Co vás vytočí na silnici
-
Honza_t
- Kontaktovat uživatele:
Re: Co vás vytočí na silnici
Já se s nikým prát nechci, já jen varuju že jsou oblasti kde je to adrenalinový sport, nezaparkovat mezi lajny 
jo podobným způsobem zrušily dědovi na tehdy dva týdny nové dneska už moji feldě zadní světloRambo-x píše:Parkoviště je taky kapitola sama o sobě....tady na sebe musím prásknout jednu příhodu,jak týden po řidičáku jsem vycouvával a někomu jsem pořádně očesal zadní blatník,dneska bych už asi počkal na majitele a nějak to s ním vyřešil,ale tehdy mě nenapadlo nic jiného než na to dupnout a zmizet![]()
zasloužily by na..at na ruce a nepustit k vodě
-
osobne
- Kontaktovat uživatele:
Špatné svědomí?Rambo-x píše: Ale notak,každý někdy udělá chybu,neříkej mi že ty ne....v tý době jsem se prostě splašil a jediný co mě napadlo bylo ujet,já se tím nechlubím,mě je z toho do dneška blbě
- Foglik
- Kontaktovat uživatele:
Jo jo. Tyhle primo miluju. V lete sem diky takovym projel na motorce ve 120 prikop. Celkem parada. Nastesti to masina prezila v poradku a mohl sem hned zase vyrazit.Kendy píše:Silničáři opravující silnice tímto způsobem
Moje felda... http://feliciaklub.cz/forum/viewtopic.php?f=16&t=23524
Honzo, ono na sídlišti jsem za to taky byl b
Bitej do doby než jsem prisel k autu, a nějakéj Sharan měl opřený svoje dvere o moje. Máme psa takže pomsta byla sladká. A nebojte, nezamatlal jsem mu Lejnama auto, ale propasiroval mu je do topení. Před ním. Jo a abyste nemysleli, ani se mi ten curamrd neomluvil...plus tento týden se mě snažili takovýhle lidi nasrat, naštěstí na felde mě to tak netrápí, potřebuje novej lak. Ale za celou éru Těhle zmrdu se omluvil jen jeden a tomu se navíc opřel do dveří Vítr tak to asi nebylo úplně schválně.
Bitej do doby než jsem prisel k autu, a nějakéj Sharan měl opřený svoje dvere o moje. Máme psa takže pomsta byla sladká. A nebojte, nezamatlal jsem mu Lejnama auto, ale propasiroval mu je do topení. Před ním. Jo a abyste nemysleli, ani se mi ten curamrd neomluvil...plus tento týden se mě snažili takovýhle lidi nasrat, naštěstí na felde mě to tak netrápí, potřebuje novej lak. Ale za celou éru Těhle zmrdu se omluvil jen jeden a tomu se navíc opřel do dveří Vítr tak to asi nebylo úplně schválně.
opravy a úpravy vašich aut, prodej použitých autodilu :)
- Aspire
- Kontaktovat uživatele:
hovno do topení
to by mě nikdy nenapadlo dík za tip 
Škoda Felicia Safe line Trumf 1.3MPi 50kW 68PS Úpravy jsou zbytečné...
tak sou i jiné varianty jak se pomstít skrz topení, takový smradlavý sýr taky dělá divy a montážní pěna je taky pěkná prasárna 
zasloužily by na..at na ruce a nepustit k vodě
- Drahoš
- Kontaktovat uživatele:
Hele, možná se to nezdá, ale takovej rozetřenej česnek před topení udělá smrad, že se v tom autě nedá být-vyzkoušenoAspire píše:hovno do topeníto by mě nikdy nenapadlo dík za tip
Bylo: Škoda Felicia 1.6 MPi http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... =16&t=2523
Je: Seat Leon cupra R 1.8T
Je: Seat Leon cupra R 1.8T
-
osobne
- Kontaktovat uživatele:
Já se vždycky mstím tím, že vezmu štípací kleštičky a uštípnu všechny 4 ventilky. Škoda je to malá, asitak 4 x 9 Kč. 
