Barva lepí

karoserie, narazniky, skla atd.
Discors - FK

Barva lepí

Příspěvek od Discors - FK »

Čau
opravoval jsem si 5. dveře
Obrázek
zakytoval jsem si to , nastřikal zaklad na ten plnič , vybrousil pod vodou očistil tech. benzinem a nastřikal barvou ale uz je to jsou dva tydny a barva pořád lepí ikdyz jsem to vcera znovu nastřikal.
Poradí mi někdo čím to je ?
Díky :)
ferdamravenec
Kontaktovat uživatele:

Re: Barva lepí

Příspěvek od ferdamravenec »

nepatří do té barvy tužidlo ?
stará barva ? byl v ní škraloup ? sraženina ?
špatně rozmíchaná barva ?
keenworth - FK

Příspěvek od keenworth - FK »

já ti neporadím, ale hrozně moc by mě zajímalo, jak si dokázal takovouhle díru zakitovat... tak aby to drželo až bouchneš s dveřmi... :)
osobne
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od osobne »

Asi tam zespodu přinýtoval plech nebo pletivo. :mrgreen: Já na to nemám, to bych to určitě vzdal a koupil jiné dveře.
artin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od artin »

vemeš noviny a skelnej tmel, drží to jak plech....
první co me zarazilo je to, že si nastříkal plnič a na to základ, mělo by to bejt obráceně, plnič je vrstva která se brousí pod vodou a na to pak přijde vrchní barva.
stříkal si to prejem nebo pistolí?
odmaštovat benzínem? pokud si to stříkal sprejem tak ti to benzín rozleptá. teda myslim si to, je fakt že sem to nikdy tech. benzínem nezkoušel....
Šmoulujem na to! :-)
Peugeot 206 1.6 16v 80kw
Discors - FK

artin: jo ja to prvni natrel zakladovkou az pak kyt a pak plnic sory sem to spatne napsal :) a jinak mas pravdu jen to nebyly noviny ale jiny papir :D , ktery jsem dal potom pryč a zakytoval i z druhe strany jinak s tim benzinem mas mozna pavdu skusim lih ,ale na obalu s tim technickym benzinem pisou ze to odmastnuje :(
tady mam cely projekt dira :D

Kód: Vybrat vše

img26.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=20120609130412741.jpg
PS: delal jsem to sprejem co jsem si zrovna koupil takze by v trvanlivosti nemel byt problem
artin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od artin »

kup si normálně někde odmastovač, neni drahej. Ostranovač silikonu se to občas jmenuje
Peugeot 206 1.6 16v 80kw
keenworth - FK

Příspěvek od keenworth - FK »

Tak tohle je vážně masakr... takže říkáte papír a tmel... nejlépe skelnej... Když tak nad tím přemýšlím, peníze za COčko jsem vlastně vyhodil oknem, když to jde takhle elegantně :D

Na druhou stranu, větší borec by si byl, kdyby si na to vzal montážní pěnu :D
artin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od artin »

hele ted sem na jedný feldě dělal zadní lemy modeloval sem tam cca 3cm z papíru a sleknýho tmelu, bral sem za to a drží to jako kráva :-) a výhoda je že už to nerezne :P a když už to zrezne tak to upadne celé :D
Peugeot 206 1.6 16v 80kw
Foglik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Foglik »

Takhle nejak vypadala lista u me... vsechno prebytecny a co by mohlo reznout slo pryc... sem zvedavej jak dlouho to vydrzi...

http://img5.rajce.idnes.cz/d0501/4/4583/4583442_d066c95babc805a69869cbb9b27acd4a/images/IMAG0380.jpg?ver=0
puvodni oprava hned po koupi a vydrzelo to dva roky nez to vylezlo...

http://img5.rajce.idnes.cz/d0501/4/4583/4583442_d066c95babc805a69869cbb9b27acd4a/images/IMAG0379.jpg?ver=2
jinak pokud byl alespon nejak dodrzenej postup, tak nevidim duvod aby ta barva lepila... jedine jestli to nebylo prosly, ale i tak by asi zaschla... mozny ze je problem s benzinem a nebo spatna kombinace ... ruzni vyrobci treba
Discors - FK

Foglik: dobře vyhrál jsi máš větší ďouru :D , to me zajima jak to vypadá zadelane.
Jinak tu barvu mi míchali primo pred ocima a vypadali jako profici :D celkem trefili odstin ,tet sem to strikl potreti a lepi to mene tak uvidím to striknu jeste
Foglik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Foglik »

tak pokud mas barvu michanou... tak bys mel mit i tuzidlo. dali ti ho taky?

http://img7.rajce.idnes.cz/d0703/6/6557/6557467_e087a64cc1a42a51c288d055d08949b1/images/P1010814.jpg
staci takova fotka? Laku si moc nevsimej... neni to nic moc, ale funkci to plni (je to modry) :D
Odpovědět