Dělám na poště už 5 let.. a na tohle můžu říct jen jedno.. pokud se ti to nelíbí neposílej to poštou a pošli si to PPL...jenže to se ti jistě nechce protože za to dáš 8x tolik.... a kdyby se s každou zásilkou zacházelo jak s diamantem tak ta zásilka jde půl roku ale to by si fňukal taky....je vidět, že si silná osobnost co se jistě nedá ovlivnit televizí, když věříš každému blafu co řekne TV Nova...Shorty1191 píše:http://tn.nova.cz/zpravy/domaci/podivej ... silek.html
Zrovna minulý týden další špatná zkušenost s poštou - posílali jsme domácí kino a i když byl po všech stranách polystyren, tak chlápek doma vybalil subwoofer s jednou stranou úplně rozsekanou. Jestli se k tomu chovali tak, jako na videu, tak se ani nedivím.
Pojďte si postěžovat,pokecat...
Re: Pojďte si postěžovat,pokecat...
Kdybych nebyl do ruky chtěl bych být taky na poštu...
-
keenworth - FK
OFCE: 8x tolik to nestojí ani za boha... ceny mají srovnatelný... PPLko ti alespon zavolá a domluví se s tebou, kdy se ti to hodí. Mě zatím od český pošty přišlo těch pár věcí co jsem si nechal přes ně posílat v pořádku a docela na čas, takže si stěžovat nemůžu. Ale minule, když jsem před tím maníkem, co mi to přivezl chtěl tu dobírku otevřít a podívat se jestli došla v pořádku, tak na mě koukal jak na pitomce. Přitom by si každý měl zásilku zkontrolovat před tím, než si ji převezme, protože když ji převezme, nemá nárok nic reklamovat.
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
offce nerozčiluj se,
je fakt, že nelze všechgny házet do jednoho pytle, ovšem je i fakt, že pošta má monomol a že toho znevažuje. Za služby, které od pošty požadujeme platíme poště dobře, tak bychom za svoje peníze měli dostat adekvátní službu. A to se mnohdy nestává.
je fakt, že nelze všechgny házet do jednoho pytle, ovšem je i fakt, že pošta má monomol a že toho znevažuje. Za služby, které od pošty požadujeme platíme poště dobře, tak bychom za svoje peníze měli dostat adekvátní službu. A to se mnohdy nestává.
Chápu jen mě štve tady TV nova se svejma kecama, to je ke zblití jaký vykládaj lži, a hlavně lidi který tomu věřej a to že se občas stane že se něco podělá co si budeme povídat ale podělává se to občas všude, každej podnik má své mouchy, a dělat kvůly tomu lživou zprávu do TV mi přijde dost ujeté..
keenworth: a možná to nevíš ale DHL a tadyty přepravní firmy rozvážej jen po městech ale jak jde něco přes celou republiku tak to odnesou a pošlou stejnak přes poštu tak je to úplně jedno.. se podivej na statistiky kolik vozů DHL , PPL bylo přepadeno? ani jeden protože nejezdí přes republiku a vše posílaj na poštu...
keenworth: a možná to nevíš ale DHL a tadyty přepravní firmy rozvážej jen po městech ale jak jde něco přes celou republiku tak to odnesou a pošlou stejnak přes poštu tak je to úplně jedno.. se podivej na statistiky kolik vozů DHL , PPL bylo přepadeno? ani jeden protože nejezdí přes republiku a vše posílaj na poštu...
-
Midar - FK
Tak já mám s poštou ty nejhorší zkušenosti.Naposled mi v pondělí poslal balík pán z Kladna, do dnes mi balík nedošel do Ostravy.Sleduji dle netu a stále je doručován k podací poště
Zlatá PPL!!Bohužel,někteří lidé posílají jen přes poštu.
-
keenworth - FK
Ty mi chceš tvrdit, že PPLko si nechá zboží mezi svými sklady přepravovat českou poštou?
DHL má i svý vlastní kamiony, takže mi tu netvrd to co tvrdíš, když je běžně potkávám na silnicích
Navíc jestli si četl pod tím videem co bylo v tom článku napsaný, tak tam psali, že šlo o selhání jen těch několika jedinců... mě osobně to přišlo pomalu jako nějaký nahraný fake. Jinak já jsem byl do ted s českou poštou vždycky spokojený, tak si nemám proč stěžovat. Ale souhlasím s 103457, je to monopol a zneužívá toho jako ostatně každý monopol.
