nemáte někdo tip,jak odstranit vrzání těsnění mezi katalyzátorem a svodem? Po výměně střední části a koncové vrže jak bestie. Je samozřejmě taky nové. Staré taky sem tam vrzlo, ale to nové po pár stovkách kilometrů vrže neskutečně. Při každé větší akceleraci nebo i při pomalé jízdě na parkovišti přes spojku vrže tak,že se lidi otáčejí
Vrzání těsnění katalyzátoru
-
Martas085 - FK
Vrzání těsnění katalyzátoru
Zdravím klubáci,
nemáte někdo tip,jak odstranit vrzání těsnění mezi katalyzátorem a svodem? Po výměně střední části a koncové vrže jak bestie. Je samozřejmě taky nové. Staré taky sem tam vrzlo, ale to nové po pár stovkách kilometrů vrže neskutečně. Při každé větší akceleraci nebo i při pomalé jízdě na parkovišti přes spojku vrže tak,že se lidi otáčejí
Má to cenu zkusit máznout např. měděnou pastou? Ale zase nechci,aby mi to fučelo kolem něj. A nebo myslíte že to dělají pružiny? Díky za rady 
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vrzání těsnění katalyzátoru
máš grafitový ? nebo drátěnou náhražku ? můžou vrzat i pružiny ale to se chce pověnovat uložení motoru (to nejlíp v každým případě)
- Metiu
- Kontaktovat uživatele:
ja som to kedysi namazal vazelínou.. tá síce po pár kilometroch vytiekla, ale už sa to viackrát neozvalo
-
Martas085 - FK
Mam dratenou...pri rozebrani stareho vyfuku tam taky byla
-
Martas085 - FK
zkusím,doufám že to nebude potom někde podfoukávat
mě to taky vrzalo, ale nejdřív jsem nevěděl, že to vrže těsnění... tak jsem vyměnil všechny silentbloky na motoru a převodovce a vrzalo to pořád. I tu mě napadl vejfuk, tak jsem na drátěnku napatlal měděnou vazelínu, pořádně to za pomoci kontramatky utáhnul (1 matka měla strhlej závit ale nebylo to vidět) a od té doby mám už pokoj.
-
Martas085 - FK
to jsem rád...hned jak bude čas,udělám to...nevadí teda grafitová?měděnou nemám..jedině si trochu sehnat
měděná určená speciálně na vejfuky by byla určitě lepší. Vydrží podstatně vyšší teploty.