četl jsem už nějaká vlákna, která jsem našel v hledání, ale v podstatě jsem se dočetl, že to může být cokoliv, tak bych se rád zeptal přesně na svou situaci.
Jel jsem poměrně dlouhou štreku a asi po 150km normální jízdy s lehkým plynem cca 100km/h jsem začal pociťovat malé vibrace, ale ne do volantu ale od šlo to od přední části auta do boků a do židlí. Zastavil jsem na svačinu a prohlédl zvenku auto, a objevil jsem akorát upadlou manžetu na levém předním kole. Po pokračování v jízdě celkem rychle přišlo zhoršení a auto se začalo v rozmezí 75 - 110km/h třást čím dál víc, ale jen když jsem akceleroval. Při jízdě z kopce na volnoběh nic, takže vyvážením kol, ani rozhozenou geometrií to nebude. Ale když jsem zařadil za 4 nebo 5 a přidal plyn, tak jsem myslel, že mi upadne předek. Na 3 to dělalo trochu taky.
Dojel jsem opatrně do cíle, do kopců 60km/h, a tam jsem zajel do servisu, kde jsme to zvedli nahoru a přišlo se mimo manžetu i na utrženej silentblok u převodovky, ten co je zespoda. Vyměnili ho, ale vibrace pokračujou dál. Měnil se ještě čep řízení, protože tam byla vůle, ale tím to taky zjevně nebylo, resp. obojí tomu asi přidalo, ale bude tam ještě něco špatně. Po cestě domů se to totiž projevilo znova cca po 10km jízdy jsem se auto zase začlo rozkmitávat, subjektivně asi už ne tolik, ale přece. Geometrii mi po výměně čepu udělali. Vlivem těch vibrací mi asi prasknul i středový díl výfuku (který už byl teda značně načatý) a tohle ho dorazilo. Máte nějaké tipy, na co bych se měl mrknout?