Tohle opravdu nemá smysl komentovat, vím co vidím, a vím jaké zásilky mi prochází rukama, takže mi tu nevykládej něco o čem víš prd děkuji 
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
souhlasím s kolegou 103457 , a to jejich současný doručování tady u nás na vesnicích , kde zrušili doručovatelky a rozvážejí to autem 3x denně 2 lidi v autě a stejně si pro to člověk musí na poštu protože balíky stejně vozej jen dopoledne , předem nikdo nevolá aby se domluvil , a pak v tv tvrdějí že je drahý benzín že musejí zdražit , kterej d...l to vymyslel ?
je možný že sice ty firmy něco pošlou poštou ale to budou nejpíš zásilky které se jim nepodařilo doručit
kdyby posílali všechno přes poštu tak by se z toho pošta zhroutila , nehledě na to že poštou to donedávna trvalo nejméně 3 - 4 dny , tak nevím jak by mi tyto firmy dodaly věci podané ani ne před 24mi hodinami
pozor na to cena za kterou vám to dodá ppl není to samé co pošta i když za obojí dáte např 60kč
u pošty platíte 60 kč za poštovný a víc nic
u ppl platíte sice taky 60 kč ale odesilatel má s nima smlouvu a musí poslat zboží v nasmlouvaném objemu
pokud chcete poslat jako jednotlivec je cena někde nad 200kč jako dobírka cca 300-400kč
a taky je omezena velikost balíku kdy součet stran balíku , a + b + c =/< 2M
a to video ??? nedivil bych se pokud by to byla pravda
jednou jsem chtěl poslat přední sklo na auto , obalil jsem to polystyrenem , donesl na poštu , podal jsem to jako křehké , tam mi řekli že to musím obalit papírem , tak jsem jim řekl že to je zbytečný že ten papír nic nevylepší , na to mi řekli že to nemůžuo vzít k přepravě , že všechny balíky dávají do klece jak jim přijdou pod ruku je jedno jestli je to křehký nebo ne že tam nacpou zboží dokud to není plné nebo neváží 300kg ,
tak jsem udělalz latí rám do něj upevnil sklo na to přišpendlil karton dopravil na poštu , dal podací lístek , když viděli tu bednu říkají že je to velký že to půjde jako obchodní balík , tak vyplnit nějaký lestro , dali to na váhu , 33kg , posíláme jen do 30kg
pak jsem sháněl nějakou dopravu , sehnal , doprava 700kč
je možný že sice ty firmy něco pošlou poštou ale to budou nejpíš zásilky které se jim nepodařilo doručit
kdyby posílali všechno přes poštu tak by se z toho pošta zhroutila , nehledě na to že poštou to donedávna trvalo nejméně 3 - 4 dny , tak nevím jak by mi tyto firmy dodaly věci podané ani ne před 24mi hodinami
pozor na to cena za kterou vám to dodá ppl není to samé co pošta i když za obojí dáte např 60kč
u pošty platíte 60 kč za poštovný a víc nic
u ppl platíte sice taky 60 kč ale odesilatel má s nima smlouvu a musí poslat zboží v nasmlouvaném objemu
pokud chcete poslat jako jednotlivec je cena někde nad 200kč jako dobírka cca 300-400kč
a taky je omezena velikost balíku kdy součet stran balíku , a + b + c =/< 2M
a to video ??? nedivil bych se pokud by to byla pravda
jednou jsem chtěl poslat přední sklo na auto , obalil jsem to polystyrenem , donesl na poštu , podal jsem to jako křehké , tam mi řekli že to musím obalit papírem , tak jsem jim řekl že to je zbytečný že ten papír nic nevylepší , na to mi řekli že to nemůžuo vzít k přepravě , že všechny balíky dávají do klece jak jim přijdou pod ruku je jedno jestli je to křehký nebo ne že tam nacpou zboží dokud to není plné nebo neváží 300kg ,
tak jsem udělalz latí rám do něj upevnil sklo na to přišpendlil karton dopravil na poštu , dal podací lístek , když viděli tu bednu říkají že je to velký že to půjde jako obchodní balík , tak vyplnit nějaký lestro , dali to na váhu , 33kg , posíláme jen do 30kg
pak jsem sháněl nějakou dopravu , sehnal , doprava 700kč
Co ti k tomu říct??? dává se to do klecí...to ano... ale znovu opakuji pokud se ti to nelíbí pošli to PPL... chtěl bych vidět tebe jak tam pracuješ.. kdyby ses s každým balíkem pachtil opatrně atd.. tak by ti nedošel ani za rok.. nehledě na to že 60% zásilek má špatně nebo nečitelně napsanou adresu, nebo někde dokonce chybí i směrovací číslo atd... denně takovejch zásilek opravuju mraky...
