VLHKO-PŘESTANE STARTOVAT
-
mirekvrbno - FK
VLHKO-PŘESTANE STARTOVAT
Ahoj přátelé,mám problém se startováním za vlkého počasí.Když je sucho tak mrská jak blázen na drc,asi ta moje filda byla vyrobena pro Afriku a ne do hor.Projížděl jsem příspěvky ale na nic jsem nenatrefil nebo přehlédl,pokud ano tak se omlouvám.Mám ji asi dva měsíce a předemnou to měl nějaký farmář na poskakování po okolí.Dávám ji postupně do stavu schopného užívání.Původní majitel vyměnil svíčky,kabeláž ( to jsem ale vyměnil za nové protože jeden porcelán prasklí a kabeláž jsem dal Teslu),cívku,víko rozdělovače + palec(ten se mi nezdál tak opět výměna).Baterii jsem dával novou a s tím jsem hned prošel a očistil všechny ukostřováky v mot.prostoru,altík dává.Při změně počasí první start není stoprocentní ale natočí ale druhý už jen protočí motor a vše zhasne jako při prázdné baterce.Tím to vás žádam o radu co to je za šotka.Díky 
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Re: VLHKO-PŘESTANE STARTOVAT
Typuju to na civku skus jinou nebo tudle ocisti a prestrikej nekolikrat treba bezbravym lakem a vyzkousej. 
-
mirekvrbno - FK
Cívka je funglovka,pokud by s ní něco bylo tak nefachá ani za sucha ???
Přesně tak ,civka nebo rozdělovač ,nic jinýho to nebude
Právě že civka za sucha vetšinou maká a za vlhka ne dnes nová se nerovná dobrá
Právě že civka za sucha vetšinou maká a za vlhka ne dnes nová se nerovná dobrá
Naposledy upravil(a) straca dne ned 12. kvě 2013 11:42:24, celkem upraveno 1 x.
-
mirekvrbno - FK
O.K. zkusím tedy přehodit cívku a hyn sa hukáže,zatím dík a dám vědět co ten šotek na to řekl 
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Pises ze civka je nova kdo je vyrobcem? original nebo cina polsko apod? To same vicko rozdelovace.
- RockSolid
- Kontaktovat uživatele:
Me po desti taky nechtelo BMM startovat,byla to civka.. Koupil jsem cinu a vydrzela asi 500km,takze pokud nemas origo,tak bych se nedivil,kdyby odesla
-
mirekvrbno - FK
Ahoj všichni,sehnal jsem cívku na startér z bouračky a vypadá že šotek se vypařil tak pevně doufám že ztratil kompas k návratu.Dík za podněty a zdravím. 
-
laden - FK
me se osvedcila civka z favorita,je vetší ale vleze tam a znamy říkal že tyto cívky jeste neviděl porouchané.