UKAŽTE SVÉ KUFRY
-
Collin - FK
Re: UKAŽTE SVÉ KUFRY
Fotku sem mužeš dát tuším o velikosti 800x600. Co jsi tam měl(máš) dané?
-
vanplus - FK
ty jo tak sem to dal 800 krát 600 a zas mi to píše že můj obrázek má 0 pixelů.....ach jo
-
Collin - FK
Tak mě to jde akorát se to trošku zmenší a po kliknutí na fotku jde zvětšit.
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne stř 25. čer 2008 21:27:56, celkem upraveno 1 x.
-
Collin - FK
Pošli mě to na mail. Já to sem vložím. Nebo to mužeš dát na ukožto nebo něco podobného.
-
Collin - FK
vanplusova zástavba...
Když na ní klikneš měla by se zvětšit(alespon u mě to funguje).
Když na ní klikneš měla by se zvětšit(alespon u mě to funguje).
-
vanplus - FK
tak a teď trochu popíšu co sem to postavil.....vejškáče-2x1" horn ,středy-2x 12", bass-2x15" v klasický w-bin reprobedně......má to obrovskou citlivost takže stačí obyč zesík a je to bomba...ale já už sem asi nahluchlej takže teď čekám až dorazí carpower d-rex2500 snad to bude na mimoň předělaný....
- madmaik
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
hale nemas ty nahodou takovej zlutozelenej pickup??
Škoda Felicia SportLine 1,6mpi rv. 6/2000 a Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995 no.2
bylo Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995
este bych si pral nejakyho peknyho pickupa
http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... =16&t=8259
http://madmaik.rajce.idnes.cz/
no ty krávo
to může být dobrej masakr 
Škoda Felicia 96' | 1.3 BMM 40kW +steroidy| HP Sporting | Rial 16" viewtopic.php?f=16&t=37170
+ family car VW Touran Highline 03' | 2.0 TDI AZV
ex: VW Golf IV Highline 99' | 1.9 TDI AHF | EGR OFF, TA & 18" Turbo Twist
ex: Škoda Felicia GLXi 95' | 1.3 BMM 50kW | Brock 8x14" www.feliciaklub.cz/Jyrgen
+ family car VW Touran Highline 03' | 2.0 TDI AZV
ex: VW Golf IV Highline 99' | 1.9 TDI AHF | EGR OFF, TA & 18" Turbo Twist
ex: Škoda Felicia GLXi 95' | 1.3 BMM 50kW | Brock 8x14" www.feliciaklub.cz/Jyrgen
-
vanplus - FK
no žlutozelenej jo,přesněji fluorescenční žlutá.....ale neni to pickup ale vanplus....teď je bílej a příští tejden de do laku...folie už mě neba....
- madmaik
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
tak to sem te uz parkrat potkal dokonce uz sem te i fotil a daval do sekce feldy z ulice 
Škoda Felicia SportLine 1,6mpi rv. 6/2000 a Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995 no.2
- TIW
- Kontaktovat uživatele:

-
smazany clen - FK
s tim jezdis na oupen-airy jako vlasntni stage????vanplus píše:tak a teď trochu popíšu co sem to postavil.....vejškáče-2x1" horn ,středy-2x 12", bass-2x15" v klasický w-bin reprobedně......má to obrovskou citlivost takže stačí obyč zesík a je to bomba...ale já už sem asi nahluchlej takže teď čekám až dorazí carpower d-rex2500 snad to bude na mimoň předělaný....
-
vanplus - FK
no moh bych,víceméně to posloucham za jízdy......jinak dobrej nápad....že bych založil svůj stage třeba na creamfields...

- Suchy
- Kontaktovat uživatele:
A tohle mám já v kufru,taky slušnej dusot. 
-
Návštěvník
je vidět že tomu asi rozumíš,že sis to postavil z PA komponentů.....jestli nejezdíš na db drag tak tam jed a ukaž jim co to je muzika v autě.....vanplus píše:tak a teď trochu popíšu co sem to postavil.....vejškáče-2x1" horn ,středy-2x 12", bass-2x15" v klasický w-bin reprobedně......má to obrovskou citlivost takže stačí obyč zesík a je to bomba...ale já už sem asi nahluchlej takže teď čekám až dorazí carpower d-rex2500 snad to bude na mimoň předělaný....
