Felicia 1.3 Mpi neni výkon
-
Radomil - FK
Felicia 1.3 Mpi neni výkon
Zdravim,potřeboval bych poradit,pondělí jsem si dovezl Felici 1.3 MPI 50KW LPG.Potřebuji ji dát trošku do pořádku.Má to na je to 197 000km.Na autě jsem udělal,nové svíčky,nový zadní výfuk,olej vyměnil,vyčistil škrtící klapku.Ale co mám za problém, na volnoběch otáčky houpou,a nebo když jedu tak jak přeřazuji tak na chvíli zůstanou vyset otáčky,pak spadnou dolu,chvilku jede dobŕe a pak zas ztratí výkon.Dělá to jak na benzín,tak lpg.Budu rád za všechny rady.
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne pon 29. črc 2013 13:03:08, celkem upraveno 1 x.
Re: Felicia 1.3 Mpi neni vikon
A kdyz jsi cistil skrtici klapku resetoval jsi ji pres VAG? To by mohl byt ten problem kolisavosti volnobehu a nebo taky lambda sonda.
vyčistit klapku, vyresetovat jednotku motordiagem a vagem potom udělat základní nastavení. Je toho zde mraky jak na to.
Učit se ...učit se.... učit se...., říkal jeden pán si myslím, že mu říkali Lenin 
-
Ram512 - FK
Jak už bylo napsane výše resetovat klapku přes motordiag bez toho se nehneš.
-
Radomil - FK
Re: Felicia 1.3 Mpi neni výkon
Tak jsem to měl servisu,kde dělají i LPG servis a montáž.
Dělaly mě na autě
Čištění klapky
vyrezetovaly jednotku
kontrola brzd předních
Revize LPG
Kontrola klimi +doplnění +těsnost
Jádro ventilu +vedení cívka
otevírač LPG elektro ventilu
škrtící ventil manuál
spony šroubovací 3x
Hadice 15cm
Celkem jsem jím tam nechal 3741kč
Jsem se málem vyvrátil
Ale co mě auto dělá při jízdě,když přeřazuji třeba z 2 na 3 tak strašně pomalu padají otáčky dolu.Někdy dokonce zůstanou vyset na 2000 otáčkách až kdy pro tlápnu plyn tak spadnou dolu.
Nevíte co to muže dělat?Mám jím to reklamovat?Díky předem za rady.
Dělaly mě na autě
Čištění klapky
vyrezetovaly jednotku
kontrola brzd předních
Revize LPG
Kontrola klimi +doplnění +těsnost
Jádro ventilu +vedení cívka
otevírač LPG elektro ventilu
škrtící ventil manuál
spony šroubovací 3x
Hadice 15cm
Celkem jsem jím tam nechal 3741kč
Jsem se málem vyvrátil
Ale co mě auto dělá při jízdě,když přeřazuji třeba z 2 na 3 tak strašně pomalu padají otáčky dolu.Někdy dokonce zůstanou vyset na 2000 otáčkách až kdy pro tlápnu plyn tak spadnou dolu.
Nevím, jak dobře resetují a čistí klapku, ale řekl bych, že chyba bude tam....
Škoda Felicia 1.6 GLX - r.v. 98 - 55 kW
VW Touran 1.9 TDi
SPARTA PRAHA FOREVER
-
Honza_t
- Kontaktovat uživatele:
Ta klapka je buď špatně nastavená (třeba jestli bylo plynový panko moc napnutý, to pak dělá kraviny), nebo někde vypadla hadička na sacím potrubí, s radostí to dělá ta malá co jde k regulátoru tlaku paliva na vstřikovací liště, nebo ta druhá mrcha od víčka oleje do klapky. Další možnost špatný těsnění hlava/sací potrubí nebo klapka/sací potrubí.
- 00Inferno00
- Kontaktovat uživatele:
Taky bych to viděl na špatně nastavenou klapku. Příznaky odpovídají 100%ně 
VW Golf IV 1.9TDI PD ARL 192PS 401Nm powered by TDIfun, EGR-off, TT puky, Strongflex dogboneVici píše:...ARL je král mezi TDI na platformě G4...
VW Passat Variant B8 2.0TDI Dynaudio
-
Ram512 - FK
Určitě nedělaly reset motordiagem. Vlastní skušenost
-
Radomil - FK
Tetka když du pro auto do garáže tak hned z garáže mám výjezd do kopce,ale autu když je studený motor tak se mu vůbec nechce jet,jako kdyby začíná chcípat.Ale když je motor ohřátý tak je to pohodě.Nevíte čím by to mohlo bít?
-
Ram512 - FK
Napíchni na vag a skontroluj hodnoty čidla teploty
-
Radomil - FK
Už jsem z toho nešťastný auto jinak jede docela dobře na lpg ,ale furt mě zůstávají viset otáčky,musím prošlápnout plyn,pak jdou dolu ale pomalu,je to hrůza.

-
Radomil - FK
V pátek jsem to měl na diagnostice 30km dobrý a ted furt to samé.Prosím pomožte co s tím muže být?Spotřebu mám 10L/100 km ale se zapnutou klimou.S tou klimou to nechce moc jet. 
-
Radomil - FK
Tak jsem vyměnil klapku a plynové lanko, je to spraveno,už to jede jak má.