- Jura_Favorit
- Kontaktovat uživatele:
Jestli Tě ta práce sere, tak ji nedělej. Jednoduchý...
-
keenworth - FK
prosimte trochu se uklidni, kdyz ti rikam ze DHLko ma svoji kamionovou dopravu, tak si nebude nechavat rozvazet baliky od cesky posty!OFCE píše:Tohle opravdu nemá smysl komentovat, vím co vidím, a vím jaké zásilky mi prochází rukama, takže mi tu nevykládej něco o čem víš prd děkuji
A presne jak pise jura_favorit
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Divný je taky to, že jsem dělal u PPLky (raní vykládky balíků). Balíky na kamionu přijeli z Prahy?(nevim) a nápis Česká pošta jsem neviděl ... pouze nápis na kamionu PPL (Nebo to je maskovanej kamion český pošty?).
Ohledně zacházení s balíkama ... nedělá to jenom Česká pošta, ale i v PPLce se s něma ráno nezacházelo moc pěkně (časová tíseň je sviňa ... honem honem vyložit)
Ohledně zacházení s balíkama ... nedělá to jenom Česká pošta, ale i v PPLce se s něma ráno nezacházelo moc pěkně (časová tíseň je sviňa ... honem honem vyložit)
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
na nečitelnost , chybějící doručovací údaje a podobný věci mě nezajímají a taky si na ně nestěžuj , protože to někdo přijal k přepravě a pokud něco nebylo v přádku měl to odmítnout , snad máte nějaký podmímky nebo ne ?
nevím jak by se ti líbilo pomačkaný fungl nový auto , stejně tak jako nikoho nezajímá že spoustu dělníků kteří na něm pracují projde rukama materiál v celkový váze i přes 4t ,
všude se najdou lidi co dělaj blbosti , stejně jako na poště házej balíky tak i nás díl do bedny nedaj ale hoděj
jenže pokud přijde reklamace tak se řeší a pokud není viník konkrétní tak je vina kolektivní
ale pošta se to snaží zamést , hodit vinu za odesílatele , apod ,
balík poslaný jako křehký nemá žádnou výsadu je s ní m zacházeno jako s běžnou zásilkou tak za co vybírají těch 90kč ?
prostě monopol je monopol a nenutí k žádnýmu zlepšení , tvrdou konkurenci na ně , ty další zásilkový služby co tu jsou zas tak moc nekonkurujou , to jen pošta si stěžuje
7 okýnek a z toho max 4 otevřený , všechny byly otevřený naposled snad za komančů ,
a to není jen pošta to jsou všechny ty postkomunistický podniky
no škoda mluvit
nevím jak by se ti líbilo pomačkaný fungl nový auto , stejně tak jako nikoho nezajímá že spoustu dělníků kteří na něm pracují projde rukama materiál v celkový váze i přes 4t ,
všude se najdou lidi co dělaj blbosti , stejně jako na poště házej balíky tak i nás díl do bedny nedaj ale hoděj
jenže pokud přijde reklamace tak se řeší a pokud není viník konkrétní tak je vina kolektivní
ale pošta se to snaží zamést , hodit vinu za odesílatele , apod ,
balík poslaný jako křehký nemá žádnou výsadu je s ní m zacházeno jako s běžnou zásilkou tak za co vybírají těch 90kč ?
