Pojďte si postěžovat,pokecat...
-
osobne
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pojďte si postěžovat,pokecat...
Naštěstí je to pouze tvůj pocit. 
-
Honza_t
- Kontaktovat uživatele:
Naštěstí mi to přišel vysvětlit vyhlášený odborník na veškerou problematiku co se na tomto fóru kdy řešia. žejo, Osobne? Jo mimochodem, máš už nový letní protektory na zimu?
- Jura_Favorit
- Kontaktovat uživatele:
Ignorujte ho, jinak nevypadne 
- Luka$
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Onoo je to porad citlive tema ale taky napisu par postrehu.
Lidi by si měli uvědomit, že jakékoliv závody sledují na vlastní nebezpečí a platí nepsané pravidlo, že žádné místo není na 100% bezpečné. Když se totiž 1,3 tuny těžký vůz stane neovladatelným, tak se posádka dostane do role pasažérů a autu prostě neporučí, kam má dopadnout.
I tvoje zahrada muze byt urcena jako nebezpecna zona a v dobe zavodu ti je zakazano tam byt. Ono konani zavodu jde nad vlasnicke pravo pozemku. At se vam to libi nebo ne ale jde vzdy o bezpecnost a klasicka ceska rodina udela to si vytahne na zahrade zidle a cumi hlavne ze je to zadarmo! Na bezpecnost se kasle. Pak prijde poradatel upozorni ze jsou v zakazane zone a oni ho vyhodi protoze to je jejich pozemek. proste bezmozci a bohuzel ceska realita
A tento hon medii po rally? Vzdyt to vidite v lete prejedou na tuningu nekoho a hned je tuning spatny a maj zakazat vse! ted po tom nestekne ani jeden novinar protoze to neni IN! Ted hlavne napsat spinu na poradatele, nebo chudaky zavodniky. Jednou jsem cetl pekny priklad: Jdete na hokej a nestastne na vas vleti puk a zabije vas, pujdou novinari po hokejistoj jaky je zly ze neovladne hokejku? Proste nez zacne hon na carodejnice tak by lidi meli premyslet nez jako stado blbcu jdou za prvnim novinarem odkojenym Novou a Bleskem....
Lidi by si měli uvědomit, že jakékoliv závody sledují na vlastní nebezpečí a platí nepsané pravidlo, že žádné místo není na 100% bezpečné. Když se totiž 1,3 tuny těžký vůz stane neovladatelným, tak se posádka dostane do role pasažérů a autu prostě neporučí, kam má dopadnout.
I tvoje zahrada muze byt urcena jako nebezpecna zona a v dobe zavodu ti je zakazano tam byt. Ono konani zavodu jde nad vlasnicke pravo pozemku. At se vam to libi nebo ne ale jde vzdy o bezpecnost a klasicka ceska rodina udela to si vytahne na zahrade zidle a cumi hlavne ze je to zadarmo! Na bezpecnost se kasle. Pak prijde poradatel upozorni ze jsou v zakazane zone a oni ho vyhodi protoze to je jejich pozemek. proste bezmozci a bohuzel ceska realita
A tento hon medii po rally? Vzdyt to vidite v lete prejedou na tuningu nekoho a hned je tuning spatny a maj zakazat vse! ted po tom nestekne ani jeden novinar protoze to neni IN! Ted hlavne napsat spinu na poradatele, nebo chudaky zavodniky. Jednou jsem cetl pekny priklad: Jdete na hokej a nestastne na vas vleti puk a zabije vas, pujdou novinari po hokejistoj jaky je zly ze neovladne hokejku? Proste nez zacne hon na carodejnice tak by lidi meli premyslet nez jako stado blbcu jdou za prvnim novinarem odkojenym Novou a Bleskem....
