rád bych se Vás zeptal na Vaše názory ohledně možnosti koupě passatu b5 1.9tdi 81kW. Passat by byl za cenu 20 tis Kč, ovšem s velmi vybydleným interiérem, z části nezapojenou elektrikou, je špatné čerpadlo, takže je to potřeba přetěsnit (oprava prý cca 3 tis Kč). Najeto má 350tkm., ale když jsem s tím jezdil, tak motor táhl krásně a bez problému jsem se dostal pod 5l. / 100km.
Co myslíte, má cenu vrážet dalších X tisíc do mojí felicie (ano, je to ta hnusná s interiérem v plyši) nebo ji prodat nějakému jinému mladíkovi pro osobní potěšení a pomalu dávat do kupy toho passata? Ještě mě napadla možnost, že bych feldu odhlásil a koupil passata a feldu spravoval tak za rok či dva, ale bohužel docela spěchá na prodej passata (přesněji do pátku) a do té doby peníze z brigády mít ještě nebudu, půjčovat si nechci, nerad jsem někomu něco dlužný. Passat je to také r.v. 98 stejně jako moje felda. Rád bych slyšel i Vaše názory ohledně možných budoucích problémů či naopak výhod, porovnání ceny náhradních dílů (vím, že na feldu je skoro už teď vše zadarmo, ale jestli je passat o tolik dražší, nebo je to snesitelné). Další názory či dotazy bych psal jakmile by mě napadli, ještě dodám, je to passat po nějakém vietnamcovi, co ho známýmu dovezl na opravu, ale už se pro něj prý nevrátil, jinak do té doby prý jakš takš servisované (Vietnamce prý mezitím vyhostili).
Předem díky za všechny postřehy, nápady a zkušenosti.