Když šlapu na brzdový pedál, tak je slyšet syčení, je to normání nebo je na odchodu posilovač? A ještě při šlapání na brzdu se mi zvyšují otáčky - dřive to nedělalo.
Jde nějak zvýšit výkon posilovače?
Syčení brzdového pedálu
-
Návštěvník
Re: Syčení brzdového pedálu
Tak to ti tam nekde utika vzduch nastartuj a at ti nekdo slapne na pedal a jdi k motoru a hledej kde mozna jen ta hadice ale mozna taky posilovac samotny.
-
West - FK
zvyšujúce sa otáčky sú OK. skontroluj si hadicu vedúcu od sania k posilovaču pokiaľ to syčí, na spoji na saní to zvykne byť voľné.
-
smazany clen - FK
Ta hadice má u posilovače vůli. jde nějak vyndat (z posilovače)? zkoušel jsem to, ale je tvrdá a bojím se že něco v tom posilovači utrhnu.
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Jestli to jenom zasyčí když sešlápneš a nesyčí když držíš sešlápnuto, tak je vše OK. Jestli to syčí pořád při sešlápnuté brzdě, tak je posilovač kaput.j.o.h.n.y píše:Když šlapu na brzdový pedál, tak je slyšet syčení, je to normání nebo je na odchodu posilovač? A ještě při šlapání na brzdu se mi zvyšují otáčky - dřive to nedělalo.
Jde nějak zvýšit výkon posilovače?
Na opakované rychlé sešlápnutí brzdy reagoval volnoběh u aut s karburátorem. U auta se vstřikováním to ale řídící jednotka ukočíruje a volnoběh na šlapání na brzdu nereaguje. Když už jo, tak to už tam musí být slušná díra a přisává to falešný vzduch.
-
ondrej256 - FK
Řekl bych že zvyšující otáčky u karburátorové feldy jsou spíš divné, u feldy se vstřikováním je to normalní, řídící jednotka zvýší otáčky aby byl větší podtlak pro posilovač, ale u karburátorové se přece nemůže stat aby jsi šlapal na brzdu a přidával se ti sám plyn ne?
A docela by mě zajímalo jak to teda je s tím syčením. Je to opravdu v pořadku když sešlápnu brzdu lehce a syčí to?
Když nadoraz tak syčení ustane. Je to opravdu v pořádku? Protože mě se ty brzdy nezdají být dobré a za půl roku sem ještě nepřišel na to čím to může být.
A docela by mě zajímalo jak to teda je s tím syčením. Je to opravdu v pořadku když sešlápnu brzdu lehce a syčí to?
Když nadoraz tak syčení ustane. Je to opravdu v pořádku? Protože mě se ty brzdy nezdají být dobré a za půl roku sem ještě nepřišel na to čím to může být.