-
hotdog
- Kontaktovat uživatele:
bohužel tohle by asi u dbdragu neuspělo. sice to může hrát hlasitě, ale na tlaky co se měří u dbdragu tam nebudou. to prostě PA systém neumí. nehledě na to že se měří v kabině řidiče a tohle je evidentně otočený ven a do kabiny se nic nedostane.Návštěvník píše:je vidět že tomu asi rozumíš,že sis to postavil z PA komponentů.....jestli nejezdíš na db drag tak tam jed a ukaž jim co to je muzika v autě.....
tohle auto prostě neodpovídá žádný kategorii, leda že by udělali vyjímku a dali ti čidlo do úložnýho prostoru pro zajímavost... kategorie extreme 2
autohifi SPL napořád
osobní rekord 156,7 db
2006 6. místo ME EMMA Bern
2005 5. místo MČR dbdrag racing - 140,3 db
2006 2.místo MČR dbdrag racing - 144,5 db
2007 3.místo MČR dbdrag racing - 149,7 db
2008 Mistr republiky dbdrag racing, CZ rekord v Super Street 3-4 - 156,7 db
2009 2 místo MČR dbdrag racing - ani nevím kolik tam bylo
2010 zatím jen 152,1 v kat. St. B
http://usblaster.tym.cz
osobní rekord 156,7 db
2006 6. místo ME EMMA Bern
2005 5. místo MČR dbdrag racing - 140,3 db
2006 2.místo MČR dbdrag racing - 144,5 db
2007 3.místo MČR dbdrag racing - 149,7 db
2008 Mistr republiky dbdrag racing, CZ rekord v Super Street 3-4 - 156,7 db
2009 2 místo MČR dbdrag racing - ani nevím kolik tam bylo
2010 zatím jen 152,1 v kat. St. B
http://usblaster.tym.cz
-
vanplus - FK
no ja se taky nechci přihlašovat,a že to neumí pa system???? tak to jo..sem zvědavej jak bys z nákým autem ozvučil louku nebo pole...s tim mym to de v poho a to ted kupuju pořadnej zesík tak uvidim...taky minulej rok tam za mnou přijel pořadatel na 4 kolce a řikal že vživotě neslyšel auto hrát tak nahlas...tak třeba tam byl novej....jo a taky sem v životě neslyšel že by existoval reprák do auta s nějakou solidní citlivostí...co tam píšou sou nesmysly....alespon dle mýh zkoušek.....jinak že se do kabiny nic nedostane??? ja vidim rozmlženě když to pustim....hotdog píše: bohužel tohle by asi u dbdragu neuspělo. sice to může hrát hlasitě, ale na tlaky co se měří u dbdragu tam nebudou. to prostě PA systém neumí. nehledě na to že se měří v kabině řidiče a tohle je evidentně otočený ven a do kabiny se nic nedostane.
tohle auto prostě neodpovídá žádný kategorii, leda že by udělali vyjímku a dali ti čidlo do úložnýho prostoru pro zajímavost... kategorie extreme 2
-
Collin - FK
Borci tak pikud to třeba néní na db Drag tak néní, majitel to na to nestavěl. A že neozvučí někdo louku nebo pole? No a? Na co?
V tom vydím zbytečnost. hlavně at to hraje v autě, co jde mimo něj mě nezajímá. Poslouchám já ne okolí mě....
V tom vydím zbytečnost. hlavně at to hraje v autě, co jde mimo něj mě nezajímá. Poslouchám já ne okolí mě....
- fancarhifi
- Kontaktovat uživatele:
...
...tady zase plete někdo koše z baňama...PA a autohifi je úúúplně odlišná disciplína.Údaj v dB na reproduktoru neukazuje jak bude hlasitý, ale jaký výkon bude potřeba k jeho vybuzení.
Posadím vás do auta kde bude SW s citlivostí 89dB a garantuji akustický tlak 140dB.Mimochodem v autohifi nejde ani tak o kravál, ale o přesné podání zvuku tak jak to autor zamýšlel.
