Rozbité...
-
Bolthorn - FK
Rozbité...
Rozbilo se mi autorádio... Ale ne tak docela... Jak se mačká to tlačítko, když chci vyndat panel, tak u něj se ulomila ta tyčka... Takže teď ten panel nesundám... Dá se nějak objednat jen to tlačítko někde? Nebo co s tím? Záruční list nejspíš není... Co mám dělat...
-
Bolthorn - FK
Re: Rozbité...
Jinak záruka se stejně nevztahuje na mechanické opotřebení, takže jsem v řiti! Potřeboval bych kontakt na nějakého dovozce Clarionu, třeba by mi zaslal ten díl zvlášť... Jinak když ne, tak kupuju jiné...
- fancarhifi
- Kontaktovat uživatele:
-
Bolthorn - FK
dík... zítra tam zkusím napsat...fancarhifi píše:http://www.eurospace.cz
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Jednou jsem jsem řešil podobný problém ale u foťáku nakonec jsem to vyřešil slabou novodurovou tyčinkou se segrovkou a pružinkou a pohoda.
Možná bych zkusil to zamáčknout (vysunout panel) něčím slabým a pak se uvidí.
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
Bolthorn - FK
momentálně jsem to vyřešil tak, že jsem celé tlačítko demontoval a místo něj používám kancelářskou sponku, kterou teď vozím jako povinnou výbavu... To tlačítko je celkově na prd dělané... Byla jen otázka času kdy se materiál unaví... Spravit to taky jen tak nepůjde... Ta tyčka je dost tenká a má malou plochu na přilepení... Bylo by to na jedno použití... Tohle bych čekal u Sencoru a ne u Clarionu... Když jsem měl v autě při koupi autorádio Roadstar tak to mělo 100x lépe řešené, ta tyčka byla 5x tak tlustá a z pevného materiálu... Fakt jsem zklamaný...emilio52 píše:Jednou jsem jsem řešil podobný problém ale u foťáku nakonec jsem to vyřešil slabou novodurovou tyčinkou se segrovkou a pružinkou a pohoda.
-
smazany clen - FK
A co do toho čudlíku zespod vyvrtat dirku a nahradit nějakým pevným drátem? Já jsem to řešil takhle na panelu Sony a maká to možná ještě dodnes.Bolthorn píše: momentálně jsem to vyřešil tak, že jsem celé tlačítko demontoval a místo něj používám kancelářskou sponku, kterou teď vozím jako povinnou výbavu... To tlačítko je celkově na prd dělané... Byla jen otázka času kdy se materiál unaví... Spravit to taky jen tak nepůjde... Ta tyčka je dost tenká a má malou plochu na přilepení... Bylo by to na jedno použití... Tohle bych čekal u Sencoru a ne u Clarionu... Když jsem měl v autě při koupi autorádio Roadstar tak to mělo 100x lépe řešené, ta tyčka byla 5x tak tlustá a z pevného materiálu... Fakt jsem zklamaný...
-
Bolthorn - FK
Masa je tam málo, ale zkusím tam nějak napasovat kancelářskou sponku do toho čudlíku..
-
Bolthorn - FK
Tak jsem volal do eurospacu, říkal že jim to mám poslat a vymění to... zkusím ještě pohledat záruční list, a zkusím to nejdřív poslat prodejci... Jestli to spraví tak ho prodám a kupuju nejspíš Pio, protože nebudu čekat kdy to zas prdne...
a za kolik bys ho pustil? brácha schání nějaký rejdiouBolthorn píše:Tak jsem volal do eurospacu, říkal že jim to mám poslat a vymění to... zkusím ještě pohledat záruční list, a zkusím to nejdřív poslat prodejci... Jestli to spraví tak ho prodám a kupuju nejspíš Pio, protože nebudu čekat kdy to zas prdne...
I kdybych měl jít údolím stínu smrti, ničeho zlého se nebojím, neboť ty se mnou jsi: tvůj prut a tvá hůl mě konejší.
U ostatních se evoluce projevuje stylem: Chodítko, odstrkávadlo, kolo, fichtl, mašina, auto......
no a já jdu zase pozpátku...Auto, motorka, kolo.... ale nebojte, protože stejně se zase sejdem u toho chodítka...
U ostatních se evoluce projevuje stylem: Chodítko, odstrkávadlo, kolo, fichtl, mašina, auto......
no a já jdu zase pozpátku...Auto, motorka, kolo.... ale nebojte, protože stejně se zase sejdem u toho chodítka...
-
Bolthorn - FK
No stalo mě před rokem a něco málo, 2700,- tak nevím kolik... Autorádio je naprosto v pořádku, panel bez škrábnutí... Cenu nabídni... Je to Clarion DB179RGMP
1500?
I kdybych měl jít údolím stínu smrti, ničeho zlého se nebojím, neboť ty se mnou jsi: tvůj prut a tvá hůl mě konejší.
Nemám šajn na kolik si ho ceníš.
-
Bolthorn - FK
to je rozumné... tak až bude opravené, tak Ti dám hned vědět... Když najdu zaruč. list, tak to budeš mít ještě v záruce, nějakou dobu... Dnes zjistím co a jak, a tento týden ho pošlu na opravu, takže by to mohlo jít rychle...Kovi píše:1500?
Ok dám mu to vědět hned jak se v pátek vrátí z prahy a můžete se domluvit. Snad tě nevypeče a neřekne že ne. Ale kde sežene kvalitní rádio za 15 kil a se zárukou? Asi nikde.díky mocBolthorn píše: to je rozumné... tak až bude opravené, tak Ti dám hned vědět... Když najdu zaruč. list, tak to budeš mít ještě v záruce, nějakou dobu... Dnes zjistím co a jak, a tento týden ho pošlu na opravu, takže by to mohlo jít rychle...
-
Bolthorn - FK
Jo cena je to myslím dobrá... Kamarády nechci nějak ošidit
ale nebude to hned... záleží na opravě... a potom ještě na objednání nového... Ale to je otázka tak 14 dnů snad...
v pohodě v klídku,nespěchej
ještě jednou dík. Jdu hajat sem noční
-
Bolthorn - FK
Takže záruční list jsem našel
Takže zítra napíšu v práci průvodní dopis a zasílám do Eurospace... Prodejce mi sám řekl ať to tam rovnou pošlu, protože by to tam stejně přeposílali.. Jinak záruku to má ještě 11 měsíců...