Ne, slovo "ropadekl" se v zákonech ČR určitě nevyskytuje, pochybuji také o tom, že se vyskytuje ve slovníku spisovné češtiny. Tohle slovo nezná ani google.TIW píše:...a já čekal, že i na reznoucí ropadekl existuje nějaký paragraf zákona
Pojďte si postěžovat,pokecat...
-
osobne
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pojďte si postěžovat,pokecat...
- Jura_Favorit
- Kontaktovat uživatele:
...jen ať si pindá, na to my jsme zvyklíTIW píše:Koudelka říkáte? Vy nás ale zásobujete
edit: http://hlasky-z-filmu.cz/wp-content/upl ... zvykli.mp3
Naposledy upravil(a) Jura_Favorit dne ned 16. pro 2012 14:35:10, celkem upraveno 1 x.
-
osobne
- Kontaktovat uživatele:
Je právě rozdíl mezi naftou a nekvalitní naftou. Výsledkem nekvalitní nafty jsou i agresivní výpary.lord_sef píše:a kdyby byla nafta agresivni nebo mela agresivni vypary, proc by se do nafty namacely zatuhle zamky, zarezle srouby aby povolily atd......
Naposledy upravil(a) osobne dne ned 16. pro 2012 14:34:05, celkem upraveno 1 x.
- TIW
- Kontaktovat uživatele:
Takže podle toho co tu čtu se nafta ředí nejspíš kyselinou sýrovou, výborně, nyní neumřu úplně hloupý
...aby také google znal slovo ropadelk, když jsem jej rávě vymyslel
ale jedno vím zcela jistě, že pro taková slova existuje název, říká se jim totiž novotvary
Jsem někde slyšel, že jisté skupině lidí, dení jest vhodno odporovat, mám pocit, že na tomto lidovém šprochu jest pravdy více, než-li jen trochu
...aby také google znal slovo ropadelk, když jsem jej rávě vymyslel
Jsem někde slyšel, že jisté skupině lidí, dení jest vhodno odporovat, mám pocit, že na tomto lidovém šprochu jest pravdy více, než-li jen trochu

-
osobne
- Kontaktovat uživatele:
Já znám také jedno lidové rčení: "osobne" má vždycky pravdu, a když nemá pravdu, tak má také pravdu. 
- TIW
- Kontaktovat uživatele:
To ovšem není lidové rčení, to je ryzí pi*ovina ve své nejkrystaličtější formě

Naposledy upravil(a) TIW dne ned 16. pro 2012 18:11:56, celkem upraveno 1 x.

-
keenworth - FK
Nekvalitní nafta, agresivní výpary
osobne zkus si někdy zašpinit ruce od nafty - klidně i od té jak říkáš "nekvalitní" a uvidíš, jak budeš mít mastný pazoury. Měl by si se nejdřív dlouze zamyslet, než vypustíš nějaké moudro ze své nekonečné sbírky 
Her osobně a co si takhle pokecat s tetinou Wikipedii než tu začnete plevelit o ASI agresivních výparech z ASi agresivní nafty
podobné teorie sem měl par let zpátky naštěstí si mě do parády vzali jistí dobří lide 
zasloužily by na..at na ruce a nepustit k vodě
-
Honza_t
- Kontaktovat uživatele:
No a kdo jezdí na LPG a rezne tak má nekvalitní plyn 
-
keenworth - FK
Máchale, zrezlo ti to... asi nekvalitní vítr 
-
lord_sef - FK
Honza_t píše:No a kdo jezdí na LPG a rezne tak má nekvalitní plyn
to budu já, jezdím ASI na nekvalitní plyn a auto rezne (rezne určitě!!! )... chtělo by to tankovat ASI lepší plyn..
- Jura_Favorit
- Kontaktovat uživatele:
Herr osobne má až do Silvestra BANDuDy píše:Her osobně a co si takhle pokecat s tetinou Wikipedii než tu začnete plevelit o ASI agresivních výparech z ASi agresivní nafty![]()
-
lord_sef - FK
kdyz onboard videjka, tak tohle bere zase me ....
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne stř 02. led 2013 17:49:23, celkem upraveno 1 x.
sem se těšil jak mi to osobák natře a von má kujón banan 
zasloužily by na..at na ruce a nepustit k vodě
-
selle - FK
TIW píše:http://www.youtube.com/watch?v=2QWNv5cqo40tak na tohle musí mít člověk dvě věci, koule a talent
Při koukání na to video jsem měl adrenalin jak sv..Když jsem tam viděl tu vodu,tak jsem myslel že bude zle
A jak si je dával,jednoho po druhém,To byla nádhera
-
keenworth - FK
To jsou závodníci a ne ti co jezdí naokruhu kde mají mraky únikových zón...
- Jura_Favorit
- Kontaktovat uživatele:
Tak co ten konec světa, bude - nebude? Chystám se dávat Golfa do laku, tak ať vím, jestli to má smysl