Luka$
administrátor
http://www.feliciaklub.cz
Ty znáš mé cesty a silnice a víš, že mnoho lidí jezdí nerozumně a lehkomyslně. Dej, ať mezi ně nepatřím, ale ať jsem ke každému zdvořilý a laskavý. Dej, ať se nestanu vrahem, a pomáhej mi, abych se vrátil zdráv a beze škody pro druhé i pro mne.
administrátor
Ty znáš mé cesty a silnice a víš, že mnoho lidí jezdí nerozumně a lehkomyslně. Dej, ať mezi ně nepatřím, ale ať jsem ke každému zdvořilý a laskavý. Dej, ať se nestanu vrahem, a pomáhej mi, abych se vrátil zdráv a beze škody pro druhé i pro mne.
-
t3rmit - FK
no, pokud můžeš ohrozit lidi, tak je prostě pošleš pryč. ale nemovitost prostě nevodstrčíš a kdyby mi někdo řek, že musim pryč z vlastní zahrady, protože mi tam náhodou může přistát auto, tak bych rozhodně protestoval.
- a13sh
- Kontaktovat uživatele:
Luka$ píše:I tvoje zahrada muze byt urcena jako nebezpecna zona a v dobe zavodu ti je zakazano tam byt. Ono konani zavodu jde nad vlasnicke pravo pozemku. At se vam to libi nebo ne ale jde vzdy o bezpecnost a klasicka ceska rodina udela to si vytahne na zahrade zidle a cumi hlavne ze je to zadarmo! Na bezpecnost se kasle. Pak prijde poradatel upozorni ze jsou v zakazane zone a oni ho vyhodi protoze to je jejich pozemek. proste bezmozci a bohuzel ceska realita
A tohle vam jako prijde normalni??? V tom pripade, at se ten zavod kona jinde nebo at se nekona vubec,tecka. A pokud je pri kazde rally neci dum nebo zahrada v "zakazane zone",tak jsem klidne pro at se cela rally zrusi. Jeste me nekdo bude vyhanet z vlastniho pozemku/baraku,protoze si par lidi ma chut zazavodit v terenu.Honza_t píše:I tvá vlastní zahrada za plotem může být nebezpečný prostor. Pak jsi tam na vlastní riziko. Nebo myslíš že plotem končí fyzikální zákony?
Mimochodem se tu zas ukazala klasicka ceska povaha,soudite jednu nebo druhou stranu a pritom jste tam nikdo nebyl.
- 00Inferno00
- Kontaktovat uživatele:
V lese budu auta robit kraval a luďe bordel. Navíc je může střelit navalený nimrod
Na polu zas auta rozoraju kobzole 
VW Golf IV 1.9TDI PD ARL 192PS 401Nm powered by TDIfun, EGR-off, TT puky, Strongflex dogboneVici píše:...ARL je král mezi TDI na platformě G4...
VW Passat Variant B8 2.0TDI Dynaudio
-
Honza_t
- Kontaktovat uživatele:
a13sh: A tohle je přesně přístup lidí v tomhle státě, na kterým vždy všechno krachuje. A co že je to tvoje zahrada? Taková možnost být musí, jinak bezpečnost na závodu nelze zaručit. Představ si že budeš vlastnit metr pozemku podél silnice. To jako se tam nesmí jet závod, protože ten kousek vlastní soukromá osoba? To bys prakticky nenalezl místo na planetě, kde by šel jet závod. Můžeš vlastnit les u silnice a bude ti vadit že by někdo mohl přejet jelena, tak se tam zase nesmí jet? Ale je zajímavý, že roky to tak bylo a najednou to lidem začne vadit.
Fakt mě se.re tenhle přístup - něco mám a tak je to moje a nikdy a za žádných okolností mi na to nesmí nikdo ani sáhnout a nijak mě vůči tomu omezit. Někdo někomu přejede přes metr vlastního pozemku a už se soudí. Pak to v tomhle státě takhle vypadá. Typicky českej přístup.