Toho čeho jsem svědkem na různých zrazech je mi někdy líto majitelů některých sestav, které produkují spíš změť tónů a nejvíc mě rozesmějí plata osazená tlakovými piezo výškáči a k nim přidané krabicové střeďáky.Poslech u vnitř musí být utrpení.
Ale to je každého věc...mu se to líbí...a hotovo
Posadím vás do auta kde bude SW s citlivostí 89dB a garantuji akustický tlak 140dB.Mimochodem v autohifi nejde ani tak o kravál, ale o přesné podání zvuku tak jak to autor zamýšlel.
Toho čeho jsem svědkem na různých zrazech je mi někdy líto majitelů některých sestav, které produkují spíš změť tónů a nejvíc mě rozesmějí plata osazená tlakovými piezo výškáči a k nim přidané krabicové střeďáky.Poslech u vnitř musí být utrpení.
www.fancarhifi.cz vše co potřebujete pro ozvučení vašeho miláčka
-
vanplus - FK
jj konečně někdo ví o čem to je..jestliže já mám basáky s citlivostí 101db tak to hraje jako kráva na mnohem slabší příkon...nemusim snad připomínat že na každý 3db navíc je potřeba 100% nárust výkonu..,jinak viz colin já to stavěl na to abych nemusel mít 10 baterek a 10 zesíků a aby to hrálo 30 vteřin,prostě jsem si jen spočítal co je potřeba....takže jestliže já do toho pustim (příklad) 100W rms tak reprák s citlivostí 99db potřebuje už 200W ,s citlivostí 96db už 400w rms atd. aby hrál stejně....takže jelikož vetšina subáčů do auta má citlivost kolem 90db (dle ůdajů výrobce,pravda je však daleko jinde)neni co dodat....to že někdo tam cpe 6Kw a hraje mu to jako mě na 0,5Kw mě jen pobaví,to byla taky nejčastější otázka na srazech....kolik tam máš kw a jakto že to nemáš nastartovaný........to sem vždycky chcal smíchy....nehledě na to mě docela pobaví že sou lidi co používaj sw mín než 15"...pač čím vetší plocha membrány tím nižšší kmitočet umí zahrát....což zrovna u sw je podstatný.....taky je legrační že neco co lítá 5 cm tam a zpět má hrát basy-ono to jen fouká ale na to aby se to dokázalo vrátit řádově v milisekundách tam a zpět to opravdu není...(nehledě na ty zpětný kopance co generuje cívka,chudák koncák)což je u reproduktoru podmínka pro kvalitní a věrný zvuk potřeba-tj tvrdej závěs, to foukání je cejtit na pár metrů u prostitutka dobrýho swčka ale u sw PA systému je to ůplně jiný,takový fakt trvrdý vibrace...medokážu to popsat ale je to prostě fakt good i daleko od auta,jinak já hraju taky hlavně pro sebe a že to je slyšet párset metrů okolo to je mi líto....jinak nechci do někoho rejt ale vycházím jen ze svejch zkušeností....fancarhifi píše:......tady zase plete někdo koše z baňama...PA a autohifi je úúúplně odlišná disciplína.Údaj v dB na reproduktoru neukazuje jak bude hlasitý, ale jaký výkon bude potřeba k jeho vybuzení.
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne sob 12. črc 2008 20:24:51, celkem upraveno 2 x.
-
vanplus - FK
jo při citlivosti 89db tlak 140db??? tak to musí bejt kurnik příkon....spíš bych to laicky definoval takto-citlivost je poměr příkonu a vyzářeného výkonu....tj čím višší citlivost tím víc reprák přemění příkon na výkon tj "kravál"nebo tlak, jinak jakejkoliv reprák "vybudíš" i třeba 1W-pač on zahraje to co do něj pustíš,přímo ůměrně citlivosti, vybuzení se týká hlavně zesilovačů a tranzistorů....ale to je zas ůplně jiné téma...fancarhifi píše:......tady zase plete někdo koše z baňama...PA a autohifi je úúúplně odlišná disciplína.Údaj v dB na reproduktoru neukazuje jak bude hlasitý, ale jaký výkon bude potřeba k jeho vybuzení.
