cuka pri jizde
-
xfrodof - FK
cuka pri jizde
Ahoj, chci se zeptat, nevim cim to je, ale kdyz se motor poradne zahreje tak zacne pri jizde cukat, ale dela to jenom kdyz udrzuju stejnou rychlost, kdyz zrychluji tak nic a je jedno jak rychle jedu, proste to zacne cukat. poradte nekdo. Diky
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne ned 03. čer 2012 19:00:10, celkem upraveno 1 x.
-
xfrodof - FK
Re: cuka pri jizde
nikdo nevi cim to muse byt??? a mam jeste jeden dotaz, kdyz se mi poradne prohreje motor tak se mi na volnobeh rozsviti kontrolka oleje. ale jakmile pridam plyn tak zhasne, nekdo rika ze je to kvuli ostre vacce a zvetseny kanalky a vylesteny, a muzu to byt ridkej olej, jakej je hustejsi olej ted tam mam 10w40. Prosim poradte.
-
xfrodof - FK
dalsi poznatek z dnesni jizdy, to cukani (skubani) je pouze kdyz je motor ohratej a toci kolem 2000ot/min
-
robin1 - FK
Trafo, sviečky, vn káble?
Nahraj sem video z VAGu počas jazdy (keď to cuká). Alebo ak vieš vo VAGu nahrať ten csv súbor, mohol by som si ho potom pozrieť vo VAG-Scope
K tej kontrolke oleja: tlak už máš zmeraný?
Nahraj sem video z VAGu počas jazdy (keď to cuká). Alebo ak vieš vo VAGu nahrať ten csv súbor, mohol by som si ho potom pozrieť vo VAG-Scope
K tej kontrolke oleja: tlak už máš zmeraný?
-
xfrodof - FK
to bylo prvni co jsem udelal. a cim vic je motor zahratejsi tak kontrolka zhasina cim dal pozdeji
-
robin1 - FK
Buď je zlý snímač, alebo je zlý tlak oleja. Iné to nemôže byť.
poslední dobou se mi stává, že jedu třeba 30 na 3ku a začnu přidávat plyn tak to začne škubat i na dvojku ale dělá to jen v nízkých otáčkách, mohly by to být třeba svíčky ?
Škoda Felicia 1.6 GLX - ABS, 2xairbag, servo, el.okna, zrcatka, alarm Magicar s dálkovým startem..
-
HorisFelda - FK
Zdravím všechny. Mám dost podobný problém ale doposud nic nepomohlo. Popíšu: Nastartuju, zdechne. Nastartuju podruhé, běží vpoho, ale pořát drží mezi 1100 až 1300ot/min. Jenže pouze do doby než se zahřeje, pak začne při konstantní rychlosti (ne při tahu motoru) vynechávat, až nakonec klidně i za jízdy chcípne. Stačí ale třeba jen při UŽ chcípání vymáčknout spojku na cca 5vteřin, znovu spojku pustit a zase běží, jenže už nepravidelně a jen do chvíle než zase chcípne. Vyčistil jsem klapku, vyměnil víčko, palec a kabely rozdělovače. Všechny kontakty které jsou vidět u motoru jsem prostříkl kontaktolem (samozřejmě při odpojené baterce) ale stejně beze změny. Nyní se chystám na WAG ale napadlo mně se nejdřív zeptat tady. Třeba někdo ví, třeba někdo poradí. Nejsem moc při penězích, takže každá rada, řešení, které nic, nebo nic moc nestojí, by byla fajn. Předem díky. Felicia 1.6 55kw Eště jsem zapomněl. Dřív asi byla na plyn. V nárazníku je díra po plniči a 2zaslepený hadice u motoru který podle kamaráda vedly nejspíš ke směšovači jako chlazení a na svodech sání jsou jakýsi kovový rámečky s pružinama, který kámoš na feldě 1.6 taktéž nemá. Dostal jsem jí zadara ale rád bych jí dal dokupy a nechal si jí.
-
HorisFelda - FK
Zdravým všechny. Tak cukání vyřešeno. Naprostá prkotina. Nevodil bílí drátek vedoucí k lambda sondě. Chcípání ale přetrvává a vysoké otáčky taky. Přišli jsme totiž na to že nefunguje sahara. Motůrek s ní točí přez baipas ale sama se nerozeběhne a vždy ve stejně vysoké teplotě to začne chcípat. Vyměnili jsme čidlo na chladiči a stále neběží. Takže jdu prohledávat všemožné rady ve fórech.
-
djmikxy
[quote="xfrodof"]nikdo nevi cim to muse byt??? a mam jeste jeden dotaz, kdyz se mi poradne prohreje motor tak se mi na volnobeh rozsviti kontrolka oleje. ale jakmile pridam plyn tak zhasne, nekdo rika ze je to kvuli ostre vacce a zvetseny kanalky a vylesteny, a muzu to byt ridkej olej, jakej je hustejsi olej ted tam mam 10w40. Prosim poradte.[/quote]
Ahoj.. mal som ten isty problem, a vyriesil som ho tak ze som tam dal v prvom rade olej 15w40 lebo kedze mas uz starsi motor je lepsie ked mas hustejsi olej.. tim padom ked sa aj motor zohreje je ten olej lepsi pre cerpadlo ze ho dokaze vytlacit lepsie a druha vec co som spravil je ze som kupil olejovy filter ktory ma v sebe tu poistku proti klesnutiu oleja, neviem ako sa to presne vola ale sluzi to nato ze ti olej pri vypnuti motora neklesne z celeho motora a z filtra do olejovej vane.. ma to ten spetny ventil ci co..
Ahoj.. mal som ten isty problem, a vyriesil som ho tak ze som tam dal v prvom rade olej 15w40 lebo kedze mas uz starsi motor je lepsie ked mas hustejsi olej.. tim padom ked sa aj motor zohreje je ten olej lepsi pre cerpadlo ze ho dokaze vytlacit lepsie a druha vec co som spravil je ze som kupil olejovy filter ktory ma v sebe tu poistku proti klesnutiu oleja, neviem ako sa to presne vola ale sluzi to nato ze ti olej pri vypnuti motora neklesne z celeho motora a z filtra do olejovej vane.. ma to ten spetny ventil ci co..