Černá a mastná chladící kapalina
-
Eda - FK
Černá a mastná chladící kapalina
Ještě jednou dobjej.U Feliny mám černou mastou kapalinu.Může to být tesnění pod hlavou nebo ještě něco horšího ?Nebo pouze zanesenej chladič ? Myslím že předchozí majitel nikdy neměnil chladičku.Díky za odpověď Eda
- satik
- Kontaktovat uživatele:
Re: Černá a mastná chladící kapalina
bud foukla hlava nebo stará voda ...
-
Eda - FK
Tak díky
Vyčistím celou chladicí soustavu potom to propláchnu vodou se sodou pro jistotu asi i vyměním těsní pod palicí. A jenom jestli někdo nevíte kolik se má dát tak tý sody na 1L ? 
-
Radek96 - FK
Pokud máš čisté olejové víčko,tak je to pouze stará kapalina a do výměny těsnění pod hlavou bych se nepouštěl. 
- satik
- Kontaktovat uživatele:
Taky bych věřil té staré vodě ... já když jsem tu moji před rokem koupil taky ta voda byla nějaká taková pofiderní tak jsem to vyměnil ...
-
Eda - FK
Když jsem nedávno doléval olej tak tam bylo trochu emulze ale fakt jenom trochu což si myslím že je dobrý
nebo ne ?

- satik
- Kontaktovat uživatele:
pokud je emulze na víčku tak to je normální ... to bych ani neřešil
-
Eda - FK
Koukal jsem dnes a na víčku nebylo ani stopy po nějaký emulzy takže tak i tak je to paráda 
Zdravím, stalo se mi to samé,ale kapalina je tam od ledna.mám se asi připravit na podkvětákový těsnění, že?????
opravy a úpravy vašich aut, prodej použitých autodilu :)
- satik
- Kontaktovat uživatele:
Mno viděl bych to pokud tě je černá a trošku víc mastná tak bych tu šišku přetěsnil
- Yetti98
- Kontaktovat uživatele:
eda:
nijak bych neřešil,starou kapalinu vypustit propláchnout teplou vodou pak naplň obyč vodou a chvilku jezdi a o5 vypustit nalejt vodu s krystalickou sodou a neb vodu s octem cca 1lt. o5 chvili jezdi a znovu vypustit propláchnout a po té teprv nalít nějakou nemrznoucí kapalinu
nijak bych neřešil,starou kapalinu vypustit propláchnout teplou vodou pak naplň obyč vodou a chvilku jezdi a o5 vypustit nalejt vodu s krystalickou sodou a neb vodu s octem cca 1lt. o5 chvili jezdi a znovu vypustit propláchnout a po té teprv nalít nějakou nemrznoucí kapalinu
-
Eda - FK
Jo v pohodě
Už jsem asi 3x měnil vodu pro krátkých úsecích.Teď tam tuhle nechám alespoň přes léto a pak napustím chaldičkou 
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Nenechaval bych tam tak dlouho tu obyc vodu aby zbytecne nekorodovali ocelovy a litinovy soucastky
Staci tyden a pak to vylejt a dat destilku + nemrzku (ma navic totiz antikorozivni ucinky)