Co vás vytočí na silnici

pokec o všem možném i nemožném
extremesharky - FK

Co vás vytočí na silnici

Příspěvek od extremesharky - FK »

Říkal jsem si že toto téma založím, aby jste se mohly podělit o to co vás na silnici nejvíce rozzuří. Tak pište
a13sh
Kontaktovat uživatele:

Re: Co vás vytočí na silnici

Příspěvek od a13sh »

Kolony a celkove neplynuly provoz, magori v silnejsich autech,co se vlecou a dupnou na to az ve chvili,kdy je predjizdi felda, neopatrni chodci, vylozeni zavodnici atd atd atd :)
Beer - FK

Příspěvek od Beer - FK »

magoři na babetě,co jedou po prostředku slinice a neumí uhnout,kolikrát mám sto chutí je ke kraji zatlačit :twisted:
selle - FK

Příspěvek od selle - FK »

Ještě že jsem klidný,a vyrovnaný člověk :lol: :lol: :lol:
ferdamravenec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ferdamravenec »

mě , málokdy , raději těm de....m uhnu ,

třeba jako dnes , z fabriky se vyjíždí přes kruháč , projedou dva kamiony najedu si , vyjedu z kruháče , ujedu asi 300m přiřítí se golf , rve to dopředu , předjede mě , dojede ke kamionu a brzdí páč v protisměru jedou auta , pak přibyde pruh , tak se konečně dá jet no a samo že mu to zas tak moc nejede , páč je to do kopce , pak je obec , valí dál , sjíždím z kopce , bliká přejezd dojíždím tak abych nezastavil , projede vlak , auta se rozjížděj , já dojedu , no a kdo je přede mnou ? přece ten golf ,
a tak to máme každej den
Sadra17

Příspěvek od Sadra17 »

mě nasral včera blbec co neuměl zip schválně přidal abych se před něj nevešel ale já se s nim nesral a natvrdo to tam poslal :D potom co zatroubil sem mu zdviženým prostředníčkem dal najevo co si o něm myslim :lol:
sem nejlepší tak nezáviďte
1.3 BMM kombi LPG
Golf III tdi 66kw + bosch 764 => cca 95kw
OFCE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OFCE »

Důchodci co jedou prostředkem, nějakou leštěnou škodárnou kterou vytáhli po 2 letech z garáže, 20 km/h a smrt v očích :shock: :lol:
Kdybych nebyl do ruky chtěl bych být taky na poštu...
Jura_Favorit
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jura_Favorit »

Dementi.
Škoda Favorit 1.3 MPi (136 GLXi) MOTOR EXCEL - profil, rajče.net
Škoda Favorit Pick-up 135 LX
Škoda Favorit 135 L
Škoda Octavia combi 1.9 TDI elegance
Škoda Superb combi 2.0 TDI 4x4 SCOUT - daily car
TIW
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TIW »

Pomahači a ochranáři.
ObrázekObrázek
Nosferat
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nosferat »

Ho*** co se cpou dopředu i když vidí že jede proti auto, kolikrát jedeme i 3 vedle sebe, ještě že tam jsou široký krajnice....
Renault Clio Generation 90TCe 56kw
Škoda Fabia II Family 1.2HTP 12v 51kw

https://www.instagram.com/hrabe.official/
Lukoo88 - FK

Příspěvek od Lukoo88 - FK »

Potpatky z babskych bot :hlava: . Zlomisi je na kolejich od tramvajky a ja je pokazde prejedu 3krat sem vytahoval s pneumatiky potpatek :lol: :lol:
00Inferno00
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 00Inferno00 »

Řidiči kteří dávají přednost na křižovatkách na kterých je průjezd dán pravidly silničního provozu (d. značení = hlavní - vedlejší), autobusáci, kteří na to prdí a prostě to tam pošlou :thumbdown:
Vici píše:...ARL je král mezi TDI na platformě G4...
VW Golf IV 1.9TDI PD ARL 192PS 401Nm powered by TDIfun, EGR-off, TT puky, Strongflex dogbone
VW Passat Variant B8 2.0TDI Dynaudio
woko

Příspěvek od woko »

Včera mě vytočil jeden pí..s v bavoráku, jedu za ním, je tam výjezd z přehrady a levá do pravýho úhle, poměrně široká (na přehradě se taktak dvě auta vyhnou), tam by se vešly určitě tři. no a on tam začal ču.....at a nějak najíždět, tak jsem ho nechtěl předjet abych nebyl za vola, jenže ten pí..s hledal místo na zaparkování!! (žádnej blinkr nic) Tak jsem mu ukázal, co si o něm myslím, vzápětí své těžce nalezené parkovací místo opustil a vydal se za mnou, v hodně nepřehledným úseku mě předjel, pak zastavil a skočil mi do cesty (co by se stalo kdybych ho přejel????) no a začal nadávat, tak jsem mu znova vysvětlil, že je to ko..t. nějak to neumesl a pokusil se mi dát pěstí (nicméně jsem litoval, že nemám elektrický okýnka, asi bych ho nechal se proběhnout), pak mi sklapnul zrcátko a přesunul se do svého vozu....neříkám, že mě to nenasralo, když mě málem sejmul protijedoucí náklaďák, chudák řidič si to pak zase šel vyřešit z bavorákistou :D
opravy a úpravy vašich aut, prodej použitých autodilu :)
Rambo-x
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rambo-x »

Mě vytočil nejvíc jeden dědek ve fobii HTP....pořád 60km/h a když jsem jej chtěl předjet tak se začal srát do prostřed a cápat na to,když viděl že jej nemůžu předjet tak zase spomalil....většinou byl moc krátký úsek a auta proti a musel jsem to vzdát,až na jednom dlouhém úseku jsem měl štěstí že 400metrů nic nejelo a já jsem mohl ukázat 1,3 schade power-dědek na to zoufale cápal ve snaze že přece nějaká felda nemůže předjet jeho leštěnou fobii HTP která je zvyklá vozit akorát cukr z lídlu a najeto má 20 000....po 150 metrech se ukázalo kdo je tu pánem,a vstyčený prst ukázal co si o něm myslím-asi v mládí jezdil preteky na fichtlu a ta závodnická krev mu zůstala :)
Jura_Favorit
Kontaktovat uživatele:

woko píše:Včera mě vytočil jeden pí..s v bavoráku, jedu za ním, je tam výjezd z přehrady a levá do pravýho úhle, poměrně široká (na přehradě se taktak dvě auta vyhnou), tam by se vešly určitě tři. no a on tam začal ču.....at a nějak najíždět, tak jsem ho nechtěl předjet abych nebyl za vola, jenže ten pí..s hledal místo na zaparkování!! (žádnej blinkr nic) Tak jsem mu ukázal, co si o něm myslím, vzápětí ...
Tož, hlavně že Ty jsi se nenechal vyprovokovat a zachoval se jako profík... :cyclops:
Rambo-x píše:po 150 metrech se ukázalo kdo je tu pánem,a vstyčený prst ukázal co si o něm myslím-asi v mládí jezdil preteky na fichtlu a ta závodnická krev mu zůstala :)
Druhej takovej :roll:

Hňupy na silnicích nemám rád... ovšem úplně stejně jsem alergický na smrady s morkým razítkem na řidičáku, hrající si na kozáky ostřílené a snažící se za každou cenu to světu "dokázat"... Sorry za upřímnost. Mladej všivák jsem býval taky, ale tohle jsem teda nepředváděl.. To bylo a je pod mou úroveň.
Škoda Favorit 135 L
a13sh
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od a13sh »

Jura :thumleft:
A synci vy by jste se meli nad sebou zamyslet,at nedostanete raz po cuni ;)
Rambo-x
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rambo-x »

Jura_Favorit píše: Hňupy na silnicích nemám rád... ovšem úplně stejně jsem alergický na smrady s morkým razítkem na řidičáku, hrající si na kozáky ostřílené a snažící se za každou cenu to světu "dokázat"... Sorry za upřímnost. Mladej všivák jsem býval taky, ale tohle jsem teda nepředváděl.. To bylo a je pod mou úroveň.
Upřímnost je fajn,jenže ať se prvně děda chová a já na něj nebudu ukazovat vstyčený prostředník....na rovné silnici jel 55km/h,když jsem jej chtěl normálně v klidu předjet tak začal provokovat,nechť se pak nikdo nediví-já si do sebe **** nenechám.....kdyby mě toto udělal týpek v audině s kšiltovkou tak mě to ani nepřekvapí,jenže takový na to většinou cápne a za pár sekund jej to přestane bavit,jenže ten dědek provokoval snad 3 kiláky,když jsem jej nemohl předjet(jezdila auta proti)tak spomalil na 40-50km/h a když jsem jej chtěl předjet tak na to cápal co to dalo
Jura_Favorit
Kontaktovat uživatele:

Jestli se někdo chová jako dement (obecně), neznamená to, že se musíš jako dement chovat i Ty. Pokud jednou dospěješ, možná to i pochopíš... :salut:
Škoda Favorit 135 L
xmorfeuz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xmorfeuz »

amen.
Kendy

Příspěvek od Kendy »

Silničáři opravující silnice tímto způsobem
Obrázek
Rambo-x
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rambo-x »

Jura_Favorit píše:Jestli se někdo chová jako dement (obecně), neznamená to, že se musíš jako dement chovat i Ty. Pokud jednou dospěješ, možná to i pochopíš... :salut:
Bohužel v tomhle tě sklamu,když se do mě někdo bezdůvodně z nějakých mindráků **** tak to nedokážu přejít,a to platí všeobecně.....je možné že se pak taky chovám jak kkt,ale prostě nenechám do sebe bezdůvodně ****
Já se na silnici a všude celkově chovám celkem slušně,dodržuju předpisy,nikam se necpu....ale když mě někdo udělá něco takového,tím myslím že se do mě naprosto bezdůvodně začne **** a provokovat,tak toho prostě nenechám dokud jej nepokořím,i kdybych měl u toho sám chcípnout :salut: :hlava: .......bohužel je to tak,budiž pro tebe útěchou že žádnou podobnou situaci jsem já nevyprovokoval a ani to nemám v plánu,když někdo chce jet tak jej nechám jet a nevšímám si jej,když chci naopak já předjet někoho pomalého a on nic nedělá tak se jej taky nevšímám,vůbec mě nevadí děda v naleštěný 120tce co si to štráduje za frantem do vedlejší vsi 40kmh,no bože,prostě počkám na bezpečné předjetí a jedu,ale udělat mě někdo něco takového tak to je zle :evil:
Jura_Favorit
Kontaktovat uživatele:

:shock:
Děsí představa, kolik takových pobouchaných harantů po našich silnicích zcela legálně jezdí...
Škoda Favorit 135 L
Aspire
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aspire »

Kendy píše:Silničáři opravující silnice tímto způsobem
Mě taky dneska nám udělali v Krupce pěknou polní cestu :lol:
Naposledy upravil(a) emilio52 dne pon 01. říj 2012 21:21:09, celkem upraveno 1 x.
Důvod: citace s obrázkem
Obrázek Škoda Felicia Safe line Trumf 1.3MPi 50kW 68PS Úpravy jsou zbytečné...
Obrázek
:arrow: Můj povoz http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... 16&t=25353
Rambo-x
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rambo-x »

Jura_Favorit píše::shock:
Děsí představa, kolik takových pobouchaných harantů po našich silnicích zcela legálně jezdí...
Vím co si o mě myslíš,ale nejsem vybouchanej harant....kdybys to zažil tak reaguješ úplně stejně,nedokážu si představit člověka který by v této situaci nevyraplil,když se to popisuje tak si to nedokáže nikdo tak představit,ale říkám ti kdyby jsi tam byl místo mě tak reaguješ stejně.... :mrgreen: :alien:
DuDy

Příspěvek od DuDy »

Papíry mam už skoro dva roky takže bych si ani moc hubu otvírat neměl ale i tak si jí otevřu, nejsem žádný mistr volantu. Co mě dokáže nasr-štvat jsou rozštelované přední světla a Bixenony svítici do nebe to přímo zbožňuju, pipinky v X5, Q7 atd... a podobných verglech co jedou v padesátce 40 a tam kde bych já nejel za boha rychleji jak 30 oni hulákají 70. Když pak mají někde zaparkovat tak to jim to už tak nejde. Důchodci to je kapitola sama o sobě ale to už tu bylo napsáno. Manageři co mají 20 minut spoždění a spěchají sou taky zajímava sebranka, zip jim nic neříká na rychlostách předjíždějí pravým pruhem a všeobecně sou zralí na vrhkvětináčemdohlavy. Frajírci s papírama ještě smrdícíma tiskárnou co si vozí prdel v tátovém Bawu s blond vychrtlinou vedle sebe mam taky tuze rád, ty jejich ksichty když je předjede felda a pak nasledné zvýšení ega předjetim mé osoby je taky k popukání. Hold žijeme ve státě plném řidiču jejích iq se pohybuje kolem úrovně zlaté rybky. Jo a ještě bych zapoměl na poláky ti snad ani neví že je nějáka přednost pravé ruky :D
zasloužily by na..at na ruce a nepustit k vodě
Rambo-x
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rambo-x »

Jo málem jsem zapoměl napsat ještě jednu skupinu lidí co mám rád jak osinu v prdeli....a to jsou letní cyklisti,teď už to díkybohu končí,ale ty typy lidí alias vyžraní manažeři a jejich vychrtlé bloncky co se prohání vysočinou po silnicích na kolečkách hyper super odpružených za 50 klacků ze super sport prodejny mě z nich vážně vaří krev
Když jedou za sebou tak to ještě skousnu,i když by měli více využívat cyklostezky,ale musí se s tím člověk smířit....ale když jedou po hlavní vedle sebe,nevadí jim že za nima brzdí auta smykem a klidně se dál baví to je vážně na odstřel do škarpy¨
Jednou jsem tak jel,zatáčkovitá silnice,serpentiny jak prase,rychlost snížená na 60,já jsem tam jel 50 a ještě i to je poměrně vysoká rychlost v tom místě...už se tak zmrákalo,vidět moc nebylo a za zatáčkou do které bylo vidět prd dva neosvětlení cyklisti v tmavém oblečení jedoucí vedle sebe,uviděl jsem je úplně na poslední chvíli,zacápl jsem to natvrdo brzdou a zastavil jsem jim tak 10cm za prdelí- myslel jsem že vezmu klíč na kola a rozmlátím jím tím hlavu,copak vůbec nemají pud sebezáchovy nebo co,a jak si ještě borec otvíral hubu,kdyby mě přítelkyně nezastavila tak je už dávno po něm....pak ještě když je někdo sejme a přežijou tak řvou jaký jezdí prasata-to se mi stalo ještě se 120tkou...........ještě že potkali 120tku ve výborném technickém stavu a můžou děkovat bohu že tam není další pomníček u silnice :pale: :hlava:
Honza_t
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honza_t »

Když to tady čtu, nechápu jak mi někdo může říct, že by mě nechtěl potkat na silnici :lol: Jezdím sice hodně rychle, ale myslím že bezpečnost je o něčem jiným.

Rád si "zazávodím", lidem co to na mě zkouší hned po tom, co jsem si je dovolil předjet a pokračuju ve 110ti dále, taky nic nedávám zadarmo (a chudáci v 90% pochopí tvrdou realitu, že si začali se špatnou feldou...). Ovšem když mě pak předjíždí v místě kde je to čistě o život, to už tam musí mít taky nějakou diagnózu. To já teda nemám zapotřebí, stejně jako na někoho něco ukazovat.

Dál mě ustavičně vytáčí cyklisti na úsecích, kde nemají co dělat. Na Lipně je jeden takový úsek v lese - z obou stran metr a půl stěna z hlíny, nad ní na husto stromy - docela tma i v pravý poledne a auto bez rozsvícených světel vidíte na poslední chvíli (jsou tam hodně zatáčky, tak tím spíš), dvě auta musí úplně zastavit a pomalu se vyhnout, jinak se tam nevejdou, před tím je značka jako kráva "zákaz vjezdu cyklistům a chodcům" a naznačená cesta okolo. Ale ne, oni pojedou kudy nesmí... Takže troubím, občas už mě to tak dožere že stáhnu okýnko a řvu jestli umí značky. A stejně si nedají říct. Jako, neznám nic lepšího když tam jedou 3 4 za sebou, já je musím objet a v tu chvíli se vyřítí další tlupa z kopce středem silnice že maj co dělat aby se mi neprojeli po autě, to už se mi otvírá kudla v kapse a začínám přemýšlet že koupím baseballovou pálku. To je fakt na přesdržku.

A nakonec když na úzkých silničkách pro jedno auto potkám řidiče velkých SUV a terénních aut, většinou luxusnějších značek, a ikdyž maj světlou výšku 4x takovou co já, za nic na světě se nechtějí uhnout kolem do trávy. Aby se nezbláznili dementi.
smrcek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smrcek »

Vytáčeli mě blbci a nejen na silnici, ale i na internetu...teď už vím, že nejlepší odměnou je úsměv, ten nasere dvakrát tolik :lol:
Díky za hlasy
FUNice TADY
Z důvodu žabomyších válek a přístupu některých expertů spíše v pozadí.
Aspire
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aspire »

Já nesnáším a co mě vždy vyprovokuje a nase.re když jedu a nějakej závodník mi jede pomalu v kufru pár cm za mnou. Dodržuji předpisy ale když si na mě někdo něco zkouší je zle :lol: jedu si to po městě cca 55km/h a najednou se za mě přiřítilo Toledo rychlostí zvuku a že jela auta proti tak si dovolil na mě blikat abych jel rychleji, to pro mě bylo jasné znamení :twisted: začal mě pak předjíždět tak jsem ho nechal podřadil jsem a chlapec mi neujel ;)
Obrázek
rockfist
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rockfist »

S náma cyklistama je to hold těžký, cyklostezek je sakra málo, je to cca 1600km a z toho je zhruba 800km po městech, takže cyklostezky se hledaj docela těžko a věřte mi že každej cyklista by radši jel po ní něž po silnici, uznávám že neosvětlený cyklista na silnici nemá co dělat, jízdu několika cyklistů vedle sebe taky nechápu, já jako cyklista bych to nikdy neudělal, povídat si můžou i když jedou za sebou a hlavně spousty rádoby cyklistů co vyjedou jednou za rok na kolo když je k tomu někdo přinutí tak absolutně ignorujou značky, když vidim autem zákaz vjezdu tak to taky objedu, to samý dělám na kole :hlava:
00Inferno00
Kontaktovat uživatele:

Kendy píše:Silničáři opravující silnice tímto způsobem...
Co ti na turbu vadí?
VW Golf IV 1.9TDI PD ARL 192PS 401Nm powered by TDIfun, EGR-off, TT puky, Strongflex dogbone
osobne
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od osobne »

Já jezdím jako prase, vím o tom, nejhorší ale je, když se mě někdo z ostatních řidičů snaží vychovávat. :shaking2:
Rambo-x
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rambo-x »

rockfist píše:S náma cyklistama je to hold těžký, cyklostezek je sakra málo, je to cca 1600km a z toho je zhruba 800km po městech, takže cyklostezky se hledaj docela těžko a věřte mi že každej cyklista by radši jel po ní něž po silnici, uznávám že neosvětlený cyklista na silnici nemá co dělat, jízdu několika cyklistů vedle sebe taky nechápu, já jako cyklista bych to nikdy neudělal, povídat si můžou i když jedou za sebou a hlavně spousty rádoby cyklistů co vyjedou jednou za rok na kolo když je k tomu někdo přinutí tak absolutně ignorujou značky, když vidim autem zákaz vjezdu tak to taky objedu, to samý dělám na kole :hlava:
Když jedou za sebou a dodržují předpisy tak je to sice opruz,ale člověk se s tím musí smířit,jsou účastníci provozu stejně jako auto.....ale třeba tady u nás vede cykloztezka z bodu A do bodu B po poli a lese,a ze stejného bodu A a B vede i hlavní silnice.....cykloztezka je z kopce do kopce,silnice jde rovně s minimálním stoupáním.....cykloztezka minimálně projetá,jen občas se tam objeví nějaký nadšenec,za to silnice jich pořád plná,a kolikrát o základních pravidlech provozu ani neslyšeli.....a už jeden tam má pomníček,vinou jeho samotného,jel neosvětlený v noci a sundal jej kamion
Maty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maty »

Jak se tu již psalo ....
:arrow: plynulost jízdy na silnici ... Když někoho brzdím v jeho jízdě tak se mu snažím uhnout ... občas se najde i někdo normální co poděkuje. ... to samé očekávám od ostatních když mají nasazený výletní tempo a brzdí mě.
:arrow: Ignoranti co maj na autě blinkry pouze jako estetický doplněk
:arrow: Další je sorta lidí co dají přednost celému kruhovému objezdu i autům co se na něj teprve blíží než vjedou samy.... Mnohdy se vyplatí u kruhových objezdů kde je vidět ani nebrzdit a nacpat se do mezery mezi 2 auty .. pěkně plynule abych nikoho neohrozil a neomezil :)
:arrow: Borci typu " Jé hele felicie .... honem ji dojedu, předjedu a pak ji budu brzdit "
:arrow: Lidi co nevědí, že ve kterém jízdním pruhu mají jezdit ....Proč by jezdili v pravém pruhu pro "pomalejší" auta ? ... já pojedu furt vlevo a nebudu uhýbat nikomu dokud vidim někoho v pravém pruhu. ... tyhle se pak straaašně divěj když je vyblikává z levýho pruhu felicie co by ráda jela dál a nechce být prasák a předjíždět zprava
:arrow: Jů hele semafor .... žlutá hmmm .... jéé zelená tak já pojedu, ale kde mam tu 1° ? Zkusím pohledat a pak pojedu ...... když stojím na křižovatce tak koukám na předchod pro chodce (pokud tam je) .. padne chodcům červená žadím 1° a čekám na žlutou a mizim pryč...případně když jsem první tak stojím se zařazenou rychlostí (i když se to nelíbí spojce)
:arrow: Poláky na silnicích ...pryč od nich ... ještě jsem nenarazil na normálnáho... nejlepší byl borec s tahačem a návěsem co na okresce začal předjíždět na plný čáře 3 auta najednou

Toť asi to co mě trápilo nejvíc na silnicích z řidičů

Stav českých vozovek už snad ani nestojí za rozčilování .. chce si to zvyknout :)
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Kendy

Příspěvek od Kendy »

00Inferno00: Štve mne na tom to, jak vypadá pak silnice.....miliardy kamínků který končej na laku aut....Přijde mi, že dříve se alespoň před takhle vy :pig: nou silnici dala značka práce na silnici + omezení rychlosti. A dnes? Nic .- frčíš 90kou a vlítneš do toho. Pak ještě než to přejedeš potkáš např. autobus, dodávku, popeláře a těm je uplně jedno, že ti to voťuká auto, takže proč by ti v protisměru brzdili ba dokonce proč by tě ti v tom tvém směru v tom nepředjeli....Silnice se samozřejmě opravovat musí, ale nešlo by to v roce 2oI2 jinak?
( :ot: a nesnášim to od doby, kdy jsem měl svou první Feldu (zelenou) a poprvé jsem ji nechal celou zimu odpočívat. Vyčistil jí a asi 5 měsíců se těšil na to, jak po zimě vyjedu. Po zimě sem poprvé někdy na jaře vyjel. Hned při první jízdě jsem vjel do úseku, kde silničáři zrovna takhle "opravovali", jel sem 20km/h, prostě pomalinku....dojela mne jiná Felda, týpkovi to sice bylo šumák, ale pochopil, proč asi jedu pomalu, a tak mne nepředjíždel a trpělivě jel za mnou tou ani né dvacítkou...no a o pár vteřin později se za nás přiřítil řidič staré Karosy a bez rozmýšlení nás oba předjel a tím pádem samozřejmě neskutečně oházel nekonečnou záplavou kamínků. Byl sem neskutečně nasr.... a až pozdě mne napadlo, co jsem měl udělat . )
Rambo-x
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rambo-x »

Stav českých silnic mě jednou způsobil ještě na 120tce hodně vážné poškození přední nápravy,když jsem v noci vlítl do nijak neoznačené vyfrézované díry o hloubce 13cm.....celá půlka nápravy KO :hlava:

Co se mi se 120cou hodně často stávalo je to,že toto auto působí na dnešní komplex řidiče jako rudý hadr na býka,i za cenu ohrožení lidí v okolí dojet a za každou cenu i třeba ztrátu vlatního života předjet a zamachrovat....a je jedno,jestli jede na úseku kde je 90 tak 90,nebo kde je 130 tak 130,prostě za každou cenu předjet....a to nemusí být jen škodárna,ale celkově low-endy,i favority,felicie,vartburgy atd....
osobne
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od osobne »

No za vartburgem se ale jet opravdu nedá, to je strašnej smrad.
Honza_t
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honza_t »

Po shlédnutí posledních komentářů mě napadla ještě jedna věc co mě vytáčí. Jedu si takhle v zimě po silnici, proti mě jede sypač. A nevím jestli to bylo do nebe volající demencí řidiče, nebo je to vlastnost, ale sypal tím stylem že rozhazoval písek do protisměru ve výšce 1,5m - takže když jsem ho míjel, dostal jsem k vánocům opískování kapoty, okna a střechy.
Naposledy upravil(a) Honza_t dne úte 02. říj 2012 19:36:34, celkem upraveno 1 x.
Grave
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Grave »

Co se asi nedá jen tak rozdýchat a nebudu sám komu to vadí jsou bezohlední řidiči nákladních aut a jejich předjíždění v kopci, předjíždění bez blinkru a úžasné noční světla, kolikrát to ani nevypínaj a vesele si jedou dál, pumpičkáři to je kapitola sama o sobě a ženský, to snad ani nemá cenu komentovat a ještě bych zapoměl vietnamci na silnicích, to je děs :shock:
Kozel je nebezpečný zepředu, kůň zezadu, hlupák ze všech stran.
Rambo-x
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rambo-x »

Co mě v poslední době taky hodně sralo jsou zemědělci....jeden den jsem kompletně umyl a navoskoval auto,byl jsem hrdý na svoji dvouhodinovou práci a maximálně se lesknoucí auto....přes noc napršelo a orali pole,a vůbec je nenapadlo ani trošku to bláto z těch kol dostat-po projetí dvou kilometrů této speciálně vylepšené silnice auto vypadalo jako by právě odjelo někde z bahenní rally,zašvihané až po střechu a po velice namáhavé práci zbyl jen naštvaný pohled a chuť zabíjet :hlava: .......ještě mě dorazil můj skvělý soused kterej se rejpavě zeptal jestli s tou novou károu jezdím po polňačce a že takhle si to brzy zničím :twisted: :pale:
el.tomas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od el.tomas »

- Často mě vytočí lidi, co si myslí, že Felicie je nemůže předjet a že předjetí od Felicie = ponížení.
- Neplynulost provozu, lidi prostě neumí jezdit na kruháčích.
- Neosvětlený cyklista (sám jezdím dost na kole, ale zodpovědně..)
- Passatisti na lovu.
- Na parkovištích mě doslova se*e přístup lidí k autu. "Felicie, hm, tu už nějaký škrábanec nezabije, jeb dveřma" "Tahle felda mi pěkně poslouží jako odkladová plocha, položim si krabici, otevřu vlastní auto a pak to z tý Felicie jen shrnu, nějaký škrábanec na střeše jí nezabije, vždyť tady rezne..." <-- Takhle mysleli řidiči, co mi nechali na laku památku :(
Felicia 1.6 Sportline
extremesharky - FK

Příspěvek od extremesharky - FK »

Panečku lidi, ani sem nečekal takovou odezvu, ale jsem rád že se toto téma chytlo. Ve většině věcí s vámi souhlasím, ty cyklisty a debílky v BMW, Audi a pod. bych zabíjel. No co se dá dělat, my na tom nic nezměníme.............. ale rád si počtu vaše názory. Jen pište dál.
Kendy

Příspěvek od Kendy »

Chování se některých lidí na parkovištích k cizím autům mi přijde ve smyslu...místa je tu dost, ale já si zaparkuju co nejblíž vedle něj, aby sem si o jeho dveře mohl zarazit ty svoje. Někteří lidé vůbec by měli jít na speciální instruktáž na téma vylézání z auta a parkování. Taktéž je fajn občas ujíždějící nákupní košík u supermarketu, jehož "majitel" čumí do kufru.
A škrábači - lidi, který vživotě nepochopim, ale někdy by sem chtěl někoho takového vidět při činu ... (třeba naše sousedka si koupila fungl nového roomstera. Snad do týdne tam měla škrábanec na řidičových dveřích (asi aby si toho určitě všimla). No a dnes? Po nějaké době má takhle oškrábanej každej díl karoserie. Táta to má taky a celkově to má tak 75% aut z toho parkoviště akorát v menší míře. Těch 25% zbylejch aut sou auta, který sou poničený tak nějak sami od sebe letitým provozem....
Rambo-x
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rambo-x »

Parkoviště je taky kapitola sama o sobě....tady na sebe musím prásknout jednu příhodu,jak týden po řidičáku jsem vycouvával a někomu jsem pořádně očesal zadní blatník,dneska bych už asi počkal na majitele a nějak to s ním vyřešil,ale tehdy mě nenapadlo nic jiného než na to dupnout a zmizet :oops:
Jinak lidi jsou v tomto místě strašní vepři,zaparkovala vedle mě fobie s důchodci,dvanáctimetráková bába otevřela dveře-lísk s něma fakt ukrutnou silou do mýho auta,tak jsem jí tam seřval jak malýho jardu,celá vyděšená mě dala 300kč na opravu laku,nebo jsem měl 120tku čerstvě po lakování,pěkný nový celolak,vyleštěný že se v tom šlo vidět-jdu si něco koupit,přijdu a na boku a předním blatníku pořádná promáčklina a rejha až skoro k zadním dveřím
Nebo auta zaparkovaná přes dvě místa jsou asi všude,to netřeba připomínat,lidi vůbec nezajímá že tam najít místo je úkol na půl hodiny a klidně si zabere dvě místa :hlava:
Jura_Favorit
Kontaktovat uživatele:

No vida, jak se nám dospělý, kozák ostřílený vybarvuje... :puker:
Škoda Favorit 135 L
a13sh
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od a13sh »

Kapitola sama o sobe :puker:
Rambo-x
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rambo-x »

Jura_Favorit píše:No vida, jak se nám dospělý, kozák ostřílený vybarvuje... :puker:
Ale notak,každý někdy udělá chybu,neříkej mi že ty ne....v tý době jsem se prostě splašil a jediný co mě napadlo bylo ujet,já se tím nechlubím,mě je z toho do dneška blbě :oops:
00Inferno00
Kontaktovat uživatele:

Rambo-x píše:Nebo auta zaparkovaná přes dvě místa jsou asi všude,to netřeba připomínat,lidi vůbec nezajímá že tam najít místo je úkol na půl hodiny a klidně si zabere dvě místa :hlava:
Taky tak stávám právě pro to, aby mi nikdo nebušil dveřma do auta. A dělám to schválně a zcela vědomě, říkám tomu autodráha. ;)
Honza_t
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honza_t »

Tak to udělej u nás před barákem a dostaneš přes držku ;)
U nás se po 17té hodině košér způsobem nezaparkuje, jsou doby kdy ani do druhé řady před auta není kam zaparkovat, parkuje se v křižovatkách, v zákazech zastavení napůl na chodníku - takže tady se tohle neodpouští, místo má cenu zlata. Když už se někdo cizí odváží, je většinou následně vychován :lol:
Ale skoro denně mě pobaví nějaký důchodce nebo ženská, která má problém vyjet, protože za ní trochu čouhá jiný auto - ze zásady neparkujou pozadu, tak mají pak problém když by nemuseli.
Aspire
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aspire »

Poperte se hoši :lol:
Obrázek
Odpovědět