Karbonova folia
Karbonova folia
Nazdar , chcel by som vediet aky mate nazor na lepenie karbonovej folie na exterier felicie, konkretne ma napadlo ze by som mohol nalepit foliu na 5 dvre kde to trochu hrdzavie, len ma zaujima ako by to vyzeralo , ci nahodou ste sa nestretli ako to moze vyzerat?
- Skury
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Karbonova folia
Tak to tam nalep. Ničemu to nepomůže, defakto ti to ještě zvýrazní, že máš dveře v řiti...
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
nerozumiem ako co si tym myslel
- Skury
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Folie zvýrazní rez pod folií. Folie zvýrazní jakoukoliv nerovnost pod sebou.
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
-
Talla2xlccv
- Kontaktovat uživatele:
na rezatým plechu to bude hnusný tak jako je hnusnej rezatej plech tod vše je to na nic tam lepit
- rockfist
- Kontaktovat uživatele:
jak řikaj ostatní, pod fólií ti vynikne každej škrábanec a chyby na laku, rez, prostě všechno
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
A hlavne to pod tim schnije jeste rychlejc nez kdyz tam nic nebude. 
-
DanoSK - FK
Chlapi, kupil som piate dvere v slusnom stave, chcem ich este dat do pucu (hrana pod sklom - isto nebude cista... a spoj pod lištou). Zvnutra su krasne ciste. Uvazujem predsalen nad tou karbonovou foliou po osetreni dveri. Co si o tom myslite? Dvere su totiz v modrej farbe a ja mam "ruzovu" fellu, tak som to nechcel davat striekat (sam to nespravim), len osetrit, pripadne fuknut plnicom v mieste potrebnych oprav a nalepit na to foliu.. Ako by to malo byt spravene, aby to vyzeralo dobre?
Co vy na to?
Co vy na to?