Pojďte si postěžovat,pokecat...
-
Hanz - FK
Re: Pojďte si postěžovat,pokecat...
již podruhý píšu, že s couváním to nemá co dělat, o couvání jsem nic nepsal takže tvuj koment je spíše zbytečný. v autech s foliema je možná "chladněji" ale pro mě to zas takový rozdíl není. tudíž mě to netrápí 
-
RAIMMI
- Kontaktovat uživatele:
tak to už pak nechápu vůbec proč by měli vadit večer... na čelním skle jsem ještě auto s fólií neviděl... a dát si to tam může jen d***l
-
Hanz - FK
jo dyt já sem taky psal hlavně o čelním že sem v tom jednou jel a že to stálo za starou bačkoru
já osobně kdybych si dával folie tak jen kvuli soukromí plus bych dostal nějakej ten stupínek celsia dolu jako bonus no...
-
Collin - FK
Taky se mě jede lépe když na křižovatce vidím řidiče..
Já sem pro folie.. Zatím sem je měl na 50% aut, takže na dvou..
Nesvítí na mě slunce,stejně tak jako na malou, ta to nemá ráda vubec.. Večer do zrcátek tolik nesvítí světla od aut.. Decentní folie bych nechal.. Ne jak kamoš který má všude propustnost 5%(mimo čelního)..
Já sem pro folie.. Zatím sem je měl na 50% aut, takže na dvou..
Nesvítí na mě slunce,stejně tak jako na malou, ta to nemá ráda vubec.. Večer do zrcátek tolik nesvítí světla od aut.. Decentní folie bych nechal.. Ne jak kamoš který má všude propustnost 5%(mimo čelního)..
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Volil bych fólie tak jak mám teď z důvodů který uvedl collin,přesně tyhle výhody ve fóliích vidím já 
- Macman
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pojďte si postěžovat,pokecat...Ostravaci pozor!
OSTRAVACI POZOR!!! - dnes jsem potkal bile cepky a chlapky v oranzovych vestach jak montujou a kalibrujou staticke radary do tech slupu kde je asi 5 let ta prazdna škatule kde ty radary patří...zatim je momentalne jedna na Mostě mládeže ve směru na Dubinu..zajimalo by me jestli jsou umistene i ve smeru na polikliniku podel Venuše a polikliniky nebo pokud mate moznost nahlidnout a zjistit jestli někde jsou budou vsichni mistni radi za info.... diky

nechtěl jsem zakladat nove tema tak pokud bude zajem poprosim zelene at vytvori tema a presunou totam (kdyz jeste nemam tu pravomoc:D)

nechtěl jsem zakladat nove tema tak pokud bude zajem poprosim zelene at vytvori tema a presunou totam (kdyz jeste nemam tu pravomoc:D)
méně znamená někdy více...

- 00Inferno00
- Kontaktovat uživatele:
Bude to vidět v zimě, když se sklo na škatuli zamlží, je prázdná.
VW Golf IV 1.9TDI PD ARL 192PS 401Nm powered by TDIfun, EGR-off, TT puky, Strongflex dogboneVici píše:...ARL je král mezi TDI na platformě G4...
VW Passat Variant B8 2.0TDI Dynaudio
-
jarda.vysocina - FK
Téma "Zase ti moderátoři..."mažou a mažou a jsou někdy i rychlejší než SMRT .
Taky jsem včera koukal, syn mi poslal fotky, že má doma nějaké věci na Favorita na prodej , tak jsem si dovolil je dá sem na prodej . Práce mám v práci hodně a tak jsem to dopsal a než jsem stačil editovat , abych opravil chyby a doplnil "P" že prodám , bylo to smazané . Tak jsem si dal pozor a napsal inzerát znovu a bez chyb a on zase zmizel . Přišlo mi i varování na na SZ, že jsou fotky stažené z netu . To jsem opravdu netušil , poslal mi je syn .