Fakt mě se.re tenhle přístup - něco mám a tak je to moje a nikdy a za žádných okolností mi na to nesmí nikdo ani sáhnout a nijak mě vůči tomu omezit. Někdo někomu přejede přes metr vlastního pozemku a už se soudí. Pak to v tomhle státě takhle vypadá. Typicky českej přístup.
Naposledy upravil(a) Honza_t dne pát 16. lis 2012 11:07:14, celkem upraveno 1 x.
- Skury
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Trošku k tématu...
http://www.ewrc.cz/ewrc/show.php?id=21070
http://www.ewrc.cz/ewrc/show.php?id=21070
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
-
Honza_t
- Kontaktovat uživatele:
To už jsem viděl někde jinde a byla k tomu i podpisová akce.
- a13sh
- Kontaktovat uživatele:
Honza_t - z toho co pises jde jasne videt,ze nic nemas a proto ti to je uplne jedno. Az neco budes vlastnit (neco cennejsiho nez pitome auto),pak to mozna pochopis. Do te doby se budes jenom vztekat.
Ja uz se na tohle tema radsi vyjadrovat nebudu,zbytecne bych se tu do toho taky zamotal. Ale nekteri fakt myslite jenom na sebe a svoji zabavu a ze vam ted nekdo saha na hracku,ale na to co asi prozivaji ted ty rodiny,to vam je uplne jedno.
Hlavne,kdyz se to hodi na poradatele,rodice,starostu,hejtmana a ja nevim koho jeste.
Edit:
ten dopis aspon psal clovek s rozumem na spravnem miste.
Ja uz se na tohle tema radsi vyjadrovat nebudu,zbytecne bych se tu do toho taky zamotal. Ale nekteri fakt myslite jenom na sebe a svoji zabavu a ze vam ted nekdo saha na hracku,ale na to co asi prozivaji ted ty rodiny,to vam je uplne jedno.
Edit:
ten dopis aspon psal clovek s rozumem na spravnem miste.
-
Honza_t
- Kontaktovat uživatele:
Osobně nemám nic, ale za svoje považuju naší (rodinnou) zahradu. A víš co? Je vedle silnice a jezdí se tam Rally Český krumlov. Nikdy nám nevadilo že okolo jezdí a můžou k nám vletět. A takových zahrad a domů podél RZ je tam mraky, několik vesnic. A měl někdo někdy něco proti? Nevím o tom nic. Tak to prostě je. Chce to soudnost a ne dělat hamty hamty jak se tu rozmohlo. Spíš mě štve že se jede RZ od 17ti a oni zavřou trať ve 12 tak musím jít kilometr pěšky, ale co se dá dělat.
Najednou lidi zjistili, že auto řítící se 170 může projet plot a skončit u nich na zahradě, no to svět neviděl...
Najednou lidi zjistili, že auto řítící se 170 může projet plot a skončit u nich na zahradě, no to svět neviděl...
- Luka$
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
a13sh evidentne mame diametralni nazory.
A presne jak rika Honza_t, tohle je malost ceskeho naroda, moje zahrada a co je za plotem me nezajima.
My tu stejne nic nevyresime. tak nema cenu kohokoliv presvedcovat.
Ted to nemyslim na nikoho zvas ale hodis to: Blbec zustane vzdy blbcem.
A presne jak rika Honza_t, tohle je malost ceskeho naroda, moje zahrada a co je za plotem me nezajima.
My tu stejne nic nevyresime. tak nema cenu kohokoliv presvedcovat.
Ted to nemyslim na nikoho zvas ale hodis to: Blbec zustane vzdy blbcem.