prostě monopol je monopol a nenutí k žádnýmu zlepšení , tvrdou konkurenci na ně , ty další zásilkový služby co tu jsou zas tak moc nekonkurujou , to jen pošta si stěžuje
7 okýnek a z toho max 4 otevřený , všechny byly otevřený naposled snad za komančů ,
a to není jen pošta to jsou všechny ty postkomunistický podniky
no škoda mluvit
-
Shorty1191
.OFCE píše:Co ti k tomu říct??? dává se to do klecí...to ano... ale znovu opakuji pokud se ti to nelíbí pošli to PPL... chtěl bych vidět tebe jak tam pracuješ.. kdyby ses s každým balíkem pachtil opatrně atd.. tak by ti nedošel ani za rok.. nehledě na to že 60% zásilek má špatně nebo nečitelně napsanou adresu, nebo někde dokonce chybí i směrovací číslo atd... denně takovejch zásilek opravuju mraky...
Sám pracuji v Eshopu, který zasílá tisíce zásilek denně, a kdyby se někdo v expedici k objednaným věcem choval nějak nepřiměřeně, tak letí.
Tohle je prostě hnus největšího kalibru a měly by se za to dávat tvrdý postihy. A to nemluvím jen o ČP. V PPL jsou to samý a např. TopTrans je kapitola sama pro sebe. (mluvím o jedincích)
- feli
- Kontaktovat uživatele:
Čau hoši,právě mi okradli mojí felicii na parkovišti u nás na sídlišti.Vzali mi boční ufuky oken,což muselo dát asi práci.Byli to originál škoda...a utrhli okrasný rámeček na zadním světle asi jim nešel sundat.Já sem musel utrhnout i ten druhej aby to nevypadalo blbě:-(.....Sem nasr...j a nejradši bych někoho zmlátil ale neni koho.Nikdo kolem mě ze to nemůže.Tak si tak říkám jak jsou ty lidi zlý.A aby toho nebylo málo tak sem měl zrovna narozeniny....Hledám útěchu aspoň tady.
felicie?........mám je prostě rád
-
keenworth - FK
Tak to naštve, alarm v autě asi nebyl, že? Ale mohl si dopadnout i hůř, mohl si tam najít auto na špalkách s rozmlácenými okny a vyvravovaným vnitřkem.
- feli
- Kontaktovat uživatele:
Alarm mám,dokonce i pager ale zvenku když to kradly tak se nezpustí...Mám tam muziku tak teď přemýšlím že to vyndám než mi to ukradnou....skrátka nedobrovolný konec úprav.Je fakt že sem mohl dopadnnout hůř,to jo.Ale mrzí mě že už u nás nemůžu věřit "parkovišti".
-
keenworth - FK
Já si myslím, že když ti rvaly ty ofuky z oken, tak by to otřesový čidlo mělo na 110% hned hlásit. Kolikrát se alarm spustí i když se o to auto jen opřeš.
-
Honza9007 - FK
Jeden interní pohled z DHL: DHL ani PPL ZÁSADNĚ nic neposílají českou poštou!!! Od toho je to placená expresní kurýrní služba a vše si rozvážíme sami... Tolik k tomuto "blafu".
A jak psal Maty: ani u DHL, PPL, UPS, FEDEXu či DPD (a dalších konkurenčních firem) se s balíky nezachází v rukavičkách. Ale od toho to je napsaný v přepravních podmínkách, že zboží/předmět musí být zabaleno vhodně. Tedy tak, aby bez následků přežilo pád z výšky 1,5 metru. Pokud je zboží vhodně zabaleno a přesto dojde poškozené, pak je možné jej u přepravce reklamovat. Ale v 99% případů jde o zcela nevhodné zabalení...
A co se týče toho otevření před pošťákem/kurýrem pro kontrolu úplnosti: otevřít můžete ve chvíli, kdy podepíšete převzetí. Protože do té doby za zásilku ručí přepravce (ať už pošta nebo kurýrní společnost). Dělají se výjimky u firem/lidí, kdy se ví, že to opravdu převezmou a jen se kontrolují papíry.
Mě osobně na české poště štve, že jezdí dopoledne v 10:05, kdy je obyčejný smrtelník v práci, a ani se nenamáhají se nějak ozvat. Kurýrní společnosti od toho vyžadují u soukromých osob i telefonní kontakt, aby se mohl domluvit čas doručení. Za celkově vyšší úroveň služby se platí o chlup vyšší cena.
