Sportovní volant a vypínání blinkrů

vybavení a úpravy interiéru atd.
Prasak - FK

Sportovní volant a vypínání blinkrů

Příspěvek od Prasak - FK »

Zajímalo by mě jestli u volantů renomovaných zanček OMP,Sparco atd. funguje vypínání blinkrů a jak je to s dosažitelností na páčky při odsazení volantu 70-90mm. Potřeboval bych nějakej volant co neklouže v ruce ale zároveń aby se snim dalo normálně jezdit v denním provozu a aby vypínal bylinkry. Nejvíc se mi právě zamlouvaj jak vzhledem tak funkcí právě volanty podobné těm soutěžním. Tak jestli to někdo používá v autě nebo má jakoukoliv zkušenost s touto problematikou nebo by mohl doporučit nějakej jinej volant tak budu rád když mi tady něco poradí. Předem díky za rady a tipy.... ;)
103457
Kontaktovat uživatele:

Re: Sportovní volant a vypínání blinkrů

Příspěvek od 103457 »

Ono to není ve volantu, ale v nábě volantu. Sportovní volanty jsou univerzály a šroubujou se na nábu. Pokud koupíš přímo nábu na feldu, tak ti bude vypínat blinkry. ;)
Prasak - FK

Re: Sportovní volant a vypínání blinkrů

Příspěvek od Prasak - FK »

To jo ale to by chtělo nějakou nízkou tu nábu abych zase došáh z volantu na páčky protože takový ty ošklivý náby tuningový jsou vysoký a ještě by k tomu bylo to odsazení nějakej 70 mm (menší odsazení sem neviděl a plochej volant nechci) . Napadlo mě vyrobit nějakou nábu ze starýho originál volantu aby to bylo co nejnižší.
Odpovědět