Pojďte si postěžovat,pokecat...

pokec o všem možném i nemožném
Odpovědět
Alpinet
Kontaktovat uživatele:

Re: Pojďte si postěžovat,pokecat...

Příspěvek od Alpinet »

A Ty?? Vectra?
Bývalo: Felicia kombi LX 1.9D Egr-Off,Kat-Off
Pořízeno: VW Golf III Variant 1.9 TDI Egr-Off , Kat -Off, P764=95kw??
http://vw-cult.cz/
Dehet-Power
smrcek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smrcek »

Ochcávka jako dědictví. Vectra byla vzata na milost :-)
Díky za hlasy
FUNice TADY
Z důvodu žabomyších válek a přístupu některých expertů spíše v pozadí.
buly - FK

Příspěvek od buly - FK »

já myslím že felda toho za půl roka dostala tolik (vyjádřeno penězi) co já nedostal za 5 vánoc dohromady :D
Martin_Happy - FK

Příspěvek od Martin_Happy - FK »

No mě třeba Jura v podstatě ukradl fotky a udělal z nich videokoláž. OK, nad tou si může třeba honit, ale vyvěsil to na ulozto. A to mi celkem vadí, a kdo krade, ten i lže. Navíc mít dva nicky, to je přece cool, super věc. Ale proč ne, admin zdekšího fora ani nebyl ochoten splnit mi jediné přání a mazat mé téma, jen ho skryl. Je to holt stará pravda o těch vranách
Jura_Favorit
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jura_Favorit »

:shock: :?
To jsou věci.. Alespoň že je konečně ztělesněním veškerého zla i někdo jiný, než marty :D Už tu chybí na hod kamenem jen Tholis :D
Škoda Favorit 1.3 MPi (136 GLXi) MOTOR EXCEL - profil, rajče.net
Škoda Favorit Pick-up 135 LX
Škoda Favorit 135 L
Škoda Octavia combi 1.9 TDI elegance
Škoda Superb combi 2.0 TDI 4x4 SCOUT - daily car
keenworth - FK

Příspěvek od keenworth - FK »

No u mě letos felis začala levinět holka, nebyl na ni čas. Takže ted hodně často stojí naleštěná v garáži a v zimě ji do té rozsolené břečky brát moc nechci. Navíc na léto mi ted přibyl úplně jiný jednostopý povoz Suzuki DR 800S - takzvanej Big :) takže to je další mazel a přes léto budu využívat i jeho služeb.

Ale k Vánocům nebo spíš až bude teplo a bude se mi chtít, tak tu pro ni mám olej a filtříky - letos poprvý za tu dobu co ji mám jsem se vykašlal na výměnu oleje jak to vždy dělám předtím, než napadne sníh a nechám to až na jaro, stejně holka jede tak jednou týdně 5km na nákup.
favo

Příspěvek od favo »

Honza_t píše:favo: Ne, bohužel nepláču nad nesprávným hrobem.
Komu není rady, tomu není pomoci. Víc už k tomu opravdu nemám co říct.
Smrčku, ano myslím si že Jura by se přiznal. A ten co to udělal se jen tiše směje a myslí jak není vtipnej.
Konečně není problém zkontrolovat IP adresy a je tu dost lidí co k tomu má přístup. Navíc není to poprvé co tu někdo anonymě něco napsal a nebo se dokonce schoval za někoho jiného a měl z toho hroznou radost.
Moje felda 1.4 MPi
Golf IV 1.9 TDi 164 PS 393 Nm - už je tam zase něco navíc, ale kolik netuším.
T-ROC 2.0 TSI 4MOTION 190 PS 320 Nm - zatím - tak zatím už neplatí nově 282 PS 431 Nm
favo

Příspěvek od favo »

Martin_Happy píše:No mě třeba Jura v podstatě ukradl fotky a udělal z nich videokoláž. OK, nad tou si může třeba honit, ale vyvěsil to na ulozto. A to mi celkem vadí, a kdo krade, ten i lže. Navíc mít dva nicky, to je přece cool, super věc. Ale proč ne, admin zdekšího fora ani nebyl ochoten splnit mi jediné přání a mazat mé téma, jen ho skryl. Je to holt stará pravda o těch vranách
Nic ve zlém, ale jak dlouho jsi tu nebyl, že sotva příjdeš hned někoho obviňuješ a to ještě bez důkazů.
Moje felda 1.4 MPi
T-ROC 2.0 TSI 4MOTION 190 PS 320 Nm - zatím - tak zatím už neplatí nově 282 PS 431 Nm
Ivarek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivarek »

Favo dle IP si moc nepomůžeš...jednou "píše" z Francie,podruhé z Londýna..... ;)
Kdyby jste si ty vaše averze a antipatie vůči sobě aspoň vyřídili jako chlapi.....
favo

Příspěvek od favo »

Á pán je cestovatel :D
Moje felda 1.4 MPi
smrcek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smrcek »

favo: Já proti Jurovi nic nemám, jenom konstatuji fakt :-) kdo by se dobrovolně přiznal? Přiznání je polehčující okolnost, ale také jistý trest.

Já se tady jednou přiznal a jsem za svini pro některé dodnes...ostatní co sdíleli můj názor, se ke mně otočili zády a dnes se s tyvíškým plácají po ramenou jako best friends :-) Taková je síla přiznání...

ivarek: Jako chlapi? Dyt někteří svůj názor neumějí ani říct do očí :-)

btw: co Ježíšek? když nepočítáte věci na auto?
Díky za hlasy
FUNice TADY
Honza9007 - FK

Příspěvek od Honza9007 - FK »

Ježíšek proběhl... :lol:
Martin_Happy - FK

Já to ani nemám potřebu řešit, a tedy ani dokazovat a stejnak to popřel. Takovej mi za to nestojí, ale pravdu znám a na každou svini se vaří voda, jak sám propaguje. Koneckonců by mě mohl admin i smáznout, at máte pokoj. Žíly mi to asi neutrhne. Ale když není schopnej mě vyhovět ani ve smazání tématu, tak v to ani nedoufám

O tom videu vim tak měsíc, potřeboval jsem si to ověřit. Jak jsem říkal, vrána k vráně a i on má ve svém okruhu lidi, co s nim neudrží basu.
keenworth - FK

Příspěvek od keenworth - FK »

Tohle má být fórum o lidech co mají společnou zálibu v autech, nadávat si do sviní můžete v jiném fóru, například si najděte nějaké kde jsou příznivci chovu prasat.

Ježíšek proběhl, ted se musíme připravit na Silvestra... :lol:
Skury
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skury »

Martin_Happy, Smrcek, Honza_T: Vy jste nějaký nabroušení, ne? :baseball:

Jinak vám mohu zaručit, že Jura není žádnej anonym, co se loguje přes anonymizer pod více nicky. Ale předpokládám vaší averzi to stejně nepomůže.

Martine, jakou diskuzi jsi chtěl smazat?
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
favo

Příspěvek od favo »

Škury já to říkám furt, ale prostě si někteří, co už neví co by, vzali do hlavy že teď veřejně zpranýřují Jury jen proto aby si ulevili a na někoho svalili vinu. Jenže se pletou a ač vím kde tento problém vznikl a tohle fórum to nebylo, tak se to řeší tu jen proto že sem Jura ještě chodí.
Jen doufám že až se dotyčný anonymní hrdina přizná, pokud tak někdy udělá, že se aspoň někdo z nich Jurovi veřejně taky omluví, když už ho veřejně a bez důkazů obviňují.
Honzovi zkusím ještě jednou napovědět a to ať se zamyslí nad tím kdo všechno tuto informaci, kvůli které toto všechno vzniklo, věděl. Když to pustili do světa jeho kamarádi kteří si to měli nechat pro sebe, co teprve s takovou informací udělá člověk, který k dotyčnýmu žádný simpatie nepociťuje a dává to veřejně najevo a to byl nejspíš jeho největší problém. Že by si jí nechal pro sebe ? To asi těžko a sám jistě víš že špatný zprávy se šíří jako lavina.
No a abych dokázal jaká je to prkotina, tak já letos s feldou šel taky na STK o cca 5 dní později.
Moje felda 1.4 MPi
smrcek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smrcek »

Skury: Ja Juru neobvinil a upřímně je mi u zadku kdo to psal.

