Díky
Motor vibruje na volnoběh
-
-miki-
- Kontaktovat uživatele:
Motor vibruje na volnoběh
Ahoj, poslední dobou mi po nastartování začal dost vibrovat motor. Asi na minutu se celé auto začne třepat a pak se to ustálí a je pěkně tichej a v klidu. Taky se mi dost zvětšila spotřeba. Když nastartuju za teplého motoru, tak ten motor škubne dvakrát - třikrát a je v pohodě. Nechcípá, otáčky jsou po nastartování kolem 1000, pak padnou na nějakých 7xx. U té 1000vky ta ručička semtam zakmitá jakoby v závislosti toho třepání motoru. Na co bych měl kouknout? Silentbloky vypadaj v pohodě. Nemůže to dělat nějaké čidlo? Svíčky by měly být ok, ale asi je zkontroluju.... Ventily byly dvakrát seřízené. rok 2001
Díky
Díky
- Skury
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Motor vibruje na volnoběh
Zkus svíčky a kabely...
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
-
-miki-
- Kontaktovat uživatele:
Myslíš kabely k zapalovací liště? Mám pocit jako by ten motor z té kastle chtěl někam zdrhnout 
- Skury
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Mě to přijde, jako kdyby ti to startovalo na 3 válce...
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
-
-miki-
- Kontaktovat uživatele:
Pak by byl problém kde? Na vstřiku? Musí se to projevit na diagnostice?
-
Kroupa
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj neubívá Ti voda z nádržky? Mohlo by to být těsnění pod hlavou.Také mě to dělalo.Po odstavení zůstane v chladící soustavě tlak asi 1bar a po vypnutí motoru se dostane do válse.Namočí svíčku a ta potom chvílku nepálí,než se osuší.Jede to na tři a pak to jede normálně než zastavíš.Ještě koukni na motorový olej jestli v něm není voda.
Napsal jsem Ti svoji skušenost,ale netvrdím,že to musí být ono.Měj se a ať to brzo frčí.
Napsal jsem Ti svoji skušenost,ale netvrdím,že to musí být ono.Měj se a ať to brzo frčí.
-
-miki-
- Kontaktovat uživatele:
Právě že neubývá. Těsnění mám pod hlavou nové. Minulou zimu mi tam natekla chladící kapalina do oleje. Všechno se pročistilo, vyměnilo těsnění pod hlavou, nechalo natlakovat, zbrousit a všechno ok. Ujel jsem v zimě bez vody asi dva kilometry, než jsem to zjistil. Musím mrknout na ty svíčky. Jestli bude svíčka mokrá od nějaké kapaliny, může za to těsnění pod hlavou? Díky za radu, každá se hodí pokud je k věci. Momentálně mám smrtelnou rýmu, tak snad se k autu dostanu co nejdřív