-
Rambo-x
- Kontaktovat uživatele:
Dobrá msta jsou vajíčka rozpleskaný na čelní sklo....jde to hodně těžko dolu a když na to svítí tak to taky pěkně voní.....nebo klidně do topení taky můžou jít,tam se to začně rozkládat a člověk v autě nevydrží smradem
a dostat to z topení je teda dřina....vyzkoušeno na jednom týpkovi co u nás po ulici lítal 80km/h
Jak to tak čtu, tak to by sem vás teda miloval tohle mi udělat s autem (resp. takhle se mstít na autu)....to auto samo o sobě za to nemůže 
Ono co je nejhorší ze všech mstev je rozmatlat sádlo na všechny skla + světla a nastříkat kasr do topení, to je teprv mazec, kam se hrabou vajíčka, když si ráno pustíš topení a brečíš a brečíš 
Kozel je nebezpečný zepředu, kůň zezadu, hlupák ze všech stran.
Asi tak, když mám s tím člověkem problém tak si to sním vyřídím, a nebudu se mu mstít na autě, které za nic nemůžeKendy píše:Jak to tak čtu, tak to by sem vás teda miloval tohle mi udělat s autem (resp. takhle se mstít na autu)....to auto samo o sobě za to nemůže
Kdybych nebyl do ruky chtěl bych být taky na poštu...
Ofčáku máš pravdu, ale někdy to prostě jinak nejde, pokuď je někdo magor a vytáčí Tě pravidelně a nic si z Tebe nedělá a rozbití huby bere jen jako důvod jak na Tebe marodit, tak co jiného, pokud musíš auto pár hodin čistit to už je jiná sranda
Jinak beru to jen jako poslední možnost, vždy je lepší si to říct jako chlapi
-
RAIMMI
- Kontaktovat uživatele:
A nebo za tím člověkem nejprv zkusit jít a říct co mi na něm vadí nebo co mi udělal, prostě se zkusit domluvit, jsme lidi né? Né se hned mstít a ještě tímhle způsobem...
jinak mě vadí na silnici hodně věcí, ale nic mě nevytáčí, jsem kliďas...
- Jura_Favorit
- Kontaktovat uživatele:
Co byste chtěli od kindermafiánů s řidičákem..OFCE píše:Asi tak, když mám s tím člověkem problém tak si to sním vyřídím, a nebudu se mu mstít na autě, které za nic nemůžeza tohle bych dával kulku do hlavy...
-
Rambo-x
- Kontaktovat uživatele:
A co tomu autu udělají vajíčka v topení??.....možná to že to bude muset rozdělat a čistit....kdyby šlo o rozbíjení světel nebo oken,případně dření laku nebo něco podobného tak neřeknu,ale tohle si myslím autu nic neudělá,jen to způsobí majiteli problémy s několikahodinovým čištěním a pořádnou smradlavou prácičkou
No to by mě zajímalo, jak by jsi se zkoušel domluvit s méně přizpůsobivými občany, když Ti stojí den co den před výjezdem z garáží, poldové s nimi nechtěj nic mít, dokonce se z dané ulice odstěhovaly pryč a Ty se s nimi domluvíš. Jsou prostě situace kdy se to nedá jinak udělat. Jak by jsi řešil situaci, chceš odvézt děti do školy a auto před vjezdem. Vezmeš si tágo a budeš v klidu? To asi né.RAIMMI píše:A nebo za tím člověkem nejprv zkusit jít a říct co mi na něm vadí nebo co mi udělal, prostě se zkusit domluvit, jsme lidi né? Né se hned mstít a ještě tímhle způsobem...
-
RAIMMI
- Kontaktovat uživatele:
myslel jsem napřed se snažit domluvit... a né hned strkat hovna a vajíčka do topení, tak jsem to myslel 
- rockfist
- Kontaktovat uživatele:
Pořiď si dvě pojízdný podložky s heverem a to auto jim někam přesuň, ideálně na nějakej zákaz nebo tak 
No nic, ale furt radši ty vajíčka nacpu majiteli do úst než tomu autu, a popravdě, kdybych tě u toho načapal, tak si myslím že bych se fakt neovládl a jednu ti vrazilRambo-x píše:A co tomu autu udělají vajíčka v topení??.....možná to že to bude muset rozdělat a čistit....kdyby šlo o rozbíjení světel nebo oken,případně dření laku nebo něco podobného tak neřeknu,ale tohle si myslím autu nic neudělá,jen to způsobí majiteli problémy s několikahodinovým čištěním a pořádnou smradlavou prácičkou
Kdybych nebyl do ruky chtěl bych být taky na poštu...
rockfist píše:Pořiď si dvě pojízdný podložky s heverem a to auto jim někam přesuň, ideálně na nějakej zákaz nebo tak
No vidíš to nás nenapadlo, ideální by spíš bylo mezi dva stromy, to by byla asi lepší sranda než koukat jak mejou auto
Mě tuhle vytočila situace na D5 - v pravém pruhu "vláček" cca 15ti kamionů se svou konstantní rychlostí 80km/h.
V levém pruhu jsme jeli čtyři, já předposlední. Jeli jsme všichni vcelku svižně a nepředpisově cca 150km/h.
Za posledního se přilepil frajírek v černém BMW a blikáním a lepením na něj ho donutil uhnout a zařadit se mezi kamiony. Pak totéž zkoušel na mě s tím, že jsem ho měl skoro v kufru. Přede mnou ještě 2 auta - zrychlit nešlo a brzdit na 80 a cpát se mezi kamiony se mi opravdu nechtělo. Řidič přede mnou si všiml co se děje a zpomalil na předpisových 130...
Myslím, že ten za mnou měl v tu chvíli z nervů chcanky!
Akorát mě sr*l tím že se mi celou dobu vytrvale lepil na kufr.
Jinak mě štvou "mlhovkáři" co to pálej permanentně mlhovkama za nesnížené viditelnosti ve dne v noci. Zvlášť zadní mlhy jsou fakt bomba pokud jedete v koloně.
Po probliknutí to pochopí možná tak každý pátý.
Zvláštní kapitolou jsou pak rádoby tuneři, co nacpou xenony do dvojkového Golfa a svítí pánu Bohu do oken.
A naprostou špičkou jsou cikáni v rozpadajících se vracích bez technické a pojistky co si brázdí v pohodě silnice. Přitom feldaře "pomahači a ochránci" buzerují i za správně namontované a homologované SPDS (osobní zkušenost).
V levém pruhu jsme jeli čtyři, já předposlední. Jeli jsme všichni vcelku svižně a nepředpisově cca 150km/h.
Za posledního se přilepil frajírek v černém BMW a blikáním a lepením na něj ho donutil uhnout a zařadit se mezi kamiony. Pak totéž zkoušel na mě s tím, že jsem ho měl skoro v kufru. Přede mnou ještě 2 auta - zrychlit nešlo a brzdit na 80 a cpát se mezi kamiony se mi opravdu nechtělo. Řidič přede mnou si všiml co se děje a zpomalil na předpisových 130...
Myslím, že ten za mnou měl v tu chvíli z nervů chcanky!
Jinak mě štvou "mlhovkáři" co to pálej permanentně mlhovkama za nesnížené viditelnosti ve dne v noci. Zvlášť zadní mlhy jsou fakt bomba pokud jedete v koloně.
Zvláštní kapitolou jsou pak rádoby tuneři, co nacpou xenony do dvojkového Golfa a svítí pánu Bohu do oken.
A naprostou špičkou jsou cikáni v rozpadajících se vracích bez technické a pojistky co si brázdí v pohodě silnice. Přitom feldaře "pomahači a ochránci" buzerují i za správně namontované a homologované SPDS (osobní zkušenost).
-
Maradpg - FK
co mě na ser... když spěcháš bo máš hodně roboty a přede mnou nejnovější X5 v tom baba terou ano pořadně nevydíš a jede v ryvhlem pruhu 40 keca do mobilu a do toho si jeste kontroluje jestli ji pruvan nerocuchal účes,a tohlejsem dneska zažil.
no mě by z toho urvalo. a to jezdim kazdy den. bo robim u balíkovky, 
dneska další věc na pěst, při předjíždění začal zrychlovat 
sem nejlepší tak nezáviďte
1.3 BMM kombi LPG
Golf III tdi 66kw + bosch 764 => cca 95kw
1.3 BMM kombi LPG
- 00Inferno00
- Kontaktovat uživatele:
To je výzva

VW Golf IV 1.9TDI PD ARL 192PS 401Nm powered by TDIfun, EGR-off, TT puky, Strongflex dogboneVici píše:...ARL je král mezi TDI na platformě G4...
VW Passat Variant B8 2.0TDI Dynaudio
-
Rambo-x
- Kontaktovat uživatele:
No nic, ale furt radši ty vajíčka nacpu majiteli do úst než tomu autu, a popravdě, kdybych tě u toho načapal, tak si myslím že bych se fakt neovládl a jednu ti vrazilOFCE píše:A co tomu autu udělají vajíčka v topení??.....možná to že to bude muset rozdělat a čistit....kdyby šlo o rozbíjení světel nebo oken,případně dření laku nebo něco podobného tak neřeknu,ale tohle si myslím autu nic neudělá,jen to způsobí majiteli problémy s několikahodinovým čištěním a pořádnou smradlavou prácičkou
No tak vajíčka do topení bych nikomu necpal bez důvodů.....a co chceš jinak dělat proti nepřispůsobivým lidem,zvlášť takovým kterého když si podáš tak si na tebe počká za rohem partička deseti dalších takových jeho kamarádů.....jediný způsob jak se takovým pomstít je anonymně aby nevěděl kdo to udělal a zároveň se z toho poučil....jinak bys mohl mít bicáky jak pepek námořník a ovládat karate,ale 10 se neubráníš
pokud máš výkon tak ano, jenže tentokrát sem jel kamarádovo zdechlým passatem tdi00Inferno00 píše:To je výzva![]()
1.3 BMM kombi LPG
1.3 BMM kombi LPG
- Aspire
- Kontaktovat uživatele:
Škoda Felicia Safe line Trumf 1.3MPi 50kW 68PS Úpravy jsou zbytečné...
-
Paulie
- Kontaktovat uživatele:
Že by mě něco vytáčelo pravidelně to ani ne, ale nejvíc co mě dokáže nasrat tak je netolerantnost některých na silnici viz. třeba dnes když se potřebujete z levého pruhu dostat přes pravý do odbočovacího, jenže vlivem pátečního provozu se vyskytne trocha místa v pravém pruhu až těsně před tím než začíná ten odbočovací....Jenže zadek vašeho auta se nachází na úrovní předku auta v pravém pruhu a tak začnete blikat a s citem, velmi opatrně! najíždíte do pravého pruhu, když v tom ten "omezovaný" má nastudované všechny díly STOP co se dávaly na ČT1(a beztak je má někde ve sklepě na VHS kazetách) a přesně mu problikne v paměti ten díl s mrtvým úhlem
a tak začne troubit, nadávat, jenom proto, že se mu nechce lehce ťuknout do brzdy, aby vás pustil tak na to ještě dupne, aby byl na vaší úrovni a fakt jste viděli, že tam jede zrovna on(chudák ženská, jejž srdce je "šampion"). A třešinkou toho všeho je, že sjíždí ze silnice do toho odbočovacího pruhu, kde jste chtěli taky odbočit
.(Osobně když jsem v situaci toho v pravém pruhu, tak se snažím vždycky přibrzdit a bliknout dálkama, že ho pouštím).
Jinak sám se snažím jezdit slušně, obezřetně(ve městě to ani jinak nejde) a více mi udělá radost, když někoho pustím a poděkuje mi varovkama, než abych kolem něho prosvištěl jako pošuk.( samozřejmě ono se nedá pustit všechny, všude a za každé situace, ale když to jde
).
Samozřejmě nejezdím všude předpisově, když je nějaká okreska prázdnější, tak proč felďě nedat napít, že
.
A když mě přece jenom někdy v nějakém nesmyslné situaci chytne nějaká nálada si hrát na need for speed, tak si vzpomenu na tohle => http://www.drsnysvet.cz/po-nehode-22/
Jinak sám se snažím jezdit slušně, obezřetně(ve městě to ani jinak nejde) a více mi udělá radost, když někoho pustím a poděkuje mi varovkama, než abych kolem něho prosvištěl jako pošuk.( samozřejmě ono se nedá pustit všechny, všude a za každé situace, ale když to jde
Samozřejmě nejezdím všude předpisově, když je nějaká okreska prázdnější, tak proč felďě nedat napít, že
A když mě přece jenom někdy v nějakém nesmyslné situaci chytne nějaká nálada si hrát na need for speed, tak si vzpomenu na tohle => http://www.drsnysvet.cz/po-nehode-22/
-
osobne
- Kontaktovat uživatele:
Já bych zapnul zadní mlhovky.ferat píše:Mě tuhle vytočila situace na D5 - v pravém pruhu "vláček" cca 15ti kamionů se svou konstantní rychlostí 80km/h.
Za posledního se přilepil frajírek v černém BMW a blikáním a lepením na něj ho donutil uhnout a zařadit se mezi kamiony. Pak totéž zkoušel na mě s tím, že jsem ho měl skoro v kufru. Přede mnou ještě 2 auta - zrychlit nešlo a brzdit na 80 a cpát se mezi kamiony se mi opravdu nechtělo. Řidič přede mnou si všiml co se děje a zpomalil na předpisových 130...![]()
Myslím, že ten za mnou měl v tu chvíli z nervů chcanky!![]()
mam zkušenost že na mě při tejhle rychlosti při předjíždění kamionů na mě ještě blikaji abych se uhnul že sem pomalejAspire píše:já z toho budu úplně zkaženej z toho co čtu
Co mě ještě štve že když si to valíte po dálnici ( já 175
) tak že vás začnou vybržďovat to už jen vytáhnout kvér a střílet
1.3 BMM kombi LPG
1.3 BMM kombi LPG
- bobas
- Kontaktovat uživatele:
me stvou dve veci,ridici kamionu,ktri si na dalnici ukazuji,kdo je vetsi frajer a komu to jede lepe do kopce a ridic,kteri predjizdi v levem,jede kamion,druhy jede asi 300 m pred nim a oni si jedou svych 120 ,misto toho aby na chvili uhly a nechali predjet,misto aby uhnul na chvili a nebrzdil dopravu,tak si jede svoje...
-
osobne
- Kontaktovat uživatele:
Však já také do pravého pruhu neuhejbám, jedu si maximální povolenou rychlostí v levém pruhu a kdo mě chce předjet, tak ať mě podjede pravým pruhem, já do pravého rozhodně jen tak nevjedu, protože tam jsou výmoly, výtluky, nerovnosti a vyjeté koleje od kamionů. 
-
RAIMMI
- Kontaktovat uživatele:
ale pokud nepředjíždíš nemáš v levém správně co dělat...
-
Nonamed - FK
má pravdu předsedo...
akorát na D1 to pořádně nejde
mmch, jezdím hodně na motorce a už jsem potkal takovejch blbů, že to snad ani za zmínku nestojí. Třeba příběh kamarádky z minulýho týdne
Jo a výsprava emulzí a kamenivem mě taky štve, ani ne kvůli laku jako spíš opět kvůli jízdě v jedný stopě
akorát na D1 to pořádně nejde
mmch, jezdím hodně na motorce a už jsem potkal takovejch blbů, že to snad ani za zmínku nestojí. Třeba příběh kamarádky z minulýho týdne
Asi si přidělám na řidítka to ostrý kladívko z autobusu na nouzový rozbití okna a v nouzi budu rozbíjet oknaTak si jedu na motorce v koloně pomalu jedoucích aut, vklidu, slušně. Najednou se ke mě zleva přiřítí auto a lehkým drcnutím do kolene mi asi chce řidič dát najevo, abych mu uhnula. Poklepáním na čelo (helmy) se mu snažím dát najevo, že se asi pomátl, na což reaguje tím, že mě vytlačí za krajnici. Tímto se omlouvám všem slušným řidičům aut, ode dneška budu jezdit jako správný motorkářský prase, protože chovat se na silnici slušně se prostě nevyplácí, ba co hůř, pokud se člověk chová slušně, jde mu o kejhák.
Jo a výsprava emulzí a kamenivem mě taky štve, ani ne kvůli laku jako spíš opět kvůli jízdě v jedný stopě
-
osobne
- Kontaktovat uživatele:
No ještě se můžu v levém pruhu také vyhýbat rozbité vozovce, co je v pravém pruhu.RAIMMI píše:ale pokud nepředjíždíš nemáš v levém správně co dělat...
-
c1ca - FK
ferdamravenec - nepracujes v kvasinach ?? protoze tam to je presne tahle
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
nee , to je tady u nás na severu , Rumburk průmyslová zona (vlasně jen benteler) - Dolní Podluží
- smrcek
- Kontaktovat uživatele:
Já na dnešní cestě z Prahy do Kralup, potkal celkem čtyři sebevrahy