Přečtěte si mé příspěvky a nehrajte si na martyho a spol...
Díky za hlasy
FUNice TADY
Martin_Happy - FK

škury věř, že mám dobrý důvod. jinak smazat jsem chtěl svoje téma a je pouze skryté
rockfist
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rockfist »

Favo: jenom 5 dní?
Já jel na stk až po 2 měsících :lol: , je pravda že jsem s Feldou mezi tím nejezdil ale na tu technickou jsem jel po vlastní ose, takže jsem vlastně taky strašně nezodpovědnej a vůbec pirát silnic :lol:
Luka$
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luka$ »

Hosi hosi, ctu tuto debatu kazdy den a rikam si ze jste asi vsichni kupovali rum od Draka.
vzdyt je to smesne. vemu si fotky kdekoliv na google images a udelam z nich cokoliv treba hrad :) a co? uz jste jak karikatura vs islam.
Chce to trochu nadhled a uzivat si vanocnich svatku. Je mi jasny ze mate potrebu neco resit pripadne nekoho spinit ale proc nejit misto toho umyt treba auto?
Jak rikam uzivejte svatku.

PS: Martina jsem na vlastni zadost deaktivoval (teda on chtel smazat, ale pockam zda si to nerozmysli)
Luka$
administrátor
http://www.feliciaklub.cz

Ty znáš mé cesty a silnice a víš, že mnoho lidí jezdí nerozumně a lehkomyslně. Dej, ať mezi ně nepatřím, ale ať jsem ke každému zdvořilý a laskavý. Dej, ať se nestanu vrahem, a pomáhej mi, abych se vrátil zdráv a beze škody pro druhé i pro mne.
Luka$
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luka$ »

rockfist píše:Favo: jenom 5 dní?
Já jel na stk až po 2 měsících :lol: , je pravda že jsem s Feldou mezi tím nejezdil ale na tu technickou jsem jel po vlastní ose, takže jsem vlastně taky strašně nezodpovědnej a vůbec pirát silnic :lol:
No ja si jednou rikal mam na SPZ cvaknuty mesic tak mam klidek. Jel na tuning a hlidka mi dala 1000,- za STK. A proc ? protoze emise jsou na presny den. zatimco technicka na mesic. Takze se podival do papiru a hned vedel ze vcera byl posledni den na emise.
Proste pech. Ale je to muj bordel a tak nemam pravo ani remcat. Jindy se to uz neopakovalo. Kdo vedome jezdi bez STK tak je dle meho blbec at uz to je kamarad nebo ne. Protoze o tom vi a nenajde si cas at uz ma milion vymluv existuje rodina, kamaradi atd. Protoze na STK muze jet a autem kdokoliv. Takze kdyz vim ze nemam STK a jedu po silnici tak jsem blbecek ktery tam nema co delat. to same plati i o pojisteni ale to je jiny pribeh...
Luka$
administrátor

Ty znáš mé cesty a silnice a víš, že mnoho lidí jezdí nerozumně a lehkomyslně. Dej, ať mezi ně nepatřím, ale ať jsem ke každému zdvořilý a laskavý. Dej, ať se nestanu vrahem, a pomáhej mi, abych se vrátil zdráv a beze škody pro druhé i pro mne.
favo

Příspěvek od favo »

Moje řeč Lukáši a proto říkám že je to hádka kvůli kravině. Zvlášť když uvážíme že na 99,9% tuto informaci pustil do světa sám Honza, protože nevěřím tomu že někdo obchází auta členů a kontroluje jim známky od STK.
Jo jo rockfiste jen 5 dní a nebylo to proto že jsem zapoměl, ale spíš nestíhal dát auto do kupy. Mělo se prodat bez oprav a dalších investic aby bylo co nejlevnější, jenže zájemce se pak už ani neozval a já to rpostě musel dodělat aby ta plechovka prošla. Konečně na STK s ní jel švagr a jeho šéf, já na to neměl čas.
Moje felda 1.4 MPi
rockfist
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rockfist »

U mě to taky bylo proto že auto bylo rozebraný a opravovalo se aby přes stk prošlo, i když mi to trvalo trochu dýl než jsem čekal
Honza_t
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honza_t »