Luka$
administrátor
administrátor
...na každém tom názoru něco je, ale taky je mi bližší pohled Honzův-t ...po 40ti letech, kdy bylo "všechno všech", je najednou možnost něco vlastnit velmi lákavá... a bohužel nás minulost vytvarovala do podoby sobeckých ignorantů (někdy se za svůj národ stydím) ...jsme málo velkorysí, málo štědří a málo přející, kdekdo si hrabe na svém a chce profitovat na úkor ostatních ...ale abych se vrátil k tématu... tohle je fakt hodně složitý... myslím si, že diváci na takových akcích by měli vždy nést odpovědnost za své bezpečí... přesně jak píše ten rally jezdec od Skuryho, PUD sebezáchovy by mne měl od té tratě ODPUZOVAT do bezpečné vzdálenosti a do bezpečných míst... ale jak k tomu příjde takový domorodec, který si ve své vsi žádnou rallye nepřeje? ...je to fakt těžký... stejně tak je těžký (skoro nemožný) udělat trať tak, aby nevedla přes vesnice... to tady opravdu nerozlouskneme... mějte se dobře, kluci, baví mne to tu s Váma 
- Skury
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Jako takhle... Když pominu to, že čí jsou a čí nejsou pozemky, zahrady a podobně, tak je to všechno jenom o hloupostech lidí. Ano, smrt 4 dívek mě taky zasáhla a je to velice smutné, ale bohužel lidi by měli přemýšlet hlavou. Je absolutní nesmysl si stoupnout za horizont dlouhé rovinky, do zatáčky po rovince a nebo jiné místo, kde hrozí, že auto vyletí nebo nedobrzdí...
Příklad:
http://www.youtube.com/watch?v=EteOZvGViMs
http://www.youtube.com/watch?v=XTeTyXFAboA
http://www.youtube.com/watch?v=nT3z7esn ... re=related
Holkám to život nevrátí, respektive nikomu, kdo zemřel při takových to nehodách, ale lidi musíš přemýšlet hlavou. Pokud si pamatuju, tak zrovna v jedné reportáži z Lopeníku bylo to, že přítel jedné slečny by pořadatel, v oranžové cestě a auto mu přejelo nohu. Měl své přátele a přítelkyni vykázat, pokud v úseku byly tabulky o zákazu vstupu. Když to vezmu do extrému, tak za jejich smrt může on sám svojí hloupostí.
Je zbytečné to ale dál řešit. Každej má svůj úhel pohledu, díky medializaci a hlavně hodně zkreslenému výkladu z televize, bude česká populace absolutně proti jakékoliv verzi rally. To je to samé, že stačí mít upravéné auto, v televizi to otočí tak, že jsi tuner, megasilné auto, žádný zkušenosti a potenciální vrah. Životy to nevrátí, chce se to jen nad sebou zamyslet, až si zas někdo půjde někam stoupnout...
Příklad:
http://www.youtube.com/watch?v=EteOZvGViMs
http://www.youtube.com/watch?v=XTeTyXFAboA
http://www.youtube.com/watch?v=nT3z7esn ... re=related
Holkám to život nevrátí, respektive nikomu, kdo zemřel při takových to nehodách, ale lidi musíš přemýšlet hlavou. Pokud si pamatuju, tak zrovna v jedné reportáži z Lopeníku bylo to, že přítel jedné slečny by pořadatel, v oranžové cestě a auto mu přejelo nohu. Měl své přátele a přítelkyni vykázat, pokud v úseku byly tabulky o zákazu vstupu. Když to vezmu do extrému, tak za jejich smrt může on sám svojí hloupostí.
Je zbytečné to ale dál řešit. Každej má svůj úhel pohledu, díky medializaci a hlavně hodně zkreslenému výkladu z televize, bude česká populace absolutně proti jakékoliv verzi rally. To je to samé, že stačí mít upravéné auto, v televizi to otočí tak, že jsi tuner, megasilné auto, žádný zkušenosti a potenciální vrah. Životy to nevrátí, chce se to jen nad sebou zamyslet, až si zas někdo půjde někam stoupnout...
- TIW
- Kontaktovat uživatele:

- Skury
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
TIW: To je ale jiná, to bych taky střílel každýho, kdo mi bez dovolení vleze na pozemek. 