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne sob 12. črc 2008 20:22:03, celkem upraveno 1 x.
-
smazany clen - FK
Konečně názor někoho, kdo do toho vidí. Přesně si popsal, vo co go. Omletá fráze zní: Kvalita akustického řetězce je dána kvalitou nejslabšího článku. Je tam však nutno doplnit lidský faktor. Každý však očekává něco jiného. Na to, aby mi chcala krev z uší mi stačí zlomek zde popisovaných investic. V drtivé většině se však nejedná o poslech hudby, ale o použití akustických měničů k vybití baterievanplus píše: jj konečně někdo ví o čem to je..jestliže já mám basáky s citlivostí 101db tak to hraje jako kráva na mnohem slabší příkon...nemusim snad připomínat že na každý 3db navíc je potřeba 100% nárust výkonu..,jinak viz colin já to stavěl na to abych nemusel mít 10 baterek a 10 zesíků a aby to hrálo 30 vteřin,prostě jsem si jen spočítal co je potřeba....takže jestliže já do toho pustim (příklad) 100W rms tak reprák s citlivostí 99db potřebuje už 200W aby hrál stejně....takže jelikož vetšina subáčů do auta má citlivost kolem 90db (dle ůdajů výrobce,pravda je však daleko jinde)neni co dodat....to že někdo tam cpe 6Kw a hraje mu to jako mě na 0,5Kw mě jen pobaví,to byla taky nejčastější otázka na srazech....kolik tam máš kw a jakto že to nemáš nastartovaný........to sem vždycky chcal smíchy....nehledě na to mě docela pobaví že sou lidi co používaj sw mín než 15"...pač čím vetší plocha membrány tím nižšší kmitočet umí zahrát....což zrovna u sw je podstatný.....taky je legrační že neco co lítá 5 cm tam a zpět má hrát basy-ono to jen fouká ale na to aby se to dokázalo vrátit řádově v milisekundách tam a zpět to opravdu není...(nehledě na ty zpětný kopance co generuje cívka,chudák koncák)což je u reproduktoru podmínka pro kvalitní a věrný zvuk potřeba-tj tvrdej závěs, to foukání je cejtit na pár metrů u prostitutka dobrýho swčka ale u sw PA systému je to ůplně jiný,takový fakt trvrdý vibrace...medokážu to popsat ale je to prostě fakt good i daleko od auta,jinak já hraju taky hlavně pro sebe a že to je slyšet párset metrů okolo to je mi líto....jinak nechci do někoho rejt ale vycházím jen ze svejch zkušeností....
Pojem "akustický zkrat" tu zná málokdo. Jinak by se tu neprezentovaly různě osázená plata.
Toť můj názor.
Mám obyčejnýho SENCORa, výškáče nasměrovánny do uší, zatlumený dveře a stačí mi to na DEEP PURPLE ,666 i Mozarta
Ono by se mohlo stát, že by někde takové "akusticky nadupané auto"
Každému se líbí něco jiného a tak to musí být, protože jinak by byl svět jednotvárný
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Collin: kolipak ti je let ? nemyslím to zleCollin píše:Borci tak pikud to třeba néní na db Drag tak néní, majitel to na to nestavěl. A že neozvučí někdo louku nebo pole? No a? Na co?
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
Collin - FK
emilio: Je mě 13, ohledně houkání sanitek apod. tak nevidím v ničem problém. Jak řídí hluchoněmý!? prostě se musíš více dívat a předvídat.
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Tak tos mě dostalCollin píše:emilio: Je mě 13, ohledně houkání sanitek apod. tak nevidím v ničem problém. Jak řídí hluchoněmý!? prostě se musíš více dívat a předvídat.
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
vanplus - FK
ano to se mě taky každej ptá...prostě každejch pár vteřin koukám do zrcátka,někdy (většinou)mi příde že mám větší postřeh než ty bez muziky.....Collin píše:emilio: Je mě 13, ohledně houkání sanitek apod. tak nevidím v ničem problém. Jak řídí hluchoněmý!? prostě se musíš více dívat a předvídat.
-
nojmis - FK
já myslím že jde i o to slyšet pronikavější a procítěnější zvuk. nejde o to rvát do to extrémních hlasitostí, ale spíš jakoby srovnání když si doma pustím radiobudík a nebo domácí kino. stejný rozdíl bych viděl v tom co jsem chtě ldo auta. něco co hraje hodně kvalitně a nemusí to hned řvát, ale když čekám ránu do budnů při přeba rockové skladbě, nechci vědět z kterého repráku to šlo, chci aby to byla atmosféra všude kolem mě. pak myslím že je to požitek. a nemusí to hned mít volume naplno. ale stím i když jsem to čekal, překvapilo mě že jsem nacpal do auta skoro za 8tisíc jen tlumení a přípravy na to než tam dám jakýkoliv komponent. a to podle mě udělá maximum. tlumení kabely, instalace. a pak můžu přemýšlet čím to osadím. stavěl jsem to celou zimu a mou pravou rukou v radách byl fancarhifi. takže ještě jednou díky 
- jirkaf
- Kontaktovat uživatele:
VW Passat 1.9 TDi, VW Passat 1.6, Suzuki RM-Z 450, Jawa Pionýr, Jawa Mustang
-
vanplus - FK
naprosto s tebou souhlasím,já to stavim už 3 rok a pořád to zlepšuju.a dokonce jde skloubit hlasitost a kvalita....a tos na tom velice dobře že tě příprava vyšla jen na 8.....to mě nestály ani kabely k zesíku....ale o tom to není,ten požitek když si to pak pustíš to je to pravý...nojmis píše:já myslím že jde i o to slyšet pronikavější a procítěnější zvuk. nejde o to rvát do to extrémních hlasitostí, ale spíš jakoby srovnání když si doma pustím radiobudík a nebo domácí kino. stejný rozdíl bych viděl v tom co jsem chtě ldo auta. něco co hraje hodně kvalitně a nemusí to hned řvát, ale když čekám ránu do budnů při přeba rockové skladbě, nechci vědět z kterého repráku to šlo, chci aby to byla atmosféra všude kolem mě. pak myslím že je to požitek. a nemusí to hned mít volume naplno. ale stím i když jsem to čekal, překvapilo mě že jsem nacpal do auta skoro za 8tisíc jen tlumení a přípravy na to než tam dám jakýkoliv komponent. a to podle mě udělá maximum. tlumení kabely, instalace. a pak můžu přemýšlet čím to osadím. stavěl jsem to celou zimu a mou pravou rukou v radách byl fancarhifi. takže ještě jednou díky
-
RAIMMI
- Kontaktovat uživatele:
Kámoš má hezčí kufr, na vzhled by každý řekl hraje to super, stál na tuningu vedle mě a když jsem to zapl, šel svoji hudbu vypnout, aby se neztrapnil, myslím že jen o vzhledu to není...
- fancarhifi
- Kontaktovat uživatele:
...Colline...myslím, že jsi použil docela mírný výraz
toto je velmi častým zjevem na těchto rádoby srazech.
VŽDY PLATÍ...MÉNĚ ZNAMENÁ VÍCE
VŽDY PLATÍ...MÉNĚ ZNAMENÁ VÍCE
www.fancarhifi.cz vše co potřebujete pro ozvučení vašeho miláčka
-
Collin - FK
fan: Něco je i tady: http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... =16&t=4585
-
RAIMMI
- Kontaktovat uživatele:
Jak by jste si tedy ten můj kufr představovali ??? Prázdny ???
V platě jsou ovály pro výšky a basy, nemaj středy, proto dodělávané středy v platě, a dva subwoofery je moc??? Tu modrou barvu berte s rezervou je to dočastné řešení... Makám na tom rok. Ale beru vaše názory a říkam je to moje druhá zástavba a ne poslední, určitě to bude jen a jen lepší, taky makám na celým autě ne jen na hudbě, a nepracuju v parlamentě...
-
Collin - FK
Já jsem ti své napsal jakým by jsi měl jít směrem. A co měl ten kamarád?
-
RAIMMI
- Kontaktovat uživatele:
hned ti to ukážu, musím to najít v kompu, tak za pět min. to sem dám