Luka$ píše:Protoze o tom vi a nenajde si cas at uz ma milion vymluv existuje rodina, kamaradi atd.
A oni za tebe budou dva dny ležet pod autem aby ti dali auto do sériovýho stavu? Jestli jo, tak OK :) Jinak jsi mohl to samý napsat i o nelegálních (čili všech) úpravách a jsou blbečci skoro všichni tady :lol:
Alpinet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alpinet »

Holohlavej Vylízanec praví: Proč to zas řešíte přes IP adresy (někdo jich má několik přes proxy),tak co se na příštím FK srazu sejít o hodinu dřív a vyříkat si to??Všem se jistě uleví a nebudem to tu tak zasírat.Dehet v duši
Bývalo: Felicia kombi LX 1.9D Egr-Off,Kat-Off
Pořízeno: VW Golf III Variant 1.9 TDI Egr-Off , Kat -Off, P764=95kw??
http://vw-cult.cz/
Dehet-Power
Luka$
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luka$ »

Honza_t píše: A oni za tebe budou dva dny ležet pod autem aby ti dali auto do sériovýho stavu? Jestli jo, tak OK :) Jinak jsi mohl to samý napsat i o nelegálních (čili všech) úpravách a jsou blbečci skoro všichni tady :lol:
mohl a nenapsal, tak mi nestrkej pismenka tam kde nejsou.

jen jedna rypava: To ze konci STK se dozvis ten den ze? ze uz pak nemas cas sundat ty nelegalni veci :D

Ani se nebudeme bavit o tom co kdo ma vic legalniho. Ja si 15" radeji vybehal abych je mel v TP nez aby si me kdokoliv bral do ust ze mam cosi nelegalniho. a na STK nemusim mit "znamost" ci tahat tam za ruku Palackyho nebo Emu :D :D
Luka$
administrátor

Angelo - FK

Příspěvek od Angelo - FK »

Pánové, tohle je neuvěřitelný. Jsme na pranýři? Jezdil jsem s Fabií 2 měsíce bez STK v době, kdy jsem se ze dne na den stal bezdomovcem. Zrušil jsem podnájem a šel bydlet do baráku, který byl náš, ale máma ho prodala za směšný peníz svýmu vychcanýmu strejčkovi a hned ho na něj přepsala, aniž by měla v ruce peníze. Odhadce byl podvodník stejně jako strejček. Máma ještě ani neměla zajištěnou hypotéku na jiný bydlení a samozřejmě banka hypotéku dvakrát zamítla. Strejček zavelel : "Dům je můj, táhněte do prdele." Takže jsem celý byt v přízemí odvozil na skládku, nebylo ho kam přestěhovat. Spal jsem 2, nanejvýš 3 hodiny denně. Nakonec banka schválila hypotéku s absolutně nesmyslnými úroky a konečně bylo kam jít. V tu dobu jsem měl úplně jiné myšlenky než STK, na kterou když jsem jel, tak auto prošlo levou zadní bez oprav a bez úplatku. Bylo prostě v pořádku a známka byla věc administrativy. Takže jsem debil, vrah a žrout malých dětí. Hoďte si kamenem. Zaráží mě, že se nikdo nepozastaví nad vzrůstající agresivitou za volantem, která začíná na internetu měřením pinďourů a končí na silnici, aby ti dotyční ukázali, že jsou opravdoví frajeři. Nedávno se nám stalo, že starší ženská vyjížděla z vedlejší na hlavní a nevšimla si auta, který jelo po hlavní a střihla to před něj. Dotyčný začal troubit, tak mu uhnula do protisměru přímo před nás. Je to normální? Nebo dement, co je denně vožralej tak, že jezdí v předklonu, protože nevidí na cestu a chcípne mu naftový auto při rozjezdu z kopce? Mimochodem, v tomhle stavu jezdí pro svojí malou dceru do školy. Je na prvním stupni. Tohle lynčování mi připomíná dobu kulaků, diverzantů, narušitelů a nepřátel státu. Dobu bonzování, lynčování, vykonstruovaných procesů, kdy byli lidi plní zlosti, závisti a nenávisti a museli pořád někoho odsuzovat. Ta doba je tu bohužel pořád, jen se tomu tady říká jinak. Proto si tahle země nic jinýho než komouše nezaslouží, ať zmrdi zmrdům vládnou. A média tuhle napjatou atmosféru ještě přikrmujou, viz zprávy na TV HOVNA a novinky.cz. Někdy si tu připadám jak na novinkách. Takže pánové, ztrapňujte se na novinkách, tam je to běžná a žádaná věc a nekažte to tady. Děkuji.