-
osobne
- Kontaktovat uživatele:
Dobře to napsal ten hudební skladatel:
http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalo ... r-ele.html
A má pravdu, když někdo tu svoji zábavu nezvládá a umírají při tom kvůli tomu i lidé, tak ať se na to probůh vykašle, zvlášť když ani necítí svoji vinu.
A má pravdu, když někdo tu svoji zábavu nezvládá a umírají při tom kvůli tomu i lidé, tak ať se na to probůh vykašle, zvlášť když ani necítí svoji vinu.
-
RAIMMI
- Kontaktovat uživatele:
s tím já zas nesouhlasím, v převážné většině si za to můžou lidi sami, když jdu na Rally tak mám hlavu a přemejšlím kam stoupnu, když pokaždé vidím kam si ty lidi stoupnou tak mě to hlava nebere... A pořadatel není bůh aby byl všude... a nezvládaj? Je to závod, který se jede na hracici možnosti, tak se nehody očekávají... Kdyby lidi stály kde měli byl by klid... Jako jít se sedmiletou holčičkou na Rally a stoupnout si metr od cesty u horizontu, to už je pouze lidská blbost, a né vina pořadatele natož posádky vozu...
-
osobne
- Kontaktovat uživatele:
Takže všichni jsou bez viny? Svalíme vinu na ty čtyři mrtvoly, na toho zraněného pořadatele a na tu zraněnou babku, co na své oplocené zahradě hrabala listí? Ono to je asi vnímáno jako docela trestuhodná drzost, hrabat si jen tak listí na zahradě, když se kolem jezdí rallye. 
-
RAIMMI
- Kontaktovat uživatele:
tak vím že kolem mého baráku se jede Rally tak vemu hrábě a budu hrabat listí... samozřejmě co nejblíž cestě... kdo má nebo nemá vinu nevím o tom rozhudojí jiné orgány, jen píšu co si myslím, mít 7 letou dceru určitě bych si s ní šel stoupnout k silnici kde se jede Rally

- hromyblesky
- Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
- Kontaktovat uživatele:
jdete uz do vsichni.....uvazujte normalne,jako tak ze nenecham svy decka litat po svoji zahrade kdyz vidim ze metr od plotu mi jezdi auta 170tkou.... ja vim ze je to muj pozemek ,moje zahrada, moje hov od myho psa,ale proste nepujdu na sílu neco na svym pozemku neco kutit aby me nekdo zabil,,,, selsky rozum to rika,,,,muze me to srat ze na tu zahradu "nemuzu" ale tak tam nebpujdu no... kecy typu muzu si na svojem pozemku delat co chci a tvoje zakazana zona je me u prdele sice fungovat budou a poradatel s tim nenadela nic,ovsem nikomu to zivot nevrati.... to byl muj prvni a posledni post ohledne tohoto tematu....
synku lampy tu pálí,,,, neony blikaj na cestu...
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
za vsim hledej pravidlo 7 a 15VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
lidi umíraji jen a pouze kvuli svojí blbostiosobne píše:Dobře to napsal ten hudební skladatel:
sem nejlepší tak nezáviďte
1.3 BMM kombi LPG
Golf III tdi 66kw + bosch 764 => cca 95kw
1.3 BMM kombi LPG
- TIW
- Kontaktovat uživatele:

-
osobne
- Kontaktovat uživatele:
Přestaneš se bavit, až nějakej takovej závodník, co ani nedokáže své auto udržet na silnici, sejme někoho z tvých příbuzných a bude potom všude prohlašovat, že necítí žádnou vinu, že za to může vítr.
http://magazin.e15.cz/auto-moto/ridic-z ... itr-931512
http://magazin.e15.cz/auto-moto/ridic-z ... itr-931512
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Děkuji všem za příspěvky, už jste si pokecali a postěžovali za ten týden dost. Už obraťte list a kecejte zase o něčem jiném. Válka typu osobně a zbytek fora se mi zajídá, každej má svůj názor a má na něj právo, ale fakt už stačilo.
