snímač zpátečky pořad svíti
-
jarous - FK
snímač zpátečky pořad svíti
ahoj prosím o dobrou radu dnes jsem měnil snímač zpátečky na moji felině vše probíhalo o.k připojil jsem konektory a svítí ale při jizdě mě zastavilo auto že my furt zpátečka svíti
tak jsem zkoušel snimač znovu nasadit a pořád svíti nevíte čím to je nikdo díky za rady
Re: snímač zpátečky pořad svíti
mě taky pořád svítili i s odpojeným čidlem
do doby než jsem vyndal žárovky tak to bylo schopný za pár nocí vybít baterku i když auto jen stálo
příčina byla prodřený kabel u sedačky od "dálkového" otevírání kufru
do doby než jsem vyndal žárovky tak to bylo schopný za pár nocí vybít baterku i když auto jen stálo
příčina byla prodřený kabel u sedačky od "dálkového" otevírání kufru
-
jarous - FK
jj jenže mě to svití jenom když mam klíček v 1 poloze nebo nastartovano jinak když vypnu klíč tak to zhasne převě jsem to vyměnil a furt to svíti ikdyž jedu tak právě nevím kde je provlém nejhorší je že za tri týdny musim na technickou a bez toho my to neudělají prostě prý jsem na nervy ted jak svina 
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
A číst umíš ???

-
jarous - FK
číst umím nikde se o tom nepíše kde je problém proč to svíti furt
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Pokud umíš číst tak čteš špatně ... v odkaze co ti dal 103457 je jasně napsáno kde by mohl být problém 
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
taky mi to svítilo jen se zapnutým klíčkem 
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
...jindy do toho spínače (potažmo zpáteček) nejdou proudíky 
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
to já vím že tam jindy nejdou a po vypnutí klíčku žárovky zhasly ale to nevysvětluje proč se do doby než byly odstraněny žárovky zpáteček vybíjela baterka za cca 2 dny ...... le vysvětlil jsme to tím že byly prodřený kabely co vedou okolo tý pos... páčky
-
jarous - FK
no doufám že mě to nebude vybíjet baterku zítra se na to zase juknu a kdyby tam nešli proudy tak se nerozvítí nebo jo říkám vubec nevim kde hledat problém sakra
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
podle toho co píšeš , jsi měnil spínač zpátečky , ale nevíme proč , buď jsi měl stejnej problém už předtím , a pak je problém jinde , nebo máš problém až po výměně a pak je problém se spínačen jeho nastavením nebo dotažením
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Trosku ho povol a pokud zhasnou tak je to tesnicim krouzkem pod nim - pokud ho tam vubec mas.
Jinak je mozne ze je nejaky spatny ten spinac tak ho promer. Hlavne pokud je to vyroba buh vi kdo a kde.
stačí prostá kontrola tím že od spínače zpátečky odpojíš oba kabely
pokud zhasnou problém je v nastavení spínače a pokud ne ... jako u mě... tak hledej potíže v kabelech
pokud zhasnou problém je v nastavení spínače a pokud ne ... jako u mě... tak hledej potíže v kabelech