Polepy B-sloupků

karoserie, narazniky, skla atd.
Ponman
Kontaktovat uživatele:

Polepy B-sloupků

Příspěvek od Ponman »

Felinde jsem dopral polepy sloupku oken,myslim,ze ji to prospelo :roll:
Obrázek
Felda,to je auto!!!! Aspoň víš,že jedeš!!!
smazany clen - FK

Re: Polepy bocnich sloupku oken

Příspěvek od smazany clen - FK »

ma to nejaky hlubsi vyznam nebo je to jen designovka.
smazany clen - FK

Jen designofka...
Drahoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Drahoš »

Určitě to s nima vypadá lip! Taky jsem je dolepoval...
Bylo: Škoda Felicia 1.6 MPi http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... =16&t=2523
Je: Seat Leon cupra R 1.8T
smazany clen - FK

urcite to felde slusi...ja se taky nemuzu dockat az v tydnu nalepim ty od Milotecu, vypadaj luxusne
Kovi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kovi »

Já jsem je taky minule kupoval,starý se už někde začaly trhat. Koupil sem taky origa ,ale 80 kč za 1 metr jsem teda nečekal.Původně sem to chtěl zkusit nechat bez polepů,ale to se mi nelíbilo.
I kdybych měl jít údolím stínu smrti, ničeho zlého se nebojím, neboť ty se mnou jsi: tvůj prut a tvá hůl mě konejší.
U ostatních se evoluce projevuje stylem: Chodítko, odstrkávadlo, kolo, fichtl, mašina, auto......
no a já jdu zase pozpátku...Auto, motorka, kolo.... ale nebojte, protože stejně se zase sejdem u toho chodítka...:)
drobek - FK

Příspěvek od drobek - FK »

co se to pouziva na ty polepy sloupku..normalni folie nebo nejaka specialni?
Drahoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Drahoš »

Já kupoval origo na feldu ve škodovce, ale určitě seženeš i nějaký univerzály, nebo jen samolepící fólii. Radši jsem si připlatil, než aby se to loupalo, nebo tam někde byly bubliny...
Naposledy upravil(a) emilio52 dne pon 20. říj 2008 19:22:45, celkem upraveno 1 x.
Důvod: viz. pravidlo č. 4
Bylo: Škoda Felicia 1.6 MPi http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... =16&t=2523
Ivarek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivarek »

On origo taky není žádnej zázrak,já je koupil a že by to bylo něco extra.... :(
Drahoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Drahoš »

Co bylo za problém?
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

přesně tak, loupat se ti tahle samolepící tapeta stopro nebude a bubliny budeš mít i na origo dekorech, když je blbě nalepíš. ;) můžeš koupit buď origo nebo metráž v mototechně, je to pruh matný černý tapety široký asi 15 - 20 cm a délku, kolik budeš chtít nebo v papírnictví samolepící tapetu a dekor si vybereš sám.
Ivarek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivarek »

Problém je že se jakoby scvrkávaj,na krajích je vidět že se jakoby stahujou do sebe,zmenšujou.Původní obrys je tak na každém okraji o 0,5 až 1 mm menší.Je prostě vidět že pracujou,hlavně v těchhle vedrech.Krabatí se to i pod gumou oken.
Odmastil jsem to dobře,postup lepení taky dodržel...nevím...nic moc,alespoň u mě.
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

Jo, to je můj problém taky, nahoře a dole je vidět lepidlo, takže se jakoby stahujou k sobě, ale jsou origo z výroby od 12/97, takže mají nárok. Už mám připravený nový, ale až po novém laku.
smazany clen - FK

na milotec webu je všechno drahý...já je sehnal u nás v TP za 890 a kryty klik za 290 :)
smazany clen - FK

Sakrys jste me ukecali hned jak se dostanu do nejakyho toho obchudku hned si je poridim snad to na te me Felince bude vypadat aspon trosku hezky .
Mailo - FK

Příspěvek od Mailo - FK »