- Foglik
- Kontaktovat uživatele:
zbyva posledni hodina a 2 minuty
Moje felda... http://feliciaklub.cz/forum/viewtopic.php?f=16&t=23524
-
Honza9007 - FK
situace ze vzdušného prostoru ČR:
blíží se konec světa a nad ČR se podívá dolů a říká si: Tak tady už jsem byl...

blíží se konec světa a nad ČR se podívá dolů a říká si: Tak tady už jsem byl...
-
lord_sef - FK
mam takovy dotaz, plati nejaky zakon ci neco, kdyz jsem nabizel na inzerat starsi fotak, vse bylo nafocene, informace byly poskytnuty atd... a pani me ted volala, ze fotak prevzala na poste ale ze se ji fotak nelibi. Mam nejakou povinost vracet penize a fotak pak zase zpatky? vse bylo vporadku, ale pani se nelibi, a pry ma zakonem danou lhutu na vraceni zbozi bez udani duvodu. Je neco takoveho? tohle prece plati u veci zakoupenych v eshopech atd... ne? nebo to plati i pro obycejne lidi, kteri prodavaji veci pres inzerat? chapu, kdybych vec zamerne poslal poskozenou nebo tak neco, ale ze se pani nelibi a nechce ho... ?
-
Honza_t
- Kontaktovat uživatele:
Takže dle všeho tu povinost nemáš.Jestliže jste zboží koupili přes internet, telefonicky či přes teleshopping, můžete jej do 14 dnů vrátit i bez udání důvodu.
Tato možnost vyplývá přímo z Občanského zákoníku § 53 odst. 7 a je na ní tedy automatický nárok. Nezáleží na tom, zda ji prodejce výslovně zmiňuje na webu nebo v obchodních podmínkách. Zboží musí být nepoužívané a v původním obale (není však vaše zákonná povinnost vrátit zboží v původním obale!!!).
Podobně můžete odstoupit od kupní smlouvy i v dalších případech, kdy si zboží nekoupíte přímo v kamenném obchodě a nemůžete si jej tedy vyzkoušet nebo alespoň prohlédnout. Zákon hovoří o "uzavření kupní smlouvy při použití prostředků komunikace na dálku". Podmínkou však je, že jde o takzvané spotřebitelské smlouvy, tedy že prodávajícím je podnikatel a kupujícím "běžný občan".
-
lord_sef - FK
budu rad, kdyz se jeste nekdo vyjadri, neco v tomto smyslu, ze je lhuta na vraceni zbozi jsem nasel, ale dle vseho tohle plati jen u eshopu a podnikatelu a plati to pouze na nove zbozi. Kdyz ja jako obycejny clovek prodal neco pres inzerat tak by to platit nemelo. Jde me o to, ze fotak byl plne funkcni, vse bylo OK, i dle pani vse funguje ale ji se nelibi a nechce ho a pry ma ze zakona narok fotak me vratit. Ja jej zpet nechci, inzeroval jsem ho pomalu dva mesice, az doted, nez jej pani chtela..
-
Honza_t
- Kontaktovat uživatele:
No dyť jo, píšou to tam, musíš bejt podnikatel aby to na tebe platilo. Jinými slovy to platí pro spotřebitelskou smlouvu, která ale platí jen ve vztahu B2C, což tohle není. Tohle je C2C (customer to customer) - typicky prodej v internetovým bazaru a na aukčním portálu.
- a13sh
- Kontaktovat uživatele:
Nic bych nevracel,ze se ji nelibi mela usoudit daleko driv z fotek.
- Hanuš
- Kontaktovat uživatele:
ze se nekomu nelibi koupena vec, tak nevznika narok na vraceni penez. To by uz byl uplny koucourkov v tomto state.
... Pani se mela drzet pravidla: 2x mer a 1x res. Pokud by se pani znova ozvala, slusne bych ji vysvetlil, ze to neni tvuj problem a at si stezuje na RVHP 
Dobre auto nepoznas po ctvrt mili, ale po dvaceti letech!!!
- Jura_Favorit
- Kontaktovat uživatele:
TIW píše:Zase nic, a já jsem se tak těšil, že bude konečně nějaká sranda

- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Zboží z5 přijat nemusíš a ani nemusíš vracet peníze. Paní má v tomto případě smůlu, jednalo se o použité zboží, paní jej s tímto vědomím koupila, má pouze nárok na slevu nebo na odstranění skryté vady.lord_sef píše:budu rad, kdyz se jeste nekdo vyjadri, neco v tomto smyslu, ze je lhuta na vraceni zbozi jsem nasel, ale dle vseho tohle plati jen u eshopu a podnikatelu a plati to pouze na nove zbozi. Kdyz ja jako obycejny clovek prodal neco pres inzerat tak by to platit nemelo. Jde me o to, ze fotak byl plne funkcni, vse bylo OK, i dle pani vse funguje ale ji se nelibi a nechce ho a pry ma ze zakona narok fotak me vratit. Ja jej zpet nechci, inzeroval jsem ho pomalu dva mesice, az doted, nez jej pani chtela..
Ovšem to jí nepiš o té vadě, napiš jí, že je ti líto, ale s vrácením nesouhlasíš a ocituj jí to co napsal Honza t a víc se s ní nebav. Hlavně nepřijímej foťák z5 od pošťačky, pokud by jej baba přece jen poslala.
Honza_t píše:Jestliže jste zboží koupili přes internet, telefonicky či přes teleshopping, můžete jej do 14 dnů vrátit i bez udání důvodu.
Tato možnost vyplývá přímo z Občanského zákoníku § 53 odst. 7 a je na ní tedy automatický nárok. Nezáleží na tom, zda ji prodejce výslovně zmiňuje na webu nebo v obchodních podmínkách. Zboží musí být nepoužívané a v původním obale (není však vaše zákonná povinnost vrátit zboží v původním obale!!!).
Podobně můžete odstoupit od kupní smlouvy i v dalších případech, kdy si zboží nekoupíte přímo v kamenném obchodě a nemůžete si jej tedy vyzkoušet nebo alespoň prohlédnout. Zákon hovoří o "uzavření kupní smlouvy při použití prostředků komunikace na dálku". Podmínkou však je, že jde o takzvané spotřebitelské smlouvy, tedy že prodávajícím je podnikatel a kupujícím "běžný občan".
-
selle - FK
Proto vždy do popisu patří, že se předmět prodává tak, jak stojí a leží.lord_sef píše:budu rad, kdyz se jeste nekdo vyjadri, neco v tomto smyslu, ze je lhuta na vraceni zbozi jsem nasel, ale dle vseho tohle plati jen u eshopu a podnikatelu a plati to pouze na nove zbozi. Kdyz ja jako obycejny clovek prodal neco pres inzerat tak by to platit nemelo. Jde me o to, ze fotak byl plne funkcni, vse bylo OK, i dle pani vse funguje ale ji se nelibi a nechce ho a pry ma ze zakona narok fotak me vratit. Ja jej zpet nechci, inzeroval jsem ho pomalu dva mesice, az doted, nez jej pani chtela..
Kupní smlouva na věc jak stojí a leží (angl. as is, něm. wie steht und liegt) podle § 501 občanského zákoníku je zvláštním podtypem kupní smlouvy, který vylučuje odpovědnost prodávajícího za vady věci, včetně vad skrytých. Takový obchod se řídí zásadou caveat emptor.
Hrdý majitel Škoda Felicie Combi Kit car aneb co je z kitu, nerezne. 
-
lord_sef - FK
diky mockrát za rady
zítra to paní pošlu mejlem a šmitec.
- smrcek
- Kontaktovat uživatele:
A nechtěla by paní nejen vrátit peníze, ale ještě vrátit i poštovné? A co radu pro příště co by se jí mohlo skutečně líbit... 
-
Honza9007 - FK
chci si "postěžovat" na zdejšího člena smrček, protože mi neodpovídá na SZ
díky Lukáši za odpověď
díky Lukáši za odpověď
-
lord_sef - FK
Takze vec je nejspis vyresena, chtel jsem pani zavolat a rict ji co a jak, telefon nezveda, nebere... takze at si dela co chce... Ja ji uz od zacatku rikal ze nevim proc bych ji mel vracet penize za to, co opravdu chtela a co bylo presne podle popisu... ted nebere telefon. Takze asi je nas*ana sama na sebe 
- smrcek
- Kontaktovat uživatele:
Já si taky na toho zm*da smrčka postěžuju, už mě jenom se*e, vyvolává jenom hádky, furt se na něco ptá, nikomu nikdy nepomůže a ani psychologické testy ještě neudělal
Zavřít toho zeleného šmejda, stejně to všechno dělá jenom z nudy a ještě by se pořád někam cpal, nikde o něj stejně nestojej
Šťastné a veselé přátelé
Zavřít toho zeleného šmejda, stejně to všechno dělá jenom z nudy a ještě by se pořád někam cpal, nikde o něj stejně nestojej
Šťastné a veselé přátelé
-
Honza9007 - FK
tak jedna veřejná pochvala pro smrčka - odpověděl na SZ

