Motor KO?
Motor KO?
Zdravím. Včera sa priateľke stala na mojej Felicii taká vec že jej v Aupaku v garáži strelila hadica kúsok pred chladičom. Chvíľu jej trvalo, kým zistila ze sa niečo deje a zastala až keď sa jej dymilo z pod kapoty. Prišiel som tam, hadicu vymenil, dolial vodu a modlil aby som došiel domov (cca 50km). Dnes ráno naštartujem, ze idem pozret či sa niečo nestalo a prvý ma zarazi hlučný dunivý chod motora a mierna strata výkonu. Prišiel som k starkej (tam sa o auto starám) a keď som vystúpil cítil som z výfuku olejový smrad. Samozrejme pod výkom oleja sa nachádza biela emulzia. Ešte podotýkam cesta ku starkej (cca 5km) do kopca a dve veľké križovatky a motor sa neohrial ani na 70°. Otázka znie tesnenie pod hlavou, krúžky, blok motora alebo ešte niečo iné? Mam strach že vymenim tesnenie pod hlavou a nič sa nezmení a budem to musieť rozoberať znova. Preto sa pýtam že čim začať. Vďaka
Re: Motor KO?
A ešte som zabudol, je to 1.3 MPi r.v.1999 a najazdenych ma 132000km
-
LPG.habartice
- Kontaktovat uživatele:
Re: Motor KO?
Vyměň těsnění pod hlavou, to je otázka dopoledne a 100 kč a pak se uvidí co to udělá dál. Možná ještě nějakým ocelovým pravítkem skontrolovat jestli není hlava nějak prohnutá....