Taktéž půjdu do těchto, ale nevíte jestli je maj bez té imaitace carbonu? To nechci, a kdyby to bylo i bez toho nápisu Milotec, tak by to bylo naprosto dokonalé, prostě jen ten plast ...
smazany clen - FK

ten nápis milotec se dá odlepit jak na to tak doma koukám, je jen přilepenej takovou tou "tlustou" gumovou samolepkou...jiný sem od Milotecu na feldu neviděl než ty carbonový
Naposledy upravil(a) emilio52 dne pon 20. říj 2008 19:31:39, celkem upraveno 1 x.
Důvod: viz. pravidlo č. 4
smazany clen - FK

navíc to od Milotecu není fólie ale tenký plast (zas tak tenký ne, ale nic coby bylo do očí), takže podle mě vydrží dýl jak fólie a hlavně se nebude kroutit :) jen píšou že po nalepení nesmí auto nejmíň 6 hodin stát na slunci tak nevim jak to vyřeším :?
smazany clen - FK

Jj mam tez z aukra a doporucuju, okna vypadaji celistve a nerozdeluje je bili B sloupek :geek:
smazany clen - FK

Hezkyy ... a to bily okolo topeni a okolo budiku je lak nebo taky nejakej polep?
vanplus - FK

Příspěvek od vanplus - FK »

Drahoš píše: Já kupoval origo na feldu ve škodovce, ale určitě seženeš i nějaký univerzály, nebo jen samolepící fólii. Radši jsem si připlatil, než aby se to loupalo, nebo tam někde byly bubliny...
tak to se meboj když koupíš obyč folii na reklamu nebo na celopolepy tak ta má životnost 1 až 10 let (podle toho je i cena)takže žadný loupání nebo tak....nehledě co myslíte že je asi ten"originál škodováckej" polep :D
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne ned 27. črc 2008 17:41:50, celkem upraveno 1 x.
vanplus - FK

Příspěvek od vanplus - FK »

Ivarek píše: Problém je že se jakoby scvrkávaj,na krajích je vidět že se jakoby stahujou do sebe,zmenšujou.Původní obrys je tak na každém okraji o 0,5 až 1 mm menší.Je prostě vidět že pracujou,hlavně v těchhle vedrech.Krabatí se to i pod gumou oken.
Odmastil jsem to dobře,postup lepení taky dodržel...nevím...nic moc,alespoň u mě.
tak tento problém mají všechny folie i ty profi,proto se nelepí přesně na míru ale zahybaj se za hranu dovnitř,každopádně tapetu si tam může dát jen blb....tapeta je v podstatě samolepicí papír takže na venkovní prostředí asi nic moc....jinak bubliny se dělaj proto že to lepí každej na sucho,což člověk kterej to v životě nelepil tak neumí na sucho bez bublin.... :D
PJDefort - FK

Příspěvek od PJDefort - FK »

nevíte někdo jaký číslo má černej polep B sloupku řidičovo dveří? v ETCE je buď

6U0 853 151 - fólie dekorační pro dveře černá (vlevo vpředu GLX) nebo
6U0 853 293 A - fólie dekorační pro sloupek B černá (vlevo GLX)

...tak nevim co z toho je samotnej polep na řidičovo dveře
LucasCZE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LucasCZE »

Myslim, ze to bude 6U0 853 293 A, ale origo nemuzu doporucit. Mel jsem ji a sla docela rychle do kytek. Ted tam mam neco ze shopu s tapetama a je to lepsi a levnejsi...
I am a signature virus. Please help me spread by copying me into your signature.
PJDefort - FK

Příspěvek od PJDefort - FK »

tak nechci to měnit na všech dveřích, když to mám hnusný jen u řidiče a stejnou bych nikdy netrefil..tak vezmu origo, věřim, že když to vydrželo 10 let, že nová nějakej pátek vydrží..
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

Přesně tak, pokud děláš pouze B sloupky, tak ti stačí 0,5m tapety více se mi líbí matná hrubá. Vypadá to perfektně a stojí to doslova pár korun. Já mám B i C sloupky udělané touto tapetou.
Odpovědět