P.S. Omlouvám se za neslušné výrazy.
Aleš

Příspěvek od Aleš »

já nevím co tady pořád řešíte, jezdětě si bez STK, klidně třeba bez motoru, ale potom nebečte až se nedej bože něco stane (a to je hned,to ježdění agresivita...) a i když to nebude vaše vina tak bez stk jste v prdeli a budete solit a solit.
Takže za nezodpovědnost a lehkomyslnost škaredě zaplatíte. Toto si prosím uvědomte!
Učit se ...učit se.... učit se...., říkal jeden pán si myslím, že mu říkali Lenin :-)
smrcek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smrcek »

Hepáč se smazal komplet jo? Vy jste hérečky....
Díky za hlasy
FUNice TADY
buly - FK

Příspěvek od buly - FK »

ať trochu změníme téma...

http://aukro.cz/chip-tuning-box-skoda-f ... 27133.html

co je tohle zase za bejkárnu, má nějakou šanci to vůbec fungovat?
Luka$
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luka$ »

smrcek píše:Hepáč se smazal komplet jo? Vy jste hérečky....
Nechtel jsem, ale pozadal me o to. Tak vo co ti ted jde? :hlava:
Luka$
administrátor

Luka$
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luka$ »

buly píše:ať trochu změníme téma...

Nekde narust o 1/3 koniku ?? Vzdyt je to dalsi podvodnik. uz jen tou tabulkou. Jsou to teoreticka cisla.
To mi radeji dej 300 ja ti dam do auta krabicku s LEDkou a pro dobrej pocit ti reknu ze to prida 20 koniku. A peknou samolepku na to! :flower:
:salut:
Luka$
administrátor

smrcek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smrcek »

:lol: Mě nejde o nic, já jenom zírám :lol:
Díky za hlasy
FUNice TADY
Honza_t
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honza_t »

Luka$ píše: jen jedna rypava: To ze konci STK se dozvis ten den ze? ze uz pak nemas cas sundat ty nelegalni veci :D
Tak normální člověk možná ne, ale já se to ten den dozvěděl :) Nějak jsem měl v paměti že to bude ke konci měsíce a ono ouvej.
artin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od artin »

buly píše:ať trochu změníme téma...

Stačilo mi, abych si přečet prvních pár řádků..
Obrázek
Šmoulujem na to! :-)
Peugeot 206 1.6 16v 80kw
buly - FK

Příspěvek od buly - FK »

heh nebojte já si to nechci koupit vím že je to většinou podvod spíš mě jen zajíma princip že nějakým oblbnutím teploty může dostat větší výkon...
hromyblesky
Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hromyblesky »

hodi to vetsi odpor a tim jednotka doda vice paliva i vzduchu,,,,vice pliva rovna se vyssi tlak turba,realne to fungovat mozna bude ale v radech 1-3% tomu bych i veril,,, stejne tak kdyz lambdu napojis jen na dva vyfuky tak se stane to same,,,krute se to obohati,,,,, a lepe pojede
synku lampy tu pálí,,,, neony blikaj na cestu...
FAKJU BIČ
VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
za vsim hledej pravidlo 7 a 15
Maty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maty »

Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
buly - FK

Příspěvek od buly - FK »

je mi to jasný :D
Honza9007 - FK

Chlapci a děvčata, pěstujte koťata... :bom:

tady se to zase rozjelo do absolutně nesmyslných rovin teorií, polopravd, lží a pomluv. Až se mi z toho chce :puker:

Děláte tu zbytečnou vědu z něčeho, co je naprostá hovadina. To, že někdo jezdí např. bez STK, není v pořádku a je to prasárna. Ale na druhou stranu na to ten člověk jednou (dříve či později) dojede :salut: Protože např. pojišťovna mu to dá v případě čehokoliv několikanásobně sežrat a ještě může mít na krku např. i trestní oznámení. Ale to si musí každý člověk srovnat ve svý makovici sám.
Mě osobně by nebavilo co dva roky předělávat půlku auta, abych prošel technickou. Téměř dva roky budu velkej kápo a frajer, že mám megahustokrutopřísnou káru co jede, a týden před technickou z toho musím udělat obyčejnej pekáč, abych dojel na STK pro známky, nechal se tu poplácat po játrech (hromy promine, ale tato fráze se mi líbí :thumright: ) od místních borců a opět stráví týden montováním všech pičurovin na původní místo... :roll: Vždyť je to absurdní :mrgreen:

