Na starém foru se to řešilo, že nejdou použít boční výdechy z Fabie do Feldy, tak já je tam dnes napasoval. Přikládám foto. Zatím jsou tam zbytky lepidla, jelikož je zima a pomalu schne ještě to začistím, až vytrvrdne.

Lumpo píše:škoda že felda nemá ty prostřední výdechy řešený podobně jako Favorit - to by šly vyměnit kompletně...
Lumpo píše:hmm vypadá to dost dobře - nevíte někdo, jestli je možný do feldy hodit ten vrchní díl palubky z favouše???
Lumpo píše:hezký, ale od čeho to máš tak chlupatý??? čistíš to vysavačem??
Nezkoumal někdo jestli do potrubí vedoucího k bočním výdechům nejdeou zabudovat pc ventilátorky na 12v - třeba rozm 5x5cm aby se i levá ruka vedle volantu trochu ohřála???
Lumpo píše:mno u fačka to taky moc nefoukalo... jde o to, že 99procent vzduchu jde otvory na sklo a na ty boční už to nestačí - pokud by se ke sklu polovina děr ucpala, věřím, že by to dost pomohlo, ale zase by se huř odmlžovalo přední sklo...
JoS píše:Lumpo píše:mno u fačka to taky moc nefoukalo... jde o to, že 99procent vzduchu jde otvory na sklo a na ty boční už to nestačí - pokud by se ke sklu polovina děr ucpala, věřím, že by to dost pomohlo, ale zase by se huř odmlžovalo přední sklo...
Takže by to zase chtělo další klapky na regulaci......................................
Danis píše:Viděl jsem teď někde na netu k prodeji výdechy z Octavie, ale nebyly šedé jen černé. To se dělala jen tato barva nebo se pouze jedná o novější modelový ročník (faceliftovaná světla, nárazník atd.)? Takže by to chtělo asi sehnat ze starší verze se šedými.
Rammsteinek píše:http://aukro.cz/item325810361_levy_pruduch_topeni_skoda_octavia.html Ted sou na aukru, ale tahle cena se mi zdá přemrštěná. Už tam byly i za 99 kč. Bude lepší počkat na ty levnější.
Rammsteinek píše:Ty fabiacke jsou pořad na aukru a kdyby byl zajem mužu dat ty svoje za 100 plus poštovne. Jsou upravene už na feldu kdyby byl zajem tak nafotim. Neni to přilepene protože pořad čekam na ty octavacke:D.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků