Líný motor

Simos 2P
135M, 136M
Mykci - FK

Líný motor

Příspěvek od Mykci - FK »

Ahoj,
v prvé ředě bych rád řekl, že nejsem žádný zkušený automechanik - proto moc prosím, případné rady polopatě :D

Ve čtvrtek jsem si domu dovezl "novou" felicii 1.3 MPi - teď mám favorita tak mám s čím porovnat výkon. :D

Nicméně motor se mi zdá hodně líný o proti favoritu, kde je živější. Když sešlápnu plyn jako by to málo "dávkovalo" benzín. Než s tím zajedu do servisu chtěl bych se zeptat co bych mohl zkusit - zatím mě jen napadlo kouknout se na palivový filtr.
Samozřejmě to také může být něčím úplně jiným... :)

Předem děkuji za jakoukoliv radu.
M.
Skury
Kontaktovat uživatele:

Re: Líný motor

Příspěvek od Skury »

Prvni, co ti reknu, je: :hledej:

Myslim, ze podobnych temat je tu dost. ;-)
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
Mykci - FK

Jasný :D
Problém je ten, že s diskuzními fóry nemám zkušenosti...

Omlouvám se a zkusím hledat...sice pořádně nevím kde ale zkusím... :D
Díky :D
panjawa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od panjawa »

No protože si tady doslova pár minut tak trošinku poradím, nahoře na této stránce je dlouhý uzounký a bílý obdélniček ve kterém je v levo mrňavá lupa a vedle ní napsáno hledej, tam napíšeš třeba „líný motor“ nebo třeba „autu se nechce“ to už záleží na tobě a pak zmáčkneš na klávesnici entr nebo odklikneš ten obdélniček coje vedle a je vněm napsáno hledat, pro změnu je šedej. A ještě něco, dopiš si prosím tě do svého profilu mýsto odkud jsi, pak tě někdo může osobně poradit a nebo doporučit svého servisáka.
RIDE TO LIVE - LIVE TO RIDE
Mykci - FK

Děkuji za pomoc... ;)
Odpovědět