zdarec kamaradí mám takoví dotaz ohledně převodovky.
podařilo semě sehnat převodovku ,která je ve špičkovém stavu a sám jsem jí vymontoval s felicie 1.3 mpi noví model.měl jsem možnost si jí odskoušet.
ale když jsem jí montoval do své feldy 1.3mpi rok 99,tak jsem zjistil že na své origo mám opačně víko.
je možné že je ta nová třeba ze staršího modelu?auto jede s novou uplně stejně-v poho maximalka 170km/h a spotřeba stejná.otačky jsemě zdají taky stejné.
jde oto že kdybych v budoucnu kupoval do ní nějaké věci tak nevím zda třeba soukoli mpi tam bude pasovat.
díky za odpovědi
rada ohledně typu převodovky stará a noví model
- Faust
- Kontaktovat uživatele:
rada ohledně typu převodovky stará a noví model
zapalený hadr v nadrži?jo redbull dá feldě křííííídla :+D
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Re: rada ohledně typu převodovky stará a noví model
Od modelového roku 98 se montovala nová převodovka s kulatým víkem. Jestli jsi z faceliftované Felicie vymontoval převodovku s trojúhelníkovým víkem, tak už jí tam někdo musel vyměnit.
Mám za to, že převodové stupně jsou u 1.3 stejné, nebo změna byla opravdu zanedbatelná. Změna byla u 1.6, tam prodloužili pětku. Přesně je to popsané v dílenské příručce.
Mám za to, že převodové stupně jsou u 1.3 stejné, nebo změna byla opravdu zanedbatelná. Změna byla u 1.6, tam prodloužili pětku. Přesně je to popsané v dílenské příručce.