Podsvícení topení

drago77 - FK

Podsvícení topení

Příspěvek od drago77 - FK »

Ahoj, nevíte někdo jak udělat modré podsvícení topení? Ledky mi jsou jasný. Ale ten vrchní plast jak udělat aby nesvítil zeleně?
RadimCep - FK

Re: Podsvícení topení

Příspěvek od RadimCep - FK »

Hledej
WALLY-EL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WALLY-EL »

Ahoj.Dneska odpoledne jsem to řešil.A vyřešil tak ,že žárovky jsem namaloval na modro lihovým fixem a zpět nasadil.uvidíme co to udělá,ale nemá se to odlupovat.
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

Odlupovat se to nebude, jen se ten liháč časem vypálí.
vjost - FK

Příspěvek od vjost - FK »

Aby nesvítil zeleně? Já se na nejaký odlupování vykašlal, normálně jsem tam dal Ledky, o kterých se tu psalo minimálně 5x (kdybys hledal) a ono to dost tu zelenou přesvítí, takže bych se tím moc nezabýval a prostě tam lupnul Ledky. Výsledek bude takový, že pokud tam nerozmístíš pásky po celém prostoru, tak světlovod ti to světlo stejně 100% nerozvede.
kis - FK

Příspěvek od kis - FK »

joj nejjednodušší věc co je, normalně v auto doplňkach koupíte 3 čipvé smd diody cca 70kč, ale už nvm co je to za patici t5 nebo něco takového, dál rozděláš to šupneš je tam a na to krytu je takové stíněni to olameš a normalně nasadíš, jinak ja si ještě přidal přidavnou diodu aby mě prosvitila červena plus to dělá pěknej efekt při změně teploty :)
Hudzi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hudzi »

Chlapi ja mám zase problém ten že mi odišla zrejem žiarovka na meniči smeru vzduchu ako dám ten panel dole aby som sa dostal ku žiarovkám musím dať dolu prístrojovku ? dajte niake riešenie lebo som detailista a to že mi svieti iba menič teploty vzdichu a ventilátora ma serie :D za každú radu vopred Ďakujem :)
http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... 16&t=32022 Moja Feldička odstin 9460 - modra hlubinna :)
ferdamravenec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ferdamravenec »

Odpovědět