A co se týče těch adres, tak to je zcela běžný. Občas jsou kurýři jak detektivové a hledají i 20 minut dotyčnou osobu. Česka pošta, ruku na srdce, ne...
A jak psal Maty: ani u DHL, PPL, UPS, FEDEXu či DPD (a dalších konkurenčních firem) se s balíky nezachází v rukavičkách. Ale od toho to je napsaný v přepravních podmínkách, že zboží/předmět musí být zabaleno vhodně. Tedy tak, aby bez následků přežilo pád z výšky 1,5 metru. Pokud je zboží vhodně zabaleno a přesto dojde poškozené, pak je možné jej u přepravce reklamovat. Ale v 99% případů jde o zcela nevhodné zabalení...
A co se týče toho otevření před pošťákem/kurýrem pro kontrolu úplnosti: otevřít můžete ve chvíli, kdy podepíšete převzetí. Protože do té doby za zásilku ručí přepravce (ať už pošta nebo kurýrní společnost). Dělají se výjimky u firem/lidí, kdy se ví, že to opravdu převezmou a jen se kontrolují papíry.
Mě osobně na české poště štve, že jezdí dopoledne v 10:05, kdy je obyčejný smrtelník v práci, a ani se nenamáhají se nějak ozvat. Kurýrní společnosti od toho vyžadují u soukromých osob i telefonní kontakt, aby se mohl domluvit čas doručení. Za celkově vyšší úroveň služby se platí o chlup vyšší cena.
A co se týče těch adres, tak to je zcela běžný. Občas jsou kurýři jak detektivové a hledají i 20 minut dotyčnou osobu. Česka pošta, ruku na srdce, ne...
- feli
- Kontaktovat uživatele:
Nespustil,ale když foukal třeba silnej vítr až padali větve tak se občas spustil.A to mám alarm jablotron celkem kvalitní.Ale to už je teď jedno prostě se jim to povedlo,nebo vyšlo.Plyne s toho ponaučení nic tam nemá cenu dávat:(
-
osobne
- Kontaktovat uživatele:
Parkovišti se v ČR nedalo věřit nikdy! Nevím, kde žiješ? V ČR není auto jisté ani doma za plotem.feli píše:Ale mrzí mě že už u nás nemůžu věřit "parkovišti".
Zaprvé je problém zloděje chytit.
Zadruhé je problém zloděje usvědčit a odsoudit.
A zatřetí je problém odsouzeného zloděje vůbec umístit do lochu.
http://zpravy.idnes.cz/poslanci-chteji- ... _krimi_zep... věznice jsou přeplněné a současný stav je trvale nepřijatelný. To potvrzuje i mluvčí Vězeňské služby Markéta Prunerová, podle které si v pátek tresty v celách odpykávalo 23 435 vězňů, kapacita káznic je přitom 20 600 míst.
-
Alpinet
- Kontaktovat uživatele:
Tak panstvo blíží se k nám nějaký ty mrazejky http://www.novinky.cz/domaci/257533-pri ... tupnu.html ,tak své miláčky připravte,at Vám nezamrznou 
Bývalo: Felicia kombi LX 1.9D Egr-Off,Kat-Off
Pořízeno: VW Golf III Variant 1.9 TDI Egr-Off , Kat -Off, P764=95kw??
http://vw-cult.cz/
Dehet-Power
Pořízeno: VW Golf III Variant 1.9 TDI Egr-Off , Kat -Off, P764=95kw??
http://vw-cult.cz/
Dehet-Power
- Jura_Favorit
- Kontaktovat uživatele:
Rudý bratr utáhl kohoutek... a my se zrovna chystáme příští pátek-neděle na hory a zrovna na SV republiky, kde má mrznout nejvíc 
-
RadimCep - FK
Nevím zda sem...
Máte někdo prosím hellshare účet a mohli by jste mi něco sosnout a re-upnout třeba na uloz.to/czshare.com???
Odměním se
Máte někdo prosím hellshare účet a mohli by jste mi něco sosnout a re-upnout třeba na uloz.to/czshare.com???
