auto, vůbec nic nedělá
-
SAS - FK
auto, vůbec nic nedělá
Dobrý večer, již týden se pokouším opravit auto, ale sále marně, nejprve jsem si myslel že auto nestartuje jen proto že je vybitá baterie což je po zimě a mrazech logické ale baterií to nebylo. můžete mi poradit kde může být závada a jak se to dá opravit. děkuji
- Skury
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: auto, vůbec nic nedělá
Háže to jiskru? Jde ti benzín do motoru? A to začne, Z to končí...
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
Startér točí? Měl jsem na podzim stejný problém. Přijel jsem do obchodního centra a kdy jsem se vrátil, už to nenaskočilo. Startér točil jako divej, myslel jsem, že je to baterkou. Dobil jsem ji, ale stále to samé. Pak jsem myslel, že jsem vzal špatnej benzín, ale bylo to palivovým čerpadlem. Pozor, stačí koupit pouze motorek a ten přecuknout. Stál mě 490Kč, čerpadlo stojí přes 2500Kč.
-
SAS - FK
když to zkouším nastartovat, tak to jen "lupne" a nic, dále je ticho...
pokud to jen "lupne" tak to bude starter... popr. slaba baterie.
no design car...
no tuning car...
no style car...
no city car...
only My car...
-> MotorExcel
no tuning car...
no style car...
no city car...
only My car...
-
SAS - FK
Baterii to určitě neni ta je dobita na 100%, jinak vozidlo v tomhle stavu se musí táhnout do servisu na tyči, nebo postačí lano ?
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
jelikož jsou asi brzdy dobrý tak stačí lano a nějak bys měl mít vzadu osvětlené vlečené vozidlo .
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

tak to zkusím roztlačit a potom pojedu do servisu po vlastní oseSAS píše:když to zkouším nastartovat, tak to jen "lupne" a nic, dále je ticho...
Učit se ...učit se.... učit se...., říkal jeden pán si myslím, že mu říkali Lenin 
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
no buď je to spínač na startéru , startér , nobo špatnej kontakt na baterce , kastli , a pokud je to kontakltem tak to nemusí chytnout ani na roztlačení
A co halův snímač?
FELICIA GLXi 1.3 BMM r.v.1996 červená solitaire metalíza
FELICIA GLXi 1.3 MPi r.v. 1998 zelená pacific metalíza
FELICIA GLXi 1.3 MPi r.v. 1998 zelená pacific metalíza
když to neprotočí motorem tak těžko.
Učit se ...učit se.... učit se...., říkal jeden pán si myslím, že mu říkali Lenin 
ona taky nabitá baterka nemusí znamenat dobrá baterka... každopádně i s baterkou téměř do nuly vybitou se to dá roztlačit.
Vašek: Musí na ní být aspoň 9 Voltů. Teda aspoň mi to říkal mechanik 
- satik
- Kontaktovat uživatele:
Toto ted řeším taky sice jsem vyměnil kus za kus (startér) auto jede..., ale vadný startér jen cvaká... tak jsem ho rozebral vyměnil rotor a uhlíky a furt jen cvaká.. tak bud budu mít baterku v hájí pač má jen 40% kapacity (druhej startér funguje) a nebo cívka startéru bude kaput pač jak jsem jednou bádal tak jsem puknul ten pertinax nebo co to je 
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
hele , jen cvaká tak zkus propojit ty dva šrouby jestli se roztočí tak je to spínačem - cívkou resp kontakty uvnitř