Děkuji
Děkuji
lidi nevite nekdo neco o teto felicii ? http://www.flickr.com/photos/theadventu ... hotostream
tam sou potom dalši fotky
- hromyblesky
- Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
- Kontaktovat uživatele:
hnusna co?
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
za vsim hledej pravidlo 7 a 15VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
pravě že ne ten exterier je pravě dobry ........
- hromyblesky
- Kontaktovat uživatele:
aha........ 
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
- TIW
- Kontaktovat uživatele:

- TIW
- Kontaktovat uživatele:

-
Honza9007 - FK
Dneska se po dlouhé rekonstrukci otevřelo nové muzeum škodovky...
http://auto.idnes.cz/video-prohlednete- ... jetiny_fdv
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem na to koukal, možná by stálo za zopakování návštěvy, jako to bylo na 13 letním srazu.
http://www.feliciaklub.cz/?id=sraz13
http://www.feliciaklub.cz/?id=sraz13
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
ale jestli je nedaj dolů z toho regálu tak nas bude bolet za krkem
jako nápad to není špatný .
jako nápad to není špatný .
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Honzo to je tam naproti Bondy?Teď tam jezdíme za holkou každou chvilku,chceme se tam s mladým podívat.Honza9007 píše:Dneska se po dlouhé rekonstrukci otevřelo nové muzeum škodovky...
- Luka$
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
BTW: je velmi pravdepodobne ze se tam bude konat jarni sraz FK.
Luka$
administrátor
administrátor
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Tak to by bylo super.
Jinak jde objednat třeba i exkurze přímo do Škodovky jako do závodu,anebo to je jen při nějakých dnech otevřených dveří?
Jinak jde objednat třeba i exkurze přímo do Škodovky jako do závodu,anebo to je jen při nějakých dnech otevřených dveří?
- Luka$
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
netusim
Luka$
administrátor
administrátor
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Jde to objednat (nebo aspoň to šlo
).... osobně jsem se tam byl podívat se školou i přímo v závodě (tenkrát montáž oktávek, svařovna, motorárna). Ale nejsem si jistej zda nás tam pustěj s autama nebo si budeme muset domluvit nějakej autobus 
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Já si taky myslím že to šlo.Honza 9007 by to mohl zařídit....
- Luka$
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
no ja jsem v kontaktu s GeorgeWWW. takze na jare uvidime 
Luka$
administrátor
administrátor
-
Honza9007 - FK
JJ naproti Bondy, tam kde vždy bývalo. Tvoje dcera studuje v Bouli?Ivarek píše:Tak to by bylo super.
exkurze do závodu jsou zrušený až do konce roku 2013 (co mám info) z důvodu náběhu výroby nových modelů...
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Aha...tak nic no,škoda.
Jojo,studuje na zdrávce u Klaudiánky....
Tak to tam schválně zajdu s mladým...ten se na to těší.
Jojo,studuje na zdrávce u Klaudiánky....
Tak to tam schválně zajdu s mladým...ten se na to těší.
jde ale musí bejt větší skupinka a pár měsíců dopředuIvarek píše:Tak to by bylo super.
sem nejlepší tak nezáviďte
1.3 BMM kombi LPG
1.3 BMM kombi LPG
-
osobne
- Kontaktovat uživatele:
No ty regály, to je hnus, tohle mají být jako vystavané exponáty? Vždyť na ně ani není vidět.Honza9007 píše:Dneska se po dlouhé rekonstrukci otevřelo nové muzeum škodovky...

-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Já už ve škodovce byl s exkurzí z práce,bylo to fajné,koukal jsem jak montujou oktávky a byl jsem rád že pracuju tam kde pracuju,tam už je to šílená divočina,i když v TPCA mi to přišlo ještě divočejší 
-
Wenca - FK
v tpca je pohovka
ja teda delam na brane kvality ale ted jak se mrte snizila vyroba tak je to v klidku