Potřetí to už psát nebudu , najít synovi věci na prodej , dovézt je domů, nafotit atd , to se mi nechce . Škoda, tak si musím alespoň postěžovat , jak se mnou zase rychleji než SMRT někdo zametl , zě ? Odpovídat již není nutné
Jarda Vysočina
Taky jsem včera koukal, syn mi poslal fotky, že má doma nějaké věci na Favorita na prodej , tak jsem si dovolil je dá sem na prodej . Práce mám v práci hodně a tak jsem to dopsal a než jsem stačil editovat , abych opravil chyby a doplnil "P" že prodám , bylo to smazané . Tak jsem si dal pozor a napsal inzerát znovu a bez chyb a on zase zmizel . Přišlo mi i varování na na SZ, že jsou fotky stažené z netu . To jsem opravdu netušil , poslal mi je syn .
Potřetí to už psát nebudu , najít synovi věci na prodej , dovézt je domů, nafotit atd , to se mi nechce . Škoda, tak si musím alespoň postěžovat , jak se mnou zase rychleji než SMRT někdo zametl , zě ? Odpovídat již není nutné
Jarda Vysočina
Jarda.vysocina:Reagovat není nutné, ale nedá mi to. Bohužel/bohudík jsou zde nějaká pravidla a ty je nutné dodržovat jako všude
Jednou je určeno, že k inzerátu jsou nutné aktuální fotky tak inzerát, který toto nesplnuje musí být odstraněn.
-
Marty_pv - FK
jarda.vysocina: Zlí moderátoři, můžou za to že jsi se snažil o podvod pomocí fotek stažených z internetu a neprošlo to, co?
Myslíš že je to zhruba stejná aféra, jako když sis sám smazal inzeráty a příspěvky a pak jsi tvrdil, že ti to smazali moderátoři?

Já bych řekl že odpovídat opravdu je nutné - především proto aby si nezúčastnění lidi udělali obrázek, ty děláš z vědomého porušení pravidel něco úplně jiného
Myslíš že je to zhruba stejná aféra, jako když sis sám smazal inzeráty a příspěvky a pak jsi tvrdil, že ti to smazali moderátoři?

Já bych řekl že odpovídat opravdu je nutné - především proto aby si nezúčastnění lidi udělali obrázek, ty děláš z vědomého porušení pravidel něco úplně jiného
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
a ještě když jsme u toho, ten tvůj "smazanej" inzerát je tady : http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... 73&t=27025
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
- Jura_Favorit
- Kontaktovat uživatele:
Já bych ty moderátory hnal, pěkně trubkó po palici
No to přece neni možny, co si ti šmejdi dovolujó... Ku*vy šikmooké 
-
jarda.vysocina - FK
Dobrý den páni moderátoři, přečtěte si první přízpěvek tohoto tématu a vůbec k čemu slouží . Neudělal jsem nic jiného, než jsem si postěžoval a to přesně tak, jak zní název tématu . Prodat jsem chtěl synovi věci atd, jak jsem napsal ; nic více, nic méně . Pokud si myslíte, že jsem hrubě porušil pravidla, tak udělejte, co je nutné . Nikoho jsem neokradl, nikomu jsem nenadával vulgární a sprostá slova jsem nepoužil . Pokud mě tu pranýřujete za to, že jsem něco smazal , uvědomte si, že pokud někdo z Vás zasáhne do debaty a přesune, odstraní cokoli z čehokoli , co na sebe navazuje , pak často vzniknou přízpěvky bez logiky . Ty jsem klidně smazal nebo vymazal texty . Proč ? Protože to system umožňuje a není to trestné . Mazat svoje inzeráty , které už nejsou potřebné aktualní ? To lze a nevidím, proč to nedělat, když to lze .
První THOLISů přízpěvěk byl 15 editován ....., proč ne .Proč vše nenapíšete zde a píšete SZ ?
První problém jsem tu zažil , když jsem se zaregistroval a internetové připojení mi nedovolilo dopsat přízpěvek , nebo ho opravit . Další problém byl můj zájem o čip CIMBU, který dodnes někteří nemůžou ani vidět , protože preferují něco jiného atd. Myslím, že to už stačí .
Mám jiné problémy které jsou mnohem důležitější než tento WEB , mám Felinu a proto jsem byl i zde .
Přidávám , na toto jsem zapoměl:
Neoprávněná stížnost a pokus o podvod
Odesláno: úte 20. zář 2011 20:36
Od: Marty_pv
Komu: jarda.vysocina
Ahoj,
bylo by dobré kdyby jsi se ke své neoprávněné stížnosti vyjádřil, ono je poměrně jednoduché na někoho házet špínu, když ale člověk není v právu a provalí se to na něj tak už to taková sranda není, že?
Celý moderátorský tým očekává tvou odpověď
MartyNekuCimbu SHIT pujte Sádru v pytli! - Motor? Excel! http://www.motor-excel.cz
Marty_pv
Soukromá zprávaPoslat e-mail uživateli Marty_pvICQ
Jarda
První THOLISů přízpěvěk byl 15 editován ....., proč ne .Proč vše nenapíšete zde a píšete SZ ?
První problém jsem tu zažil , když jsem se zaregistroval a internetové připojení mi nedovolilo dopsat přízpěvek , nebo ho opravit . Další problém byl můj zájem o čip CIMBU, který dodnes někteří nemůžou ani vidět , protože preferují něco jiného atd. Myslím, že to už stačí .
Mám jiné problémy které jsou mnohem důležitější než tento WEB , mám Felinu a proto jsem byl i zde .
Přidávám , na toto jsem zapoměl:
Neoprávněná stížnost a pokus o podvod
Odesláno: úte 20. zář 2011 20:36
Od: Marty_pv
Komu: jarda.vysocina
Ahoj,
bylo by dobré kdyby jsi se ke své neoprávněné stížnosti vyjádřil, ono je poměrně jednoduché na někoho házet špínu, když ale člověk není v právu a provalí se to na něj tak už to taková sranda není, že?
Celý moderátorský tým očekává tvou odpověď
MartyNekuCimbu SHIT pujte Sádru v pytli! - Motor? Excel! http://www.motor-excel.cz
Marty_pv
Soukromá zprávaPoslat e-mail uživateli Marty_pvICQ
Jarda
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne stř 21. zář 2011 11:10:02, celkem upraveno 1 x.
-
Marty_pv - FK
jarda.vysocina: takže podle tebe není problém když uděláš něco sám a pak to veřejně hodíš na druhé abys vypadal jako oběť? Omáčka pěkná, napsal jsi toho dost ale všechno mimo téma
Navíc příspěvky bez návaznosti nejsou výsledek práce moderátorů ale automatického mazání neaktivních uživatelů které v současné době už nefunguje
Maž si vlastní příspěvky, edituj z uraženosti ale netvrď že to udělali moderátoři
Maž si vlastní příspěvky, edituj z uraženosti ale netvrď že to udělali moderátoři
-
pukasinek - FK
Tak po dnešku si musim postěžovat taky, sám na sebe
V Kolíně na křižovatce když už sem byl v ní mi chcíplo auto a příčina byla benzín. Docela trapas teda v tu chvíli, naštěstí sem zacouval z kopce na stranu, hodil varovky a cupital 1 km k pumpě
Aspoň nějakej zážitek.
a ty víš o nějakym důvodě, proč by neměl? Pal. čerpadlo je v nádrži, takže nemá důvod benzín nenasát. Felda neni jak některý moderní ojebaný auta který maj jenom vstřikovací čerpadlo u motoru, který není schopno vytvořit dostatečnej podtlak na to, aby natáhlo palivo až z nádrže.
- Jura_Favorit
- Kontaktovat uživatele:
Ano ano, máš pravdu, Pojďte si postěžovat, pokecat... No a v čem je problém? Ty sis stěžoval na vlastní nevědomost/pochybení/kdovíco a přitom kydal hnůj na nás, tak jsme to pouze uvedli na pravou míru, to se nesmí?jarda.vysocina píše:Dobrý den páni moderátoři, přečtěte si první přízpěvek tohoto tématu a vůbec k čemu slouží . Neudělal jsem nic jiného, než jsem si postěžoval a to přesně tak, jak zní název tématu .
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
jarda.vysocina píše: První THOLISů přízpěvěk byl 15 editován ....., proč ne .Proč vše nenapíšete zde a píšete SZ ?
Ano byl, protože se měnil několikrát název tohoto tématu
-
pukasinek - FK
Jo pak sem nastartoval v poho a na ten litr dojel až domů, cca 9 km.
-
pukasinek - FK
Tak koukám že můj dotaz se tu dlouho neohřál
Přitom snad nic neporušoval, jen sem čekal na odpověď od někoho kdo to místo zná
Nevadí...
-
Honza_t
- Kontaktovat uživatele:
Tak tohle mě dostalo: http://skoda-virt.cz/cz/auta/favorit-a- ... 1-3-mpi-4/
-ta fotka motoru, co má sundaný víko ventilů (a majitel "ukazuje jak má zevnitř čistej motor") je čistě náhodou stažená z internetu
Svůj motor poznám, nenašel by se druhej vůl co měl hlavu nalakovanou na černo a snímač od tc-6 z boku vstřikovacího ventilu
Nechápu totoks
http://imageshack.us/f/256/4c6029b0c40fb.jpg/ -origo, najděte pět rozdílů
-ta fotka motoru, co má sundaný víko ventilů (a majitel "ukazuje jak má zevnitř čistej motor") je čistě náhodou stažená z internetu
http://imageshack.us/f/256/4c6029b0c40fb.jpg/ -origo, najděte pět rozdílů
Jelikož už bývájí zhoršené vidtelné podmínky na silnicích i za dne díky dešťum tak musím říct že mě uchvacujou lidi co za takových podmínek a kor za šera ještě jezdí jen s denním svícením to je hruza. Musím říct že mě pěkně štvou a nejlépe když jede předemnou zadek nesvítí a mlžní opar za ním se rovná v některých místech opravdu neviditelné auto . Jediný co jsem zjistil že na některé pomáhá je jet za nima s dálkovýma a mlhovka občas jim to dojde. To už je lepší auto se zhaslýma světla kterého když někdo problikne tak mu to za chvíli dojde ,ale těmhle spíš né . Jaké máte zkušenosti vy?
Edit: Boužel takto potkávám i policii ČR že jezdí jen na denní svícení s oktávkáma za zhoršených viditelných podmínek .
Edit: Boužel takto potkávám i policii ČR že jezdí jen na denní svícení s oktávkáma za zhoršených viditelných podmínek .
-
osobne
- Kontaktovat uživatele:
Já zas nechápu lidi, co nevidí za šera neosvětlené auto. Měli by si nechat u lékaře ověřit svoji zdravotní způsobilost k řízení motorových vozidel. Člověk když se koukne na obzor, tak je v dálce ještě vidět Sněžka, ale někteří řidiči už jsou tak slepí nebo co, že na mě blikají, když svítím jen SPDS. Já jim na oplátku ukazuji fakáče.

No jo ale Ty seš osobně - všechno víš, všude si byl, vidíš jako rys i za tmy
Doufám, že narazíš na někoho, kdo se otočí, vytáhne Tě z auta a ten prostředníček Ti zláme, třeba Tě pak i přejde rejpání na různých fórech 
-
jarda.vysocina - FK
Zdravím všechny, co napsal " Vondry " je zcela přesné a souhlasím sním . Jak jsem již psal - denní svícení v podání českých řidičů je NESMYSL .
Jarda
Jarda
-
osobne
- Kontaktovat uživatele:
SPDS mají své výhody, zejména tím, že nesvítěj vzadu a řidič vzadu jedoucího světla si proto vždy všimne brzdových světel na vozidlech s SPDS. Musíte si zvyknout, že na silnicích se ve dne legálně pohybují i zcela neosvětlená vozidla, jako např. jízdní kolo nebo kočár. Pokud vám vadí nebo překáží, že některá vozidla ve dne nesvítí, tak byste se měli sami nad sebou zamyslet a dobrovolně odevzdat řidičský průkaz.

-
RAIMMI
- Kontaktovat uživatele:
jenže tady se bavíme o snížené viditelnosti, což při tom už má být správně osvětleno i jízdní kolo
nebo i ten kůň
nevím jak ty, ale já si teda všimnu brzdových světel i když vzadu svítí světla... jestli si toho někdo nevšimne měl by jít k očnímu...
-
Honza_t
- Kontaktovat uživatele:
Mě teda dokáže nas..., když potkám neosvětlené auto na silnici vedoucí lesy - to je v podstatě snížená viditelnost i při nebi bez mráčku ve 12 odpoledne. Člověk ty světla čeká a když nejsou, je to problém. Dřív jsem si taky říkal "k čemu svítit ve dne?", ale ono to je opravdu daleko lepší. Problém je, že člověk už pak kouká jen po nich, co nesvítí není tak rychle rozpoznatelný. Neosvětlený auto za šera taky vidím, ale než mi dojde, že není zaparkovaný, ale jede proti mě, to je prostě nějaká doba.
-
osobne
- Kontaktovat uživatele:
No hlavně je směšné, co si tu subjetivně představujete pod pojmem "snížená viditelnost". Určitě to z objektivního hlediska není 12 hodin v poledne na silnici mezi lesy a určitě to není ani šero, ve kterém je na obzoru vidět zcela jasně hory. Potkávací světla mají osvětlovat vzdálenost asi 40 m před vozidlem, takže když na takovou vzdálenost nic nevidíte, tak se teprve jedná o sníženou viditelnost a mělo by se zapnout osvětlení i na jízdním kole. Jestli jsou vidět na obzoru hory, tak je vidět na vzdálenost několika desítek kilometrů a kdo v tuto chvíli nevidí neosvětlené auto nebo neosvětleného cyklistu pár desítek metrů před sebou, tak by měl odevzdat dobrovolně ŘP.
-
RAIMMI
- Kontaktovat uživatele:
aha takže tma = šero 
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Ono je relativní co je snížená viditelnost, co je šero a co je tma. Pro každého to je něco jiného.
Už jste se tu mohli dočíst, že nejsem zastáncem svícení ve dne, jsem zastáncem toho, aby se každý 100%ně věnoval řízení a potom nemůže přehlédnout ve dne i neosvětlené vozidlo. Rozhodně pro mne není snížená viditelnost v lesních úsecích v pravé poledne, to je absurdní příklad. Rovněž je nepřijatelné sem počítat mlhu, mlha je ve vyhlášce samostatně specifikována, za mlhy musí být vozidlo komplet osvětleno a to včetně povinnosti, zapnout zadní světla do mlhy.
Asi se těžko domluvíte, kdy rozsvítit světla a kdy stačí jen SPDS. Já to řeším tak, že pokud vidím čísla na budíkách, je dostatečné světlo a používám jen SPDS. Pokud ztrácím přehled na budíkách, rozsvěcím tlumená světla. Ale je to jen pro mojí potřebu, nikomu to nenutím, navíc každý má jiné budíky, já mám podklad černý, takže za šera už na ně nevidím.
Už jste se tu mohli dočíst, že nejsem zastáncem svícení ve dne, jsem zastáncem toho, aby se každý 100%ně věnoval řízení a potom nemůže přehlédnout ve dne i neosvětlené vozidlo. Rozhodně pro mne není snížená viditelnost v lesních úsecích v pravé poledne, to je absurdní příklad. Rovněž je nepřijatelné sem počítat mlhu, mlha je ve vyhlášce samostatně specifikována, za mlhy musí být vozidlo komplet osvětleno a to včetně povinnosti, zapnout zadní světla do mlhy.
Asi se těžko domluvíte, kdy rozsvítit světla a kdy stačí jen SPDS. Já to řeším tak, že pokud vidím čísla na budíkách, je dostatečné světlo a používám jen SPDS. Pokud ztrácím přehled na budíkách, rozsvěcím tlumená světla. Ale je to jen pro mojí potřebu, nikomu to nenutím, navíc každý má jiné budíky, já mám podklad černý, takže za šera už na ně nevidím.
- Jura_Favorit
- Kontaktovat uživatele:
Ach bože, toto "nekonfliktní téma" tady už dlouho nebylo... 
-
Marty_pv - FK
-
osobne
- Kontaktovat uživatele:
Však se vám po mě stýskalo, ne? Potřebuje to tu zavést nový řád. 
- a13sh
- Kontaktovat uživatele:
Tvoje nazory se nedaly cist ani na mbank foru a neda se to cist ani tady 
- Jura_Favorit
- Kontaktovat uživatele:
osobne: klid, nový řád už byl zaveden a i na Tebe je v něm pamatováno 
-
osobne
- Kontaktovat uživatele:
OK, už jsem klidný. To byla jen sranda, snad jsem vás moc nerozčílil.
http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... 14#p475214
http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... 14#p475214
Koukám, že Maty maže jak vzteklej 
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Pokud myslíš ty příspěvky
v bazaru tak ano.
-
osobne
- Kontaktovat uživatele:
No ale ten můj příspěvek o kapalině do ostřikovačů z Lidlu snad bylo zbytečné cenzurovat i když byl v threadu "Nabíječka z Lidlu". 
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
On se ptal co tam maj a co není v letáku .Chce to číst a ne jen honit příspěvky !!!
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
osobne
- Kontaktovat uživatele:
Ne ne, poprvé se ptal, co tam je zajímavého. A na to jsem odpovídal. Podruhé se ptal, co není v letáku a na to jsem neodpovídal.
-
goodFela - FK
Dneska jsem se fakt nas*al. Stojim na parkovisti pred obchodakem, uklizim nakup, kdyz v tom slysim praskani nejakych plastu. Zacnu se rozhlizet a vidim, jak nejaka paninka ve felde pri odjizdeni nabrala octavku. Tak cekam, co se bude dit. Zajela zpatky, okoukla si auto, zalezla zpatky a chvilku sedela. Naivne jsem si myslel, ze pise na papirek svoje telefonni cislo. Po chvilce znova nastartovala, vycouvala a odjela. Tak jsem si do mobila nacvakal jeji RZ a cekal na majitele octy. Nastesti se vratil driv nez moje mama, tak jsme to stacili v klidu sepsat. Felda mela rozbitej minimalne predni blinkr (vetsina ho zustala na parkovisti). Octa to odnesla pokrabanyma a prohnutyma dverma a zadnim lemem. Majitel mel obrovskou radost, ze jsem mu o tom rekl, protoze si toho sam nevsimnul.
Vim, ze bonzovat se nema
, ale tohle by doufam udelal kazdej spravnej obcan 
Vim, ze bonzovat se nema
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Tohle by měl udělat slušnej motorista. Ujet je sprostý.
-
goodFela - FK
Ještě jsem přemejšlel, jestli si nepůjdu popovídat přímo s tou paní, ale vzhledem k mýmu zdravotnímu stavu jsem usoudil, že by to nebyl moc dobrej nápad. Asi bych byl trošku agresivní, tak aby se celej incident neotočil proti mě 
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
ANO je to sviňárna ujet ... vl. zkušenost ze srazu 
-
goodFela - FK
Právě na tebe jsem si vzpoměl, když jsem to viděl
Je to svinina. 
-
Richtrik
- Kontaktovat uživatele:
uject svinarna to je. udelals dobre zes to naprasil.
pridam malou historku
pred dva a pul rokem nabourali prvniho dubna mlady sluzebni fabku na parkovisti.. a slecna taky tenkrat ujela.. a taky to nekdo videl a pockal a ohlasil mlady kdyz se vratila a resilo se to na policii a dobre dopadlo
ale proc to píšu.....
no kdyz volala do prace ze ji nabourali auto a jaky ma mit papíry atp.... tak jí nikdo neveril
ze april a hahaha a ze je nenapali
a samorejme to volala i me a taky ze april. docela byla namíchnuta ze ji to k nikdo zpocatku neveri :-DDDDD
pridam malou historku
pred dva a pul rokem nabourali prvniho dubna mlady sluzebni fabku na parkovisti.. a slecna taky tenkrat ujela.. a taky to nekdo videl a pockal a ohlasil mlady kdyz se vratila a resilo se to na policii a dobre dopadlo
ale proc to píšu.....
no kdyz volala do prace ze ji nabourali auto a jaky ma mit papíry atp.... tak jí nikdo neveril