Dobrý den.
Už dlouhou dobu při otočení klíče slyším pískot od motoru 1,6i (možná škrtící klapka která nevypíná) a tento pískot se indukuje přes autorádio do reproduktorů a audio-zesilovač raději nezapínám.
Věděl by někdo příčinu? nerad bych vyměňoval postupně relé, klapku, přidával oddělovací trafo a podobně...
Předem děkuji
Pískání v audiu
- Skury
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Pískání v audiu
Kabely k reprum ti jdou kolem silovych kabelu. Kdyz das kvalitnejsi odstinene kabely, tak bys mel mit po problemu...
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
Přesně tak, já měl stejný problém, koupil jsem lepší kabely a už to hraje jak za mlada 
Kdybych nebyl do ruky chtěl bych být taky na poštu...
- Hudzi
- Kontaktovat uživatele:
Alebo obalíš káble alobalom a ten potom ukostríš
ako to mám ja
elektrikár sa vždy vynájde... a po problémoch 
http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... 16&t=32022 Moja Feldička odstin 9460 - modra hlubinna :)
-
Frytole - FK
přecejen bych raději odstranil problém s tou pumpou která běží a nevypne. No prozatím zkusím odstínit a galvanicky oddělit. Díky