Já měl třeba na Fábce dvě věci, který tam neměly být - zadní kotoučový brzdy (nepovolený zásah do konstrukce vozidla) a i špatný rozměr disků (o půl palce). A když jsem měl před loňskými Vánocemi nehodu a vše řešila PČR a pojišťovna, byl jsem posranej až za ušima, aby mi nepokrátili plnění či aby rovnou nevyčkli ortel "vozidlo bylo upraveno nepovolenými prvky, které nejsou schváleny výrobcem, a proto není způsobilé pro provoz na pozemních komunikacích". Za ty nervy mi to nestálo a od té doby dávám na auto jen originální doplňky, či díly homologované na konkrétní typ auta.

Ad angelo: pokud víš o někom, kdo páchá trestný čin, je tvojí povinností jej nahlásit. A pokud jde o obecné ohrožení, tak bych se vůbec nerozpakoval. Příště by se to mohlo týkat i Tvé rodiny (nedej bože!!!).

Prostě z toho tady přestaňme dělat kovbojku a neberte některé věci (nejen) zde na foru moc vážně. Koneckonců je každý zvlášť zodpovědný za to, co na internet napíše a jaký obrázek/video tam umístí. A je třeba počítat s tím, že internet je mocné médium, které se dá i zneužít. A pokud někdo pláče nad tím, že mu to nikdo v 21.století neřekl, tak patří někam jinam... :geek:

:bigsmurf:
Aleš

Příspěvek od Aleš »

jo, a to jsem kdesi četl, že údajně od roku 2016 má být STK 1x za rok. To bude maso.
Učit se ...učit se.... učit se...., říkal jeden pán si myslím, že mu říkali Lenin :-)
favo

Příspěvek od favo »

Ono je to fuk jak často STK bude, protože dokud nepřestanou dávat známky autům, které tam fyzicky ani nebyly, natoš aby je někdo byť jen zkontroloval, tak to pro mě bude jen organizace na tahání peněz z obyčejných lidí. A pokud někdo volá potom aby auta jezdila na kontrolu častěji jde jen a pouze o návrh někoho kdo sám STK provozuje nebo má někoho blízkého komu tímto jen a pouze dohazuje kšefty.
Strašně dlouhá léta STK nebyly a těžko někdo může argumentovat tím, že bylo více nehod kvůli špatnému stavu auta. Dokud totiž v tomto státě bude nové auto jen luxus pro majetnější a ti chudší si jej nedokážou odpustit a budou auta pořizovat za každou cenu od zlodějů a podvodníků, tak se tu k lepšímu mnoho nezmění.
Moje felda 1.4 MPi
RAIMMI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RAIMMI »

teď už tam auta musej být i fizicky kvůli kamerám, už to nejde jak dřív, a kvůli častějším kontrolám už i když máš známého tak Ti vrak už nepustí jak dřív... nebo když je hodně závažná závada...
Honza9007 - FK

Romane, nevím jak u vás na Moravě, ale třeba v Praze jsou kamery jen asi na 20% stanic TK. Údajně je k tomu nikdo nemůže nutit, protože je to výdaj, který zatěžuje majitele těchto stanic :hlava: a stejně tak nefunguje ani centrální systém, kam by se měly zapisovat výsledky STK pro každý vozidlo dle VINka.
oh01
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od oh01 »

Tohleto je lepsi jak sledovat detektivku :D

Obrázek
Obrázek
RAIMMI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RAIMMI »

tak to nevím, máme známe jen na dvou STK a na obou mají kamery a už nám nic bez auta dělat nechcou...
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

Mám stejnou zkušenost, jako RAIMMI, co se týče kamer, u nás je maj také všude.
RadekN70 - FK

Příspěvek od RadekN70 - FK »

:hlava: :hlava: :hlava: Dobrý to tady rozebírat :hlava: :hlava: :hlava:
RAIMMI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RAIMMI »

šak nepíšu které stanice ;) :D
Honza9007 - FK