Vlastní výroba čidla průtoku Mpi k PC

Honzis
Kontaktovat uživatele:

Re: Vlastní výroba čidla průtoku Mpi k PC

Příspěvek od Honzis »

Takze. Na nadrzi mam chybu +1,5l s tim, ze na puvodnim cidle bylo nastaveny +7%. Cili zrejme to funguje.
Mauz - FK

Příspěvek od Mauz - FK »

Zdarvim, uz je cidlo na MPi v seriove vyrobe? Mel bych zajem :-)
Mc Cali
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mc Cali »

I já. ;)
Miluju Feldu 1,6.......je to vlk v rouše beránčím. o:)
Maty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maty »

To se nebojte .. těch lidí co čeká zda se rozjede výroba je víc :D
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Jarda28praha

Příspěvek od Jarda28praha »

Tak klubko dratku ( celych 0,5kg dratku) je uz nekde na ceste postou ( snad zitra ci v pondeli dorazi) a operak zatim nic ( maji dovolenou) ,ale nejvetsi problem je trminek a kostricka civky ( z ceho a jak vyrobit) . Nekdo nejaky dobry napad a nebo nekdo zrucnej kdo by je dokazal vyrobit a levne?? To je asi jedinej dil, ktery bude problem a zadrhel k rozjeti vyroby a repasi pomalu a jiste.
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emilio52 »

nechci se hádat, není náhodou ten třmínek hliníkovej ?
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
ferdamravenec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ferdamravenec »

nee , není hliníkový , je ocelový , hliník by dost dobře nepřenášel magnetické v
Jarda28praha

Tak dnes dorazilo klubo s drátkem 0,07 a ještě zkusím zjistit a popohnat operáky a dalo by se repasovat stará čidla, protože na nová komplet nemám pořešenou tu výrobu kostřiček cívek a třmínek. A ještě musím vymyslet čím to budu znovu zalévat jako to bylo a aby se to zalití neroztékalo v tom teplo. Nevíte někdo o něčem dobrém a ne moc drahém a taky aby to nebylo zbytečně velkém balení. :scratch:
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emilio52 »

možná dentakryl , dělal jsem si z něj za mlada různý držátka .
http://web.elchemco.cz/dentacryl.php
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
Jarda28praha

Mozna jo, ale je to trochu vetsi baleni pro me potreby tech 1kg.
ferdamravenec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ferdamravenec »

helej já skočím cca během tří dní k babce a kouknu na půdu měl jsem izolační hmotu na vn trafa a jiný blbosti do svářeček , jestli to tam bude zkusím jestli to funguje , a pokud to klapne tak ti to pošlu

nebo by to šlo epoxidem (teď nevím označení) ale to by už nebylo možný vydloubat , stojí kolem 150 /kg
příp lukopren na výrobu forem (myslím asi N 1522) je to taková nějaká pryž bo co , stojí cca 600kč sada , asi 1l + iniciátor
esus01

Příspěvek od esus01 »

Pánové rád bych se taky přidal, když bude sériovka, že bych si objednal jeden kus.
A dál bych se zeptal, co je to za operák? slyším "271" a celé označení prosím Vás?
Je to "TLC271CD"?
Dík pánové za odpověď
Jarda28praha

Ano je to TLC 271xxx ( ta písmena jsou pak spešl označení tytu a vlastností).

Jinak dnes se mi konečně povedlo dovolat a tak jsem 100 Ks zesíků objednal, tak jsem zvědav ( pry dodání cca 2 Týdny) :D
esus01

Příspěvek od esus01 »

Wau, to bude prodávat a nebo máš rád velkou výrobu? :D
Dík za info ohledně toho švábu. Dneska jsem se dostal pod
tu hmotu a změřil jsem cívku 33,... Ohm, takže asi špatný
šváb, nebo má i jiné zkušenosti?
Dík za radu
hel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hel »

¨Po delší době se chci zeptat,jak daleko je výroba čidla.Čidla stále odcházejí.
Jarda28praha

Ve fazi cekani na soucastku, kterou uz mam objednanou a dvakrat urgovanou a stale jim jeste neprisla.
Honzis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honzis »

poslusne hlasim, ze cidlo stale funguje (cca 2000km). Takze pokud se nekdo odhodlate, muzete mit cidlo za par korun, ubastlete... jen to chce ty konektory. Neni s tim nejmensi problem. Nebudete muset resit specialni soucastky. Jde to s obycejnyma...
Jarda28praha

Tak dnes mi řekli přibližný datum dodání operáku a má být až snad 38 týden :hlava: :hlava: :hlava: :hlava: :scratch:
hel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hel »

To je dobrá zpráva, tak už se těšíme na výrobu.
el.tomas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od el.tomas »

Tak já se hlásím též, měl bych zájem o MPI čidlo.. ;)

EDIT: Mám BMM čidlo..
Naposledy upravil(a) el.tomas dne čtv 29. srp 2013 1:39:59, celkem upraveno 1 x.
Felicia 1.6 Sportline
Jarda28praha

:scratch: Ty jo, prijdu z prace juknu do e-mailu a tam je vyzva k vyzvednuti ( kopie dodaku) soucastky, ze uz je na krame. Tak to zitra jeste dopoledne profouknu po tel a kdyz mi to vyjde, tak pro ni zaskocim po sichte. Takze uz jen doufat, ze to bude ta spravna verze, ale to zjistim az na krame. Takze jeste neco cim to pak pujde zalit a vydrzi to tu teplotu ( jestli nejaky silikos ci neco jineho). A pak by slo repasovat a pro vyrobu zcela noveho bych potreboval ty kostricky ( neni tu nekdo zrucny pro vyrobu i s trminkem ??) Idealni by byla presna kopie BMM kostry civky.
hromyblesky
Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hromyblesky »

chci dva kusy původni třminky mám ...
synku lampy tu pálí,,,, neony blikaj na cestu...
FAKJU BIČ
VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
za vsim hledej pravidlo 7 a 15
Vasek

Příspěvek od Vasek »

také se přidávám do fronty nedočkavců na čidla. Mohu zaslat čidlo na BMM. ;)
škoda 791.136M 4/99
každý auto jede rychle, jenom záleží kolik mu dáte napapat ;-)
Rambo-x
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rambo-x »

Taky se přidám,mohu zaslat původní čidlo na MPi
Doda - FK

Příspěvek od Doda - FK »

Taky bych měl zájem o jeden kus, čidlo i s třmínkem mám ;-) už víš nějaký nástřel ceny?
Jarda28praha

Tak zesiky doma ( celkem 100ks) , ale vystal jsem frontu jak hrom, zr by clovek stacil precist maly roman nez prisla rada. A na skousku jsem vzal zalevaci silikon jak to snim pujde. Cenu?? Tak zatim nepocital ( sem se k tomu nedostal a neznal jsem porizovaci naklady), ale urco tam bude neco malo za postovne ( a to hned dve sem a tam ) a nebo osobko v urcitem pripade v Praze.

Ale tak nastrel 2x posta + material ( musim propocitat podle uctenek ku spotrebe na jeden kus + prace.
Postu bych musel kouknou jakou maji taxu. Praci podle toho kolik stim stravim casu ( coz se treba muze stat, ze na to treba pro jine povinosti nebudu mit v danou chvili cas). A po elektricke strance to muzu odskouset jenom na stole, protoze osciloskop trvale nevlastnim a taky zkouset kazde cidlo za jizdy ve voze ( svem) je silenost.
Jimmy1995
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jimmy1995 »

Prosím a dostal jste už někdo nějakej nápad na ten třmínek ? dnes jsem si totiž splašil na vrakáči palubák bohužel téměř se vším všudy ---- čidlo teploměru přefiknutý a v tu chvíly jsem jaksi nevěděl jaké opodstatnění má ten třmínek co tam byl tlačili na mě stále tak jsem musel vypadnout takže třmínek nemám :cry: dá se tedy něčím nahradit ?
Vasek

