že by ho proškolili tdi ?Aspire píše:Honza_t: Asi přijedu do Budějovic a proškolím tě v rychlosti
Kdo bude jezdit Feldou do jejího posledního dechu?
Re: Kdo bude jezdit Feldou do jejího posledního dechu?
sem nejlepší tak nezáviďte
1.3 BMM kombi LPG
Golf III tdi 66kw + bosch 764 => cca 95kw
1.3 BMM kombi LPG
- Aspire
- Kontaktovat uživatele:
Honza_t: No nevím mám to asi 256km podle mapy a přes 4 hodiny jízdy nemám známku 
Škoda Felicia Safe line Trumf 1.3MPi 50kW 68PS Úpravy jsou zbytečné...
-
tgfh_2 - FK
Měl jsme to v plánu se stříbrnou, nevyšlo to, nyní to mám v plánu s malinovou, člověk by si i koupil něco lepšího, horší je, že to auto beru jako člena rodiny, kterého prostě nejde vyhodit 
-
CUCU - FK
Když jsem jel kupovat "nové" auto parametry z domova byli jasný NE kombi NE lpg a pokud možno velký červený
.Omylem jsem se zastavil v zastrčeným bazaru kde byla krom jiného zelená felicia kombi v lpg no a nebudu to natahovat po 250km 12 hodinách a spousty jiných prohlídnutých aut jsem se v ní vezl domu
.Láska na první pohled.Takže dokud nás bůh ,rez nebo všemocná STK nerozdělí tak jí nedám 
-
ka-spel
- Kontaktovat uživatele:
Závodníku, když už si nacpal tolik peněz do úprav, co ty šmejdy pneu dle podpisu?Honza_t píše:a13sh: ano, já jsem "závodník", nijak se tím netajím. Nemám upravený auto abych jezdil podle předpisů.
ex nebožka 1,6 lpg 

podle čeho hodnotíš že to jsou šmejdy ? to že to nejni známá značka neznamená že je špatná
1.3 BMM kombi LPG
1.3 BMM kombi LPG
-
Honza_t
- Kontaktovat uživatele:
Sádra, na tohle už jsem dávno rezignoval. Příště si mám asi koupit barumky, podle všeho...
neznámý šprcky na ježdění do práce: http://www.federaltire.com/en/products_ ... etail_sn=8
neznámý šprcky na ježdění do práce: http://www.federaltire.com/en/products_ ... etail_sn=8
-
ka-spel
- Kontaktovat uživatele:
No je fakt, že jde o dost pitomý rozměr a výběr je v něm dost mizerný. Já raději Dunlop.
ex nebožka 1,6 lpg 

jestli chceš barumky tak se rozluš se životemHonza_t píše:Sádra, na tohle už jsem dávno rezignoval. Příště si mám asi koupit barumky, podle všeho...
1.3 BMM kombi LPG
1.3 BMM kombi LPG
-
Honza_t
- Kontaktovat uživatele:
ka-spel: Asi takhle, o 500 levnější a výkon minimálně stejnej. Jen jsou hlučnější.
Sadra17: Vím, zezačátku jsem na nich jezdil. Už tenkrát se mi nezdálo normální, že se nemůžu rozjet na křižovatce když zaprší
A teď jsem je obul dědovi na feldu a opět strašný. Když jsem si to půjčil kvůli vleku, tak jsem na jedný křižovatce myslel že nezastavím (na suchu!), trochu jsem šlápl na brzdu a hned pískaly, něco neskutečnýho, 2x taková brzdná dráha než jsem zvyklej
Barumky bych zakázal.
Sadra17: Vím, zezačátku jsem na nich jezdil. Už tenkrát se mi nezdálo normální, že se nemůžu rozjet na křižovatce když zaprší
1.3 BMM kombi LPG
1.3 BMM kombi LPG
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
O tom jak se to žmolí do zatáček ani nemá cenu psát. Na jedné Feldě mám Barumky a na druhé Continentaly. Jak kdyby to bylo každé úplně jiné auto. Na Continentalech projedu tu samou ostrou zatáčku pohodlně 80kou. Na Barumkách se v sedmdesáti bojím. Auto se tak podivně sune ze zatáčky. Čím je vyšší teplota tím horší to je. Při 30 nad nulou se to chová do zatáček jak zimní pneumatiky.
-
freejiricek - FK
Nedám dopustit na Michelin
U nich jsem neměl nikdy problém. Barum to bych nechal stáhnout z trhu !
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
koukám že se to tu zvrhlo v diskuzi o gumách a ne o jízdě do posledního dechu . 
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

- Majklaz
- Kontaktovat uživatele:
Taky mám Barumky, když už jste u těch pneumatik, no vzhledem k tomu že je to moje první auto tak jsem tak nějak počítal s tim že to žádnej drak nebude, ale darovanýmu koni... 
Jinak já s ní budu jezdit až do konce nejspíš, na nový nemám a vzhledem k (plánovaným) min. 3 rokům studia ani mít nebudu, navíc ani nemám potřebu kupovat jiný auto, jsem spokojenej.
Jinak já s ní budu jezdit až do konce nejspíš, na nový nemám a vzhledem k (plánovaným) min. 3 rokům studia ani mít nebudu, navíc ani nemám potřebu kupovat jiný auto, jsem spokojenej.