cestování do dálek
cestování do dálek
čau všichni, chtěl bych se zeptat, kde jste byli nejdále s Feldou? Jezdíte s Feldou někdo dálky? Já jsem v roce 2002 s 1,3mpi combi r.v.1997 a ještě s rodiči udělal Španělsko a Portugalsko (Až na konec světa). Pak jsem s touto Feldou udělal ještě dost cest k Jadranu, letos mě nejspíš čeká už cesta vlastním vozem a rovněž na jih (Makarska)..tak mě zajímá jestli je tu někdo kdo se s Feldou nebojí za hranice..Honza
- Mc Cali
- Kontaktovat uživatele:
Re: cestování do dálek
Netušim, proč bych se měl s Feldou bát za hranice.
Objel sem s ní skoro celou Evropu.
A nikde ostudu docela jistě neudělala.
Objel sem s ní skoro celou Evropu.
A nikde ostudu docela jistě neudělala.
Miluju Feldu 1,6.......je to vlk v rouše beránčím. o:)
-
Talla2xlccv
- Kontaktovat uživatele:
zatím nejdál Polsko Osvětim bez problémů
pohoda vse vklidu
Naposledy upravil(a) kwik dne stř 30. říj 2013 11:35:36, celkem upraveno 1 x.
Noo tak to jsem rád, že nejsem sám kdo s Feldou cestuje. Minulý rok mě teda vypekla půjčená Felinka od rodičů viz fotky [rajce-album]redhotrock.rajce.idnes.cz[/rajce-album], dojel jsem na čidlo otáček, letos to ale vypadá, že už to pojedu svým vozem..1,3mpi combi.
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Jeste loni jsem byl s Feldou v Chotvatsku a zadny problem. Letos uz jsem tu novym Roomsterem. Je to cestovani o necem jinem. S Feldou bych ale klidne jel. Par drobnych preventivnich oprav by to chtelo, ale jeste by sem parkrat dojela. Celkem jsem tu Felicii byl asi devetkrat.
Ceskou Feldu jsem cestou videl uz pouze jednu. Starsi par s kratkou 1.3. Mistni ale Feldy jeste vyuzivaji a jsou co do plechariny v dost slusnem stavu.
Ceskou Feldu jsem cestou videl uz pouze jednu. Starsi par s kratkou 1.3. Mistni ale Feldy jeste vyuzivaji a jsou co do plechariny v dost slusnem stavu.
-
Talla2xlccv
- Kontaktovat uživatele:
HOnzula snímač radšivozím ssebou je malej a uvezu ho mám jeden v záloze ale ještě jsem ho nepotřeboval na štěstí 
Naposledy upravil(a) kwik dne stř 30. říj 2013 11:35:21, celkem upraveno 1 x.
- PetrMPI
- Kontaktovat uživatele:
Mamka dělá v pojišťovně, tak si vždycky za dvě stovky připojistím odtah. Jinak pokud vím, že je něco delší dobu potřeba opravit/vyměnit, tak to před cestou udělám. Letos jsem byl na autosalonu v Ženevě, loni v Lindau v Bavorsku, předloni Ženeva a opět Lindau + Lichtnštejnsko, 2009 Paříž přes Brussel atd... Víc se bojím když mám jet někde po rozbitejch místních cestách, než na dálky po pohodové dálnici.
to je jasné, že pokud začne brumlat výfuk díky korozi, tak ho vyměním... ale i tak, feldy jsou už starší auta... zeptám se, co za pojištění je to pojištění odtahu? od jaké pojištovny a jak se to jmenuje? díky
No před takovouto delší cestou jsem si zaplatil u UAMK http://www.uamk.cz/asistencni-sluzby-ua ... -cr-evrope balíček, kde jsem měl all inclusive a nebylo to drahý. Ve chvíli poruchy jsem vytočil dané číslo..telefonát do ČR, sdělení údajů kde jsem a co se mi stalo. Pak ještě několik dalších telefonátů s Chorvatským dispečinkem a do hodky u mě byla odtahovka. Jenže to Felda nastartovala v pohodě, tak jsme přejeli do servisu po svých. Když si s tím v servisu v Makarske nevěděli rady dali mi učet a řekli abych jel na benzin (do té doby jen LPG),,nebudu to prodlužovat..oprava se protáhla do druhého dne, celkem 3x zásah servismana včetně jízdy na odtahovce z Jasenice do Zadaru. Vše dobře dopadlo. Letos už si ale asi povezu čidlo sebou. Lepší být připraven. Zkusím někde vyhrabat ty účty.
-
ka-spel
- Kontaktovat uživatele:
Je to v něčem výhodnější, když mám asisteční u havarijka a u druhé pojištovny u povinného?
ex nebožka 1,6 lpg 

- PetrMPI
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, jestli je to ještě aktuální, tak přímo v Lindau je mládežnická ubytovna tzv. Jugendherberge http://lindau.jugendherberge.de/Portraet
Pokoje celkem pěkný je to i se snídaní, do centra a k jezeru tak čtvrt hodinka chůze. Možná je výhodnější udělat rezervaci např. přes Booking.com, nemusíš tam pak platit ty jejich nesmyslný příplatky, ale porovnej... Kdybys chtěl poradit co je tam dál k vidění, tak se ptej. Vyzkoušel jsem tam skoro všechno.
Pojištění odtahu (asistenci) mívám u Kooperativy. Produkt se jmenuje Holiday a uzavírá se společně s cestovním nebo aspoň úrazovým pojištěním na cesty. Je tam odtah do 1500km (3000km cesta odtahovky tam i zpět), ubytování v případě delší opravy, náhradní řidič v případě zdravotní indispozice...
Pokoje celkem pěkný je to i se snídaní, do centra a k jezeru tak čtvrt hodinka chůze. Možná je výhodnější udělat rezervaci např. přes Booking.com, nemusíš tam pak platit ty jejich nesmyslný příplatky, ale porovnej... Kdybys chtěl poradit co je tam dál k vidění, tak se ptej. Vyzkoušel jsem tam skoro všechno.
Pojištění odtahu (asistenci) mívám u Kooperativy. Produkt se jmenuje Holiday a uzavírá se společně s cestovním nebo aspoň úrazovým pojištěním na cesty. Je tam odtah do 1500km (3000km cesta odtahovky tam i zpět), ubytování v případě delší opravy, náhradní řidič v případě zdravotní indispozice...