Příspěvek od Vasek »

třmínek se asi ničím v běžných domácíh podmínkách nahradit nedá. Ale nezoufej, stačí zavolat do Apri panu Třetinovi a on ti třmínek zašle ;) Je moc hodnej, všude ho chválim :)
škoda 791.136M 4/99
-miki-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -miki- »

Vidím to tak, že se do toho pustím asi taky. Jen levně sehnat palubák s čidlama :D
Jimmy1995
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jimmy1995 »

Tak jsem volal panu tretinkovy opravdu prijemny pan domluvil jsem se snim mailem jaem mu radeji poslal vs na cem jsme se domluvili a ted jen doufat ze bude cidlo vporadku a ze mu trminek prijde brzy
Jimmy1995
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jimmy1995 »

Tak děkuju moc vaškovi ;) včera mi přišel třmínek a díky bohu funguje i když se mi nezdá uplně spotřeba na 1. rs která se pohybude nízko oproti mamky fabce ale jinak funguje skvěle a taktéž můžu doporučit pana Třetinu skvělé jednání a spolehlivost :ot:
John - FK

Příspěvek od John - FK »

vajda píše:také bych měl o jedno čidlo zájem kdyby se dostalo do výroby ;)
Zdravím,
měl bych také zájem o čidlo na 1.3MPI, 50kW, pokud ho bude někdo vyrábět. Kontakt: ctv.ivan@gmail.com.
Díky.

John
SteveCZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SteveCZ »

Ahoj,
tak jsme s kamarádem investovali pár měsíců svého života, provedli reverzní inženýring a výsledkem je, že náhradní čidlo vstřiku pro TC-6 / TC-6P je na světě. A nejen to, na světě je kompletní sada všech čidel potřebných pro palubní počítače TC-6 - tj.:
- snímač průtoku paliva
Obrázek
Obrázek
- snímač rychlosti
Obrázek
- snímač teploty
Obrázek

Krom toho dokážeme rozbité originální snímače průtoku opravovat - dokážeme opravit závady na elektronice snímače a problémy se samotnou cívkou.
Nedokážeme nahradit chybějící třmínek snímače - zde je řešení pouze využití snímače průtoku naší vlastní výroby.

Jak to vlastně vypadá a jak to funguje?
Jednoduše:-)

Místo nepraktického a na poškození náchylného originálního snímače uchyceného třmínkem jsme se vydali cestou mezikusu. Instalace je pak opravdu absolutně triviální. Pouze odpojíte kabel ze vstřikovače, vložíte náš mezikus a znovu zapojíte. Z černého konektoru palubního počítače je pak nutné vypíchnout piny původního čidla a vložit kabel od nového čidla, který je již opatřen kompatibilními piny.

Jaké jsou ceny (bez poštovného)?
náš snímač průtoku paliva vlastní výroby - 813 kč
repase čidla APRI (rozbitá cívka) - 366 kč
repase čidla APRI (vadná elektronika, příp i cívka) - 488 kč
snímač rychlosti - 399 kč
snímač teploty - 229 kč
kompletní sada čidel pro TC-6 včetně žlutého a černého konektoru / TC-6P - 1554 kč

Poštovné:
Platba předem na účet + zaslání na dobírku v doporučeném dopise (bublinková obálka): 100 kč
Platba na dobírku (bublinková obálka): 125 kč

Osobní předání Praha 4: 0 kč

Jedná se o čistě ruční zakázkovou výrobu, čemuž odpovídá cena. Je s tím neuvěřitelná piplačka. Kdo nevěří a myslí si, že chci vydělat na nebohých klubácích, zjevně nikdy nezkusil a nezbývá mi, než doporučení obrátit se jinam. Navíc náš milý stát z toho také chce něco mít.

Dodací lhůta - obecně DO 14 DNÍ - když by se sešlo více objednávek, mohlo by to být horší - to bychom se domluvili. Je to všechno strašně časově náročná mikropráce.
UPDATE: Všechny snímače trvale skladem!!!

Při objednávce nutno uvést, na jakou motorizaci to potřebujete - čidlo na 1.3 a 1.6 se liší (obrácená poloha vodičů na vstřikovači)!!!

VÍCE INFO NA: http://www.specialnielektronika.cz

Dotazy sem nebo přes mail, objednávky přes http://specialnielektronika.cz/objednavka.php

Všechna čidla jsou před odesláním otestována na vozidle, takže máte jistotu, že dostanete plně funkční a bezchybný výrobek[/color]

BUDE MÍT NĚKDO ZÁJEM?;-)
Naposledy upravil(a) SteveCZ dne ned 20. dub 2014 19:09:34, celkem upraveno 9 x.
1.6 GLX, červená rally, 1999 - servo, klima, ABS + EDS, 4x airbag, ME ECU, vačka, hlava, blok

Výroba náhradních čidel pro TC-6 (všech!!!) a "jednotky komfortních funkcí" pro felicii - trippling, corner lights, emergency braking, automatic lighting
http://www.specialnielektronika.cz
hromyblesky
Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
Kontaktovat uživatele:

Mam zajem urcite . Jen bych rad videl video palubaku s okamzitou spotrebou.na volnobeh.za jizdy a na dvojku od volnobehu s plynem na podlaze az po omezovac.ne ze bych neveril ale preci je to jen novy homemade a kazdej zajemce by to rad videl nez se rozkrikne ze to je opravdu spolehkivy a presny

Nicmene "zaruka" a reklamace by se pripadne resily jak ?
FAKJU BIČ
VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
SteveCZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SteveCZ »

Ahoj,
to je výborný tip. Video dáme na Youtube a prolinkujeme na http://www.specialnielektronika.cz.

Jsem schopen ho udělat ale až koncem příštího týdne, protože jsem na školení v Německu :(

Jediné, co můžu poskytnout TEĎ (když zaúkoluju kolegu) je 1.6kové čidlo na 1.3ce (nic jiného teď nemá po ruce). Výroba díky výrobě formy a zalévání zalévací hmotou trvá několik dní. U 1.3ky díky tomu, že čidlo přijde na špatný drát, dochází např. u volnoběhu k chybě cca 0,2 l/h. Ale rozhodně nějakou vypovídají hodnotu to mít bude.

Takže jak chceš. Nechtěl bych zas ale, aby sis zkazil nějak dopředu dojem :)

Pánové, berte to prosím zatím tak, že sériová výroba bude, ale je úplně na začátku, takže zatím prosím mějte ohled. Můžu ale slíbit, že pro to děláme úplné maximum, pracuje se na x frontách a ladí se poslední detaily.

Závady a reklamace
- vzhledem ke konstrukci, nepředpokládám, že by měly v zásadě být. Jediný problém může nastat, když to někdo blbě nastrká do palubáku a bude se divit, že to nic neukazuje. Zapojení drátu (barevně rozlišeny) do pinů bude však popsáno
- na webu vznikne FAQ, které se bude postupně rozšiřovat.
- řešení po telefonu, mailem nebo přes SZ
- záruka 1 rok - při hypotetické poruše výměna za jiný kus zdarma proti zaslání původního vadného kusu
Naposledy upravil(a) SteveCZ dne pon 07. říj 2013 0:14:37, celkem upraveno 1 x.
1.6 GLX, červená rally, 1999 - servo, klima, ABS + EDS, 4x airbag, ME ECU, vačka, hlava, blok

Výroba náhradních čidel pro TC-6 (všech!!!) a "jednotky komfortních funkcí" pro felicii - trippling, corner lights, emergency braking, automatic lighting
SteveCZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SteveCZ »

Jinak jedu na na sraz do Hradce, takže kdo bude mít zájem, tak si vše může prohlédnout "live" na mém autě.

Do té doby bych měl být schopen odformovat pár čidel a vyrobit k nim kabeláž, takže možné předání tam.

....případné konzultace k instalaci možné rovnou na místě;-)

Rambo-x
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rambo-x »

Zájem by určitě byl o jedno čidlo průtoku paliva na 1,3 MPi....ale taky chci prvně vidět video kolik to ukazuje při různých režimech motoru....
A k té instalaci,pokud se dívám dobře tak to se jen zapojí mezi vstřikovač a přívodní dráty...to je mě jasné...ale otázka je,zda by nešlo jenom ty původní dráty od palubáku nějak napojit aby se to nemuselo tahat až pod palubní desku,třeba nějakým vodotěsným konektorem.....
Zájem bych měl kolem 15 října,do té doby nemám čas cokoliv řešit
hromyblesky
Kontaktovat uživatele:

Ja si v klidu pockam na video 1.3 ;) jezdim bez toho druhy rok tak to preziju,cidla bych chtel dve.jen nechapu rozdil mezi 1.3 a 1.6 kdyz apri je nerozlisuje tak u vas by to taky melo byt zamenne. A jen ze zajimavosti prc ste to meli napojene na prvnim valci ? Na dalsich foto uz jde to jak u apri na 4
FAKJU BIČ
SteveCZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SteveCZ »

Odpovědi na vaše dotazy:
Je možné nové čidlo připojit do TC-6 bez rozebírání palubní desky?
Ano, stačí ustřihnout dodané konektory a pomocí libovolného 3pinového konektoru připojit na kabeláž starou. Funkčnost jistá na >99%. Protože se ovšem nejedná o "čisté řešení", nebudeme garantovat v tomto případě funkčnost, protože se tím vnáší do čidla potenciální místo vzniku chyb. My jsme čidlo navrhli tak, abychom možnost vzniku chyb při instalaci i používání zcela minimalizovali a proto připojení na konektor v motorovém prostoru jsme zavrhli.

Proč máme 2 různá čidla pro motory 1.3 MPI a 1.6MPI, když firma APRI má na to čidlo jen jedno?
Firma APRI šla cestou problematického připojení snímače na červený vodič vstřikovače. My snímání řešíme "mezikusem", který obahuje oba vodiče vstřikovače. Na motorech 1.3 a 1.6 jsou tyto vodiče prohozené (pravá/levá) a proto je nutné dbát na to, o který typ motoru, resp. vstřikovače se jedná.

Proč je na fotce náš snímač na 1. válci, když má být na 4. válci?
Fotografie pochází z doby testování, snímač je tedy chybně umístěn. Fotografie bude nahrazena, jakmile bude čas a budu moct jít k autu a nebudu muset zodpovídat dotazy :) Nicméně děkujeme za připomínku.

SteveCZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SteveCZ »

Tak jsem pověřil kolegu, aby zajistil malé promo video - jedná se tedy o čidlo 1.6 na voze 1.3, ale i tak jsou výsledky velmi uspokojivé. Navíc byl odvážný a dokonce provedl připojení 2 TC-6 do jednoho vozidla. Jeden zobrazuje hodnoty z originál snímače APRi a druhý z našeho snímače vlastní výroby. (Omluvte sníženou ostrost videa - opět mobil ;) )

Testovací prostředí:
- motor 1.3
- čidlo pro motor 1.6 (doplněno adaptační mezikus a připojení na ne-červený vodič)
- čidlo APRI připojeno na červený vodič našeho čidla
- palubák nahoře - snímač vlastní výroby
- palubák v desce - snímač APRI
- testováno na stojícím vozidle v rozsahu otáček volnoběh - cca 4000 ot/min

video: http://youtu.be/OmnN7H-N0RI

Závěr: Ačkoli je čidlo připojeno na ne-červený vodič, tedy snímáme na ne optimálním místě, připojení originál snímače je na mezikusu, připojení našeho snímače do TC-6 je jen narychlo bez konektorů a navíc neexistuje něco jako synchronizace obou palubáků, tedy každý provádí vyhodnocení vstupních dat do určité míry v jiném časovém okamžiku, mohu prohlásit výsledek testu za velmi uspokojivý.

