Znovu klepání při 90-120
-
smazany clen - FK
Znovu klepání při 90-120
Ahoj všichni,
tak je to tu znova. Už jsemto tu řešil a zase se mi klepe volant v tahu při 90-120km. Mám udělané komplet silenbloky ramen, čepy ramen a řízení. Geošku. Zkoušel jsem to na 3 párech gum a pořád to samé. Ale je pravda, že na posledních zimákách to je lepší. Dělá to jen na 5ku. Po udělání to přestalo a teďka to je tu znovu. A problém je v tom, že jsem s tím moc nenalítal. Tak max 1tis km a to přeháním. Poradí někdo? Ještě mne napadá homokloub, protože když jedu doprava, tak se mi kolo jakoby hýbe a doleva se nehýbe. Takový jakoby převalování. Je to cítit lehce ve volantu.
Díky za rady. Za měsíc jedu na dovču a chci to mít v cajku.
tak je to tu znova. Už jsemto tu řešil a zase se mi klepe volant v tahu při 90-120km. Mám udělané komplet silenbloky ramen, čepy ramen a řízení. Geošku. Zkoušel jsem to na 3 párech gum a pořád to samé. Ale je pravda, že na posledních zimákách to je lepší. Dělá to jen na 5ku. Po udělání to přestalo a teďka to je tu znovu. A problém