diky za pripadnou radu
nefunguji brzdove svetla
-
vampiros - FK
nefunguji brzdove svetla
Zdravim a zaroven prosim o radu... nedavno jsem na sve felde menil spojku a po teto oprave jsem zjistil, ze mi nefunguji brzdove svetla. Nejsem schopen rict, jestli prestaly fungovat az po te oprave, a nebo uz pred ni. Dulezita je jina vec... nefunguji pouze brzdovky ve skupinovych svetlech...treti brzdove svetlo normalne funguje, pojistka je dobra a dvouvlaknove zarovky jsou taky dobre (klasicka svetla funguji a brzdove vlakna vypadaji v pohode). Takze nevim co s tim...mozna bude problem v miste, kde se deli kabely k tomu tretimu brzdovemu svetlu...ale to nevim kde je.
diky za pripadnou radu
diky za pripadnou radu
-
mause
- Kontaktovat uživatele:
Re: nefunguji brzdove svetla
pojisty OK???
bylo: felinka lechce poladěná...Myška
je: octule v kombajnu 1,9 tdi ALH zatím 66kw/90 hp + SPRINT 769...Chrochtadlo
:-)
http://www.youtube.com/watch?v=cIemgwmRgxk
Jawinka 350/638 -> 639
hranatá felicie - červený drak
je: octule v kombajnu 1,9 tdi ALH zatím 66kw/90 hp + SPRINT 769...Chrochtadlo
:-)
http://www.youtube.com/watch?v=cIemgwmRgxk
Jawinka 350/638 -> 639
hranatá felicie - červený drak
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
No odsud ti těžko pomůžeme...musíš vzít zkoušečku nebo měřák a změřit kam až ti napětí dojde a odkud už nic nenaměříš.A zkontroluj konekotry i ty žárovky.To že se ti vlákna zdají vpořádku neznamená že jsou dobrý.
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
A co spínač brzdových světel ?
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Kdyz mu jde 3-ty pridavny tak spinac asi ee.emilio52 píše:A co spínač brzdových světel ?
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Tak to sem nějak přehlíd omluvám se 
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

Od brzdového spínače jde černý/červený drát na 10-ti pinovou svorkovnici u sloupku A u řidiče, pin č. 5, odtud jde drát stejné barvy dozadu. Uvnitř kabelového svazku se tenhle drát rozděluje na tři větve, k oběma zadním světlům a ke svorkovnici poblíž levého světla, kde je na pin 2 napojeno třetí brzdové světlo.
-
Honza9007 - FK
Měl jsem podobný problém a blbnul mi kontakt v patici žárovek - ze světel. Potom ještě zkontroluj i úplnost těch letovaných cestiček proudu ve světlech - taková ta deska, kam se osazujou žárovky; zda není někde poškozená, přerušená atd. Jinak fakt nevím.
-
SobiM - FK
Ahoj.Mám podobný problém.jen mi nesvítí žádné brdové světlo..Kde najdu Spínač brzdového světla a jak ho vyměním?
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
spínač je u pedálu , tady si stáhni knížky a poštuduj to : http://wrp.cz/clanky/felicia.html
- SatandaS
- Kontaktovat uživatele:
Po delší době mě zase zlobí auti taky mi nesvití brzdové světla jinak je vše ok. Dnes jsem se narychlo kouknul na žárovky a taky na průchodku ale nic jsem nenašel. Dal jsem novou pojistku, když jsem šlápl na brzdu hned jiskra
pojistka KO. Dnes to musí vydržet jedu na noční a zítra se nato musím podrobně mrknout už jsem si koupil pojistky do zásoby.
-
Gorole - FK
Mě všechno funguje OK, až na to že mi brzdové světlo svítí(spíše problikává) při sešlápnutí spojkového pedálu.
Což je docela na pytel.
Moc nechápu co to má spolu společného.
Nevíte někdo čím by to mohlo být?
Což je docela na pytel.
Moc nechápu co to má spolu společného.
Nevíte někdo čím by to mohlo být?
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
rozeber a promaž pedály , jsou na jedný hřídeli , res p hřídel je souástí spojk pedálu
-
Elvis0910
- Kontaktovat uživatele:
Ten probelm som mal aj ja mal som zlomeny a spojeny kabel v priechodke na kufrovych dverach.SatandaS píše:Po delší době mě zase zlobí auti taky mi nesvití brzdové světla jinak je vše ok. Dnes jsem se narychlo kouknul na žárovky a taky na průchodku ale nic jsem nenašel. Dal jsem novou pojistku, když jsem šlápl na brzdu hned jiskrapojistka KO. Dnes to musí vydržet jedu na noční a zítra se nato musím podrobně mrknout už jsem si koupil pojistky do zásoby.
-
Tondo - FK
Dobry den chem sa spytat..nesvietilo mi tretie brzdove svetlo..jak som snim hybal tak svietli a tak vyzeralo to na pretrhnuty kablik tak som odblankoval obydva kable a nic som nenasiel...skusil som to z odblankovanymi kablami oni sa o seba dotkli..a teraz nesvietia uz ani normalne brzdove svetla pricom všetko ostatne svieti..pistka je ok..je mozne ze by som tym vypalil jedno vlakno ziarovky?
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Měřák a změřit ,kontrola žárovek
dát novou pojistku ,zaizolovat kable .
dát novou pojistku ,zaizolovat kable .

-
Tondo - FK
bola to pistka a jedna vypalena ziarovka..ale aj tak nesvieti stale tretie brzdove nechapem to už
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
jde k němu proud ? změřit ! kontrola kabelů (psal jsi že jsou prodřený) zaizolovat nebo vyměnit ,kontrolažárovek !
nic víc tomu není
nic víc tomu není

-
Tondo - FK
ja som ich stiahol aby som zistil ci su neni zlomene ale neni su..a nenis u ani predrane v medzu kufrom a akroseriu..svetlo svieti iba ked ho odmotujem a hybem snim niekde to musi yt prerusene
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
buď máš blbej kontakt (vyhřátej) ve svorkovničce světla , popř prasklej tišťák , nebo ( 98,6%) je to v průchodce , to že jsi koukal že nejsou prodřené nic neznamená , můžou/jsou přelámaný a to není vidět