Barum??? 175/60 R 14
-
stanikU
Barum??? 175/60 R 14
zdarec chlapi,máte někdo zkušenosti s těmahle pneu,popřípadě kdyby byla nouze, koupili by jste je???
http://www.rajpneu.cz/katalog-pneu.htm? ... 002&page=0
díky Staňa U.
http://www.rajpneu.cz/katalog-pneu.htm? ... 002&page=0
díky Staňa U.
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Barum??? 175/60 R 14
Já jsem je měl na předchozí feldě a naprosto v pohodě. Jezdil jsem na nich dvě sezony a spokojenost.
-
smazany clen - FK
Kdyby byly za pětikilo, tak bych je v nouzi koupil...takhle ale v žádném případě...
-
stanikU
no ja jsem je prave na jednom nejmenovanem inter.obchode(nebudu jmenovat,jeste by jste mi je vykoupili)
nasel za 800kc/ks. tak proc do nich nejit,za takovou cenu...
- Vici
- Kontaktovat uživatele:
800/ks je luxus cena. kdysi davno jsem je mel, a nepozoroval jsem na nich nic spatneho. a to jsem je koupil uz hodne sjete...
O1 Combi ASZ 204PS/461Nm, Galaxy AUY 149PS/368Nm, Sharan AUY 4motion série, Favorit Silver Line 50kW
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Já je před těma dvouma rokama taky měl za tuto cenu, byly v akci a doprava gratis PPLkoustanikU píše:no ja jsem je prave na jednom nejmenovanem inter.obchode(nebudu jmenovat,jeste by jste mi je vykoupili)nasel za 800kc/ks. tak proc do nich nejit,za takovou cenu...
-
sa-tan - FK
no ja nevym barumky už nikdy ja je mel 1,5 sezony a hruza piskali sjiždwly se na suchu supr ale jak bylo mokro tak tak jsem mel skoro strach vjet na silnici ted michelin 1450kc a naprosta spokojenost uvidime kolik vydrzi barum vydrzely pri stidani cca 15 000km
- Hanuš
- Kontaktovat uživatele:
celkem by me zajimalo jak se chovaji jine pneu na morku. Protoze 165/70 R13 Barum Brilantis, nebo stavajici 195/45 R16 Barum Bravuris 2 na mokru mi prijdou "nejiste"
, takze jezdim opatrne. Vzorek na gumach byl/je vzdycky velky. Protoze pneu jsou funglovky. Na mokru jako kdyby klouzaly po ceste. V situacich kdy musim prudce brzdit z 70km/h na 0 km/h se mi kousnou predni kola a auto se jen veze. Uz vim co auto udela, tak se tomu snazim vyhnout. Ale zajimalo by me, jak se chovaji v techto situacich jine gumy. Jestli zabrzdi, nebo se tez vezou na mokru?
Dobre auto nepoznas po ctvrt mili, ale po dvaceti letech!!!
-
kingdave - FK
tak já jsem měl barumky a musím uznat,že na mokru to byla katastrofa,hlavně při brždění.... jinak před týdnem jsem koupil michelinky a o víkendu kdy u nás pršelo jsem je nechtěně otestoval,jelikož mě do cesty vběhla srnka a opravdu jsou parádní!!!
- Vici
- Kontaktovat uživatele:
tak na mokru se uveze asi kazda guma pokud to na fleku zaslapnete....... a zadna guma vas nazachrani pokud letite jak hovada
. ale je fakt z treba v porovnani s michelinem je barum o neco horsi. zalezi na cene. pokud sezene nekdo barumky za 800 je to pulka micheliny a to se podle me vyplati.
jinak pokud vam vadi jak se chovaji brilanty na vode, zkuste se nekdy svezt na super gumach barum economy (pred lety velmi rozsirene) to budete teprv koukat, s nema se na vode nedalo jet ani 80 a jak prisla kaluz byla to uplne v prdeli. proti tomu byly matadory MP12 davane na feldy z vyroby top luxus
jinak pokud vam vadi jak se chovaji brilanty na vode, zkuste se nekdy svezt na super gumach barum economy (pred lety velmi rozsirene) to budete teprv koukat, s nema se na vode nedalo jet ani 80 a jak prisla kaluz byla to uplne v prdeli. proti tomu byly matadory MP12 davane na feldy z vyroby top luxus
O1 Combi ASZ 204PS/461Nm, Galaxy AUY 149PS/368Nm, Sharan AUY 4motion série, Favorit Silver Line 50kW
-
tgfh - FK
Pokud je máš za 800kč tak pohoda, pokud za 1300 tak ber radši tyhle http://www.prodej-pneu.cz/michelin-ener ... 60-r14-79t
-
smazany clen - FK
Chci se zeptat,abych nezakládal nové téma:jak si proti barumkám stojí třeba continental ECO CONTAKT 3 165/70 R13.
Jsou to dobrý gumy?Mám do nich jít?Jaký jsou v porovnání s tím matadorem MP12 nebo jak bylo to označení?Tady u nás na kraji Pardubic je mají asi o stovku dražší,než přes net.Taky je namontují a vyváží,tak bych je koupil tam.Takže předem díky za vaše názory a zkušenosti.Já toho o gumách v podstatě moc nevím.

Jsou to dobrý gumy?Mám do nich jít?Jaký jsou v porovnání s tím matadorem MP12 nebo jak bylo to označení?Tady u nás na kraji Pardubic je mají asi o stovku dražší,než přes net.Taky je namontují a vyváží,tak bych je koupil tam.Takže předem díky za vaše názory a zkušenosti.Já toho o gumách v podstatě moc nevím.
-
smazany clen - FK
Přecházel jsem z Matador MP12 na EcoContact 3 a je to dost velký rozdíl ve prospěch Continentalů...oproti Matadorkám jsou tišší a auto je klidnější a líp se chová na suchu i na mokru...takže vřele doporučuju jít do toho...JoS píše:Chci se zeptat,abych nezakládal nové téma:jak si proti barumkám stojí třeba continental ECO CONTAKT 3 165/70 R13.
Jsou to dobrý gumy?Mám do nich jít?Jaký jsou v porovnání s tím matadorem MP12 nebo jak bylo to označení?
- Vici
- Kontaktovat uživatele:
radeji bych ale koupil michelin ve stejnem rozmeru. ty continentaly mizi pred ocimaTyler píše: Přecházel jsem z Matador MP12 na EcoContact 3 a je to dost velký rozdíl ve prospěch Continentalů...oproti Matadorkám jsou tišší a auto je klidnější a líp se chová na suchu i na mokru...takže vřele doporučuju jít do toho...
-
smazany clen - FK
Kolik tkm si myslíš,že s nima najedu,než se sjede vzorek? Nebo spíš,kolik vydržely tobě?Vici píše: radeji bych ale koupil michelin ve stejnem rozmeru. ty continentaly mizi pred ocima
-
Zakousek
PNEUMORAVA.CZ - BARUM BRILLANTIS
Pneumatiky Barum Brillantis 175/60 R14 jsem měl nazuté a byl jsem s něma spokojený.Našel jsem celkem dobrý e-shop pneu,kde mají nové i jiné značky.Ted´jezdím na pneumatikách Hankook a jsou lepší,více sedí.Cena je stejná a fakt jsou výborné.Mrkněte se na webovky: http://www.pneumorava.cz
Volal jsem tam a všechny pneu.které nabízejí mají skladem.Jsou z Ostravy a mají i pneuservis,takže kdo je poblíž tak si to může rovnou nechat obout.
Volal jsem tam a všechny pneu.které nabízejí mají skladem.Jsou z Ostravy a mají i pneuservis,takže kdo je poblíž tak si to může rovnou nechat obout.
Re: PNEUMORAVA.CZ - BARUM BRILLANTIS
Barum považuju za pneu, které je vhodně jen na jízdu, kdy člověk nejezdí denně, ale jen třeba víkendy či do obchodu, pár jsem jich testoval, a prostě nevím nevím. Na pneu se nemá šetřit.
Za 1300kč seženeš TOYO...
Za 1265kč seženeš HANKOOK
Za 1300kč seženeš TOYO...
Za 1265kč seženeš HANKOOK
!!! Rozprodej dílů z Feldy !!!
-
ka-spel
- Kontaktovat uživatele:
Našel jsem jeden obchod, kde je mají za 864,-.stanikU píše:no ja jsem je prave na jednom nejmenovanem inter.obchode(nebudu jmenovat,jeste by jste mi je vykoupili)nasel za 800kc/ks. tak proc do nich nejit,za takovou cenu...
ex nebožka 1,6 lpg