Nízké otáčky na volnoběh na benzín i plyn
-
Ram512 - FK
Nízké otáčky na volnoběh na benzín i plyn
Prosim poraďte na volnoběh se třepe jak koza na benzín i na LPG.
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Nízké otáčky na volnoběh na benzín i plyn
Nejde jen na 3 válce?Co svíčky?Kontroloval jsi?
-
Ram512 - FK
Tak na 3 válce to nejede vypadá to na nízké otáčky volnoběhu. Lítaj nahoru a dolu , co může být příčinou?? Ráno jak nastartuju tak otáčky sou 600-700 taky divné.
-
hafa
Ahoj mě to ted dělá taky. Svíčky nový,vzduchový filtr taky,lamda sonda jiná zkoušel jsem cívku a ŘJ měnit.ještě se čistila škrtící klapka.ale pořád nic. Chystám se na vstřikovací lištu,čidlo sání a teploty. na plyn VAG ukazoval na 1a 2 vstřikovaču zkrat na kostru.
Na co jsi přišel ty??
Na co jsi přišel ty??
- Yetti98
- Kontaktovat uživatele:
Nevim ale zkusil bych klapku,a neb snímač otáček a co lambda
co je to za motor BMM-MPI
-
Pascalik
- Kontaktovat uživatele:
VAG ukazoval na 1a 2 vstřikovaču zkrat na kostru.
to je normalne pokial mas v aute lpg ja stim bojujem tiez vymenil som klapku, jednotku, kabelaz, zapalovaciu listu, sviecky , tesnenie pod hlavou trocha to pomohlo to tesnenie a sviecky 3bodove benzinove a trochu som ich sklepal ale co najviac pomohlo je nadstavenie ventilov robit castejsie
ono na plyne idu skorej papa kruzky vysia teplota vo valci trpia tim aj ventily
to je normalne pokial mas v aute lpg ja stim bojujem tiez vymenil som klapku, jednotku, kabelaz, zapalovaciu listu, sviecky , tesnenie pod hlavou trocha to pomohlo to tesnenie a sviecky 3bodove benzinove a trochu som ich sklepal ale co najviac pomohlo je nadstavenie ventilov robit castejsie
je to MPI. Jako je pravda že ta chyba na vstřikovači se oběví až když to jede na plyn. jako doted to bylo vše v poho.
Měl sem prasklí těsnění pod hlavou, takže je tam ted nový těsnění a zbroušená hlava a ventyly byly dobrý. akorát se mě zdá že na LPG oni dávají jinej odtrh??? ale nevím jakej?
Měl sem prasklí těsnění pod hlavou, takže je tam ted nový těsnění a zbroušená hlava a ventyly byly dobrý. akorát se mě zdá že na LPG oni dávají jinej odtrh??? ale nevím jakej?
Naposledy upravil(a) Hafa dne stř 11. dub 2012 20:44:43, celkem upraveno 1 x.
nevím nic. asi ne moc se vtom nevyznám
-
Ram512 - FK
Váčku sem nemněnil , na VAGU neukazuje nic krom toho zkratu , ráno když nastartuju tak jako by nešel ani sitič otáčky furt 600-700. objednám se do servisu a uvidíme co mi tam řeknou. Mám podezdření na zasranou klapu. Mám MPI