skubani auta

Simos 2P
135M, 136M
mtpc - FK

skubani auta

Příspěvek od mtpc - FK »

nazdar, mam takyto problem s mojou feliciou: vzdy ked pridam plyn, alebo pustim plynovy pedal, felda skubne. Je to velmi citit na nizsich prevodovych stupnoch. Co s nou moze byt? Rozmyslal som nad silentblokmi, alebo zeby boli rozvody povolene? Dakujem za vsetky odpovede
Kuladmin
Kontaktovat uživatele:

Re: skubani auta

Příspěvek od Kuladmin »

Zkontroluj si horni ulozeni prednich tlumicu ;) Ty gumy budou tutove k.o. (zvedni auto a zalomcuj za pruzinu pokud to bude litat je to jasny)
mtpc - FK

Příspěvek od mtpc - FK »

Dakujem za odpoved, urcite to skontrolujem. Ale nemyslim ze to bude ono, pretoze ked brzdim tak to neskubne. Inak auto ma nabehanych 53000km, zabudol som to spomenut
Kuladmin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kuladmin »

ver tomu ze to klidne bude ono menil jsme to na aute ktere nemelo ani tech 50tis km a byly total ko to mlatilo jak... ;)
mtpc - FK

Příspěvek od mtpc - FK »

to si ma potesil, ze to nieje nic horsie (dufajme). Cez vikend to skontrolujem a ozvem sa ci to bolo ono. Dakujem velme pekne :salut:
mtpc - FK

Příspěvek od mtpc - FK »

len pre istotu...je to tato guma http://www.autotypautodily.cz/cz-detail ... 12355.html
a meni sa takto:
Gumu v hornim ulozeni udelas v pohode kdyz vis jak na to. Staci klic a hever. Vysroubujes matici vyndas tu kovovou velkou podlozku matici vratis!!!! zvednes auto guma vypadne das novou usadis spustis auto a vratis podlozku jak jednoduche
ale pokud bys potreboval menit i treba lozisko nebo horni misku tak uz to chce stahovaky na pruziny.
tgfh_2 - FK

Příspěvek od tgfh_2 - FK »

Zkus toto, jinak se vsadím, že se jedná o závadu jako skoro na každé Feldě - vůle v diferáku. Oprava se nevyplatí.
mtpc - FK

Příspěvek od mtpc - FK »

Vcera som vymenil to ulozenie a rozdiel je naozaj citit. Dakujem velmi pekne
Odpovědět