, že je to tam kvůli rozložení deformačních zón.
pepan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pepan »

Nejen naftových ......... ;) Minule jsem tu cpat rozpěru do 1.3jky z 96 výroby a skoro 300 nalítáno a taky tam nešla. A když jsem dělal v servise, tak tam kdysi přijelo fávo van plus, nevim už kolik mělo najeto, ale vyloženě šrot to nebyl. Sloužilo nějakým elektrikářům. A aby se tam ta rozpěra dala dát, tak jsme museli druhým autem za pomoci lana natáhnou toho van pluse za tlumič aby se tam ta rozpěra dala dám. Nesedělo to asi ,,jen'' o 4 - 5 cm. :lol:

Prostě záleží jak kdo se k tomu chová ......
HÜBNERMotorsportrally
SHERLOGRacing
ferdamravenec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ferdamravenec »

...pro vozy s bagem ..... , nevím kde jsem to četl ale seriově do vozů s ABS ,jinak jako zvláštní výbava
a ohnutý podběhy budou především problémem koroze v dutinách př nosníků v kombinaci s rovinou vozovek resp jízdou po tankodromu ,
podle mě , pokud by to bylo váhou motoru tak by ani ta příčka nepomohla , když se na ní podíváte , je to jen jekl na kterým jsou navařený prolisovaný plechy k upevnění tl. cca 1,5mm který by se taky zkroutili
nebulus - FK

Příspěvek od nebulus - FK »

Ja som tam rozperu dával pri 325 000km a v pohode. Podbehy mi už preddeformoval predošlý majiteľ pri nejakej zimnej nehode :lol:
biker610i - FK

Příspěvek od biker610i - FK »

ja som ju tam nahodil pri cca 239 000 km a sadla v pohode nic som nemusel natahovat :lol:
Odpovědět