cuká, někdy jen tak chcípne

Simos 2P
135M, 136M
Pelo - FK

cuká, někdy jen tak chcípne

Příspěvek od Pelo - FK »

Zdravím,

při jízdě mě začalo auto vynechávat(škubne), někdy prostě chcípne jako by tam nešla jiskra nebo benzín. Nejde to nastartovat asi minutu a pak to chytne a buď vydrží třeba den, nebo to zase škubne sem tam a chcípne po chvíli. Palivový filtr a svíčky jsem vyměnil a natankoval pro jistotu lepší benzín a stejně to nepomohlo. Napadla mě zapalovací lišta ale je to celkem všechno drahý tak proto to píšu sem ať zbytečně neměním dobré díly. Nedávno jsem měnil snímač teploty motoru, koupil jsem podle čísla ten samej ale ukazuje asi o 10C větší teplotu než opravdu je. Zda li to může bejt tím to netuším protože to začlo až teď, napadá mě i relé a čerpadlo ale to by přece aspoň nastartovalo hnedka.

Prosím o radu.

Díky moc :rendeer:
Kuladmin
Kontaktovat uživatele:

Re: cuká, někdy jen tak chcípne

Příspěvek od Kuladmin »

Ano muze to byt cerpadlo paliva, zapalovaci lista take a pak jeste snimac polohy klikovky pripadne muze blnout cidlo snimace tlaku na sacim potrubi - ideal pujcit si listu a snimac polohy klikovky z jineho funkcniho vozu. Nebo to napojit na pc a precist pamet zavad a cist jednotlive hodnoty z cidel pri nastartovanem motoru.
Pelo - FK

Příspěvek od Pelo - FK »

Tak zapalovací lišta a relé to není, zkusím koupit snímač otáček, jinak asi budu nucenej vyměnit palivové čerpadlo no. :x
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne pát 27. pro 2013 19:28:33, celkem upraveno 1 x.
Kuladmin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kuladmin »

hlavne to cidlo jen original a ne chinu apod.!!
Pelo - FK

Příspěvek od Pelo - FK »

Tak čidlo jsem vyměnil, sice použité ale auto ani necuklo po 20km tak uvídíme, zatím to vypadá nadějně. :shock:
Odpovědět