Video z finálního zapojení správného čidla na správné motorizaci nahraju koncem příštího týdne - děkujeme za pochopení.

Rambo-x
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rambo-x »

Tak tedy mám zájem o jedno čidlo spotřeby paliva na 1,3 MPi 50kw....ale pokud to nevadí tak blíže se ozvu až kolem 15 října,teď nemám vůbec čas cokoliv řešit
Honzis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honzis »

Konecne se toho nekdo chytil :-)
ten bastl, kterej jsem tady popisoval nekdy v lete, zatim spolehlive jezdi a spotreba na nadrz sedi +- pul litru, tak jak s puvodnim cidlem. Nepredpokladam, ze by v tom black boxu meli neco jineho, nez jsem namaloval pred par mesici ja (neni duvod to delat slozitej a o moc jednoduseji to nejde :-D ), takze to bude zrejme plnohodnotna nahrada. Dobre vy :-) Udelal bych to taky, kdybych mel cas to vyrabet v mnozstvi vetsim nez treba 3 kusy :-)
edit:
u nezatizeneho motoru vam to taky ukazuje o kousek vic, jde to ale pomerne jednoduchou upravou vylepsit a pak to ukazuje uplne stejne... :-)

Edit 2:
nechcete pouzit do vstupu stridavy optocleny? Meli by jste najednou zas jen jedno cidlo pro 1.3 a 1.6...
SteveCZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SteveCZ »

to Rambo-x: OK, píšeme si tě na seznam.

Jinak přestávám stíhat reagovat dostatečně pružně, takže mě bude případně doplňovat kamarád spolutvůrce "cistak".
Naposledy upravil(a) SteveCZ dne ned 06. říj 2013 20:14:55, celkem upraveno 2 x.

cistak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cistak »

To: Honzis
U nás nemáme použitý optočlen, tak ten tvůj nápad nevyužijeme. Ale dík moc za radu.
1.3 LXi 50kW, modrá lagunová metalíza, 1999

Vasek

Příspěvek od Vasek »

ahoj, závazně u Vás objednávám jedno čidlo na 1.3 MPI. Jak řešíte objednávky? Mam ještě někomu napsat SZ?
škoda 791.136M 4/99
cistak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cistak »

Kolega SteveCZ tvoří objednávkový formulář, jakmile ho bude mít, postne to sem.

Edit: ale vedeme tě v patrnosti, zatím to jde, dokud vás není moc :D

Vasek

Příspěvek od Vasek »

ok, díky. Ještě se zeptám; na kolik si ceníte tu komfortní jednotku pro feldu? Že bych je vzal rovnou obě najednou, ať nemusim platit dvakrát poštu...
škoda 791.136M 4/99
cistak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cistak »

Vasek

Příspěvek od Vasek »

díky, vzhledem k mému omezenému rozpočtu zůstanu zatím pouze u toho čidla
škoda 791.136M 4/99
SteveCZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SteveCZ »

Vytvořen objednávkový formulář - než doladíme "výrobní linku", tak 7 jich zvládneme do srazu, další várku pak zas až za další týden.
Kdo potřebuje víc jak jeden kus, musí naklikat formulář víckrát.

Objednávkový formulář
http://specialnielektronika.cz/poptavka.php

Přijde Vám potvrzovací email o přijetí vaší poptávky.

EDIT: Všichni, co mi poslali už objednávku, tak jste tam byli vyplněni automaticky
Naposledy upravil(a) SteveCZ dne ned 03. lis 2013 14:46:06, celkem upraveno 2 x.

Odpovědět