Zdravím,
nějak se mi nedaří otevřít tabulka se zpracováním přehledu provozních nákladů v Exceku.
Můžete mi někdo pomoct?
Mám Windows 8 a ten mi zatím dost funkcí nějakým zvláštním způsobem nepovoluje.
Předem díky moc!
tabulka EXCEL
- Majklaz
- Kontaktovat uživatele:
Re: tabulka EXCEL
Tak záleží jestli máš nainstalovaný officy. Pokud ne, dají se koupit, nebo sehnat jinak, ale to by se asi nemělo doporučovat
Nebo použít open office http://www.openoffice.cz/stahnout. Jinak je těžký zjistit proč ti to nejde když nevíme co v tom kompu je a není. Taky bys mohl přes pravý tlačítko a otevřít v...najít excel. Pokud tam není, tak ho v pc nejspíš nemáš.
-
floyd - FK
Děkuji moc, teď zas pro změnu nemůžu najít onu zmiňovanou tabulku,
vím, že byla někde v příspěvcích jako místo podpisu, nebo tak nějak.
Pomůžete mi ještě někdo?
vím, že byla někde v příspěvcích jako místo podpisu, nebo tak nějak.
Pomůžete mi ještě někdo?
-
Jirka20 - FK
Dám ti radu nainstaluj si normální Win at nemáš takový problémy
- Majklaz
- Kontaktovat uživatele:
Osmičky jsou dobrý 
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Jenom ještě trochu svéhlavější než sedmičky. Za den procedím skrz comp hromadu souborů ve spoustě složek. V XP nikdy nebyl problém s mazáním a přesováním. Sedmičky a osmičky si prostě umanou, že to někdo používá a hotovo. Do restartu s tím nehneš. Případně když už, tak to patnáct vteřin přemýšlí jestli jo, nebo ne. Nejvíc mne točí, že dám smazat adresář. Ono ho to asi i smaže, protože už nejde otevřít, ale pořád tam oxiduje.
Už vůbec nemluvím o té parodii na vyhledávání. V XP to hledalo rychle a spolehlivě. Tenhle nedodělek většinou něco najde až na druhý pokus. Vím že tam soubor s tím číslem je, ale nenajde ho to. Odentruju hledání ještě jednou a hup, ono ho to najde.
Takhle bych mohl psát hodinu. Jako prostředí na spouštění aplikací OK. Je to až neuvěřitelně stabilní..., ale když má uživatel dělat něco přímo v systému, to je vražda.
Je to nedodělek za který bych nedal ani korunu.
Ale zpět k tomu excelu. Popiš trochu podrobněji, v čem je vlastně problém. Soubor vidíš, jde zkopírovat, ale nejde otevřít. Hodí to nějakou hlášku? Zkoušel jsi to otevřít v něčem jiném, nebo na jiném compu? Funkce Otevřít a opravit nepomůže?
Už vůbec nemluvím o té parodii na vyhledávání. V XP to hledalo rychle a spolehlivě. Tenhle nedodělek většinou něco najde až na druhý pokus. Vím že tam soubor s tím číslem je, ale nenajde ho to. Odentruju hledání ještě jednou a hup, ono ho to najde.
Takhle bych mohl psát hodinu. Jako prostředí na spouštění aplikací OK. Je to až neuvěřitelně stabilní..., ale když má uživatel dělat něco přímo v systému, to je vražda.
Je to nedodělek za který bych nedal ani korunu.
Ale zpět k tomu excelu. Popiš trochu podrobněji, v čem je vlastně problém. Soubor vidíš, jde zkopírovat, ale nejde otevřít. Hodí to nějakou hlášku? Zkoušel jsi to otevřít v něčem jiném, nebo na jiném compu? Funkce Otevřít a opravit nepomůže?