-
Honza_t
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem si v pátek řekl že v autě pořádně zatopím (táta si mě pořád dobírá že netopím) . Tak jsem tomu dal plnej kotel, větrák na trojku a zkroutily se mi středový ofuky
Už se to někomu stalo? 
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Ne jelikož když se to ohřeje tak ubírám a topím max. na plovic a bohatě to stačí . 
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Nestalo, protože topím naplno, jen krátce, pak ubírám. Ale je fakt, že to je horký, že před průduchem nejde udržet ruka.
-
albin_kaleja - FK
neni propadla technicka kontola vetsi problemek nez kus plastu?:DHonza_t píše:Tak jsem si v pátek řekl že v autě pořádně zatopím (táta si mě pořád dobírá že netopím) . Tak jsem tomu dal plnej kotel, větrák na trojku a zkroutily se mi středový ofuky![]()
![]()
Už se to někomu stalo?
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
I když si fajrování ve Felicii užívám, tak se mi to nikdy nestalo. To fakt ale klidně deset minut topím na trojku a v autě je čtyřicet stupňů.
- smrcek
- Kontaktovat uživatele:
Ber to jako přidanou hodnotu od ME
Větší výkon = větší teplo 
-
Honza_t
- Kontaktovat uživatele:
No já nad tím přemýšlel, ale to asi nebude problém v ME úpravách, spíš v nestandartně zapojeným výměníku voda/olej. Mám to zapojený mezi termostat a topení, tak se to od oleje ještě přihřálo. Ale že to bude takovej masakr bych nečekal
Ale nikdo nemůže říct že felda netopí 
-
albin_kaleja - FK
az se s nekym bouchnes a pride se na to ze mas propadlou technickou kontrolu to bude prdel:D to ti fajrujici topeni nepomuze a v tutom pocasi to je hned vsade je led
jako dobre ti tak co na to rict ja bych te to i pral tuto se nedela jako mam nakou odpovednost ne krucinal:D
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
albin_kaleja : co sem pleteš technickouo o tý tu nikdo nepsal . 
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
albin_kaleja - FK
nepsal ale nema ji chlubil se nam tim Honzin ve skole a ze prej na papiry auto nejezdi -inteligentni zhe?:D
-
Honza_t
- Kontaktovat uživatele:
"chlubil" jsem se tím akorát na našegaráž.cz, takže ti děkuju že vím že i na místě kde si myslím že jsem mezi přáteli se najdou svině.