Odměním se
- Drahoš
- Kontaktovat uživatele:
Dělaj ze všeho senzaciAlpinet píše:Tak panstvo blíží se k nám nějaký ty mrazejky http://www.novinky.cz/domaci/257533-pri ... tupnu.html ,tak své miláčky připravte,at Vám nezamrznou
Bylo: Škoda Felicia 1.6 MPi http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... =16&t=2523
Je: Seat Leon cupra R 1.8T
Je: Seat Leon cupra R 1.8T
- madmaik
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
radimcep: a nevyplati se ti na hellshare si pres mobil za tech par korun dobit potrebnej kredit?:P
Škoda Felicia SportLine 1,6mpi rv. 6/2000 a Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995 no.2
bylo Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995
este bych si pral nejakyho peknyho pickupa
http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... =16&t=8259
http://madmaik.rajce.idnes.cz/
bylo Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995
este bych si pral nejakyho peknyho pickupa
http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... =16&t=8259
http://madmaik.rajce.idnes.cz/
-
Shorty1191
RadimCep píše:Nevím zda sem...
Odměním se
Nějaký kredit tam ještě mám. Co potřebuješ?
Moje felda je marod, rozvody odhaduji tak na 2000 km a konec. tak sem zavolal do Ostravského Hellera kolikpak by si naúčtovaly za výměnu. Pán byl ochotný, vzal kalkulačku a chvilku do ní datloval čísla: nakonec z něho vylezlo toto: 407,- za rozvody + 3 hodiny práce = 2000 korun tak sem slušně poděkoval a že se ještě ozvu. A jako správný kolenovrt sem nelenil a zavolal do Autocentrály v Hlučíně kde mi slečna řekla že by mě to vyšlo na 1500-1600 se vším všudy. Nedalo mi to a zavolal sem známému a ten mi řekl že za 1200 i s mojí pomocí a felda bude jak nová. Toť z mé strany vše 
zasloužily by na..at na ruce a nepustit k vodě
-
RadimCep - FK
to Shorty1191: Díky, ale nakonec jsem pořešil jinak
)
-
Honza_t
- Kontaktovat uživatele:
a kdyby ses toho nebál tak to máš za 380DuDy píše:Moje felda je marod, rozvody odhaduji tak na 2000 km a konec. tak sem zavolal do Ostravského Hellera kolikpak by si naúčtovaly za výměnu. Pán byl ochotný, vzal kalkulačku a chvilku do ní datloval čísla: nakonec z něho vylezlo toto: 407,- za rozvody + 3 hodiny práce = 2000 korun tak sem slušně poděkoval a že se ještě ozvu. A jako správný kolenovrt sem nelenil a zavolal do Autocentrály v Hlučíně kde mi slečna řekla že by mě to vyšlo na 1500-1600 se vším všudy. Nedalo mi to a zavolal sem známému a ten mi řekl že za 1200 i s mojí pomocí a felda bude jak nová. Toť z mé strany vše
Honza_t: ano našel sem ty rozvody i za míň než je 407 z helera. Leč tak to budu mít i s namontěním dalších serepetiček což je luxus 
zasloužily by na..at na ruce a nepustit k vodě
-
comrade - FK
prej pridte si postezovat.
tema primo pro me..rano vstanu jako kazdy den(az na to ze venku se jezevcici lamou v zatackach) du k autu a porad vse v pohode..zacinam startovat a prd..zkousim znovu a zase prd, na potreti to nemelo uz jaksi ampeeeery.
no ono to uz na to prvni nastartovani nemelo naladu..
jeste, ze sem musel rano na nastup.
roztlacel me nejaky duchodce a nejak mu to neslo, kdyz sem mu rekl, ze pudu tlacit, tak souhlasil, ale asi chytl krec nebo co, ze mu ta noha sla z te spojky jaksi divne..zaujimavy je to, ze ve meste kde zije pres 30k obyvatel, nebyla ani zivacka.
-
keenworth - FK
Netušil jsem, že budíky ve Felicii jsou z Tatry 700
Tam to vypadá jak levný zboží a ve feldě je to cnost celý palubovky
http://www.youtube.com/watch?v=seun-Hen ... re=related
- smrcek
- Kontaktovat uživatele:
keenworth: Naopak budíky z Felicie jsou v Tatře
Ono když si sedneš do toho auta a svezeš tak tam těch podobností (s více značkama) nalezneš víc 
- PetrMPI
- Kontaktovat uživatele:
A nejen budíky, ale i přední a boční blinkry a buhvíco dalšího. Každopádně sedmikilo je nejhezčí Tatra, ovšem bohužel taky poslední osobní.
-
keenworth - FK
V 1000 ot. je k dispozici 220 Nm... se 147 kW to musí být pořádná raketa. Takovejch krásnejch aut byt od škodovky nebo tatry se nedostalo za komunistů do výroby... to je škody, to je škody... dnes jsme mohli mít alespon jednu českou automobilku, která by byla konkurence schopná. Už v roce 1969 škodovka chtěla vyrábět škodu 720... http://www.youtube.com/watch?v=VxgIJeC- ... ture=share
A kdyby tu po roce 89 nevládli zloději, tak všechno mohlo být taky jinak 
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
jj v muzeu je vystavená

a pár fotek ze srazu v MB
http://emilio52.rajce.idnes.cz/Mlada_Bo ... 20.7_2008/
a pár fotek ze srazu v MB
http://emilio52.rajce.idnes.cz/Mlada_Bo ... 20.7_2008/
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

- smrcek
- Kontaktovat uživatele:
Jak jinak dostat ze silnic vraky?
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
no jo jenže ty vraky , ve většině případů , už teď prošli stk nelegálně a potom se to najednou změní ?
- Yetti98
- Kontaktovat uživatele:
smrcek,ferdamravenec:
to není o tom ja dostat vraky ze silnic ale o tom jak zefektivnit a přispůsobit odbyt nově vyrobených vozidel, ale kdo dnes vyplázne 250000kč
za novou škoďárnu a další finance za poviný prohlídky 
to není o tom ja dostat vraky ze silnic ale o tom jak zefektivnit a přispůsobit odbyt nově vyrobených vozidel, ale kdo dnes vyplázne 250000kč
-
keenworth - FK
presne tak, kazdy nema na to pravidelne kupovat nove auto... kdyz chteji timhle buzerovat lidi meli by taky mit snahu zlepsit jejich zivotni situaci aby se mohl vozovy park rychleji a ve vetsi mire obnovovat.
- smrcek
- Kontaktovat uživatele:
Já vám to pánové neberu, ale jak jinak dostat vraky ze silnic?
Dosavadní systém je špatný, otázka jestli ten nový něco vyřeší 
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
smrcek: Jenže oni nejdou po vrakách,ale po autech který jsou úplně ok,ale mají třeba Folie nebo hlučný výfuk,ale že kolem projede auto který má v háji brzdy a olej z toho teče proudem už nevidí
- smrcek
- Kontaktovat uživatele:
To bohužel k tomu už tak nějak patří. Ale jak jinak tyhle vraky co nebrzdí apod. jinak dostat ze silnic? STK je jedna z možností a pokud se zpřísní bude to vzhledem k vrakovišti co u nás jezdí jenom dobře
Neříkám, že se to nemůže otočit proti nám co máme fólie, kola atd.
Neříkám, že se to nemůže otočit proti nám co máme fólie, kola atd.
- PetrMPI
- Kontaktovat uživatele:
Pochybuju, že STK někoho donutí jít svoje auto sešrotovat... Buď do něj dotyčný narve další peníze a opraví ho tak, aby vyhovovalo nebo to střelí někomu kdo na to ty peníze má, ale že by kvůli tomu šlo auto do šrotu to asi ne.
-
keenworth - FK
To si piš že by šlo do šrotu... kdo by koupil starej střep co neprojde TK? Určitě někdo bude celej hrr koupit a předělat
Spíš se budou dál ty šumky maskovat hromadou kitu a vrstvou barvy...
-
Midar - FK
Hodně lidí by rádo své šroty prodalo a obnovilo mladším.Bohužel jsou rádi,že se nají,zaplatí nájem a při tom se potřebují dostávat do práce,k lékaři s dětma do školky,školy a podobně.
Nemyslím si,že s tím jezdí s plezíru.
Nemyslím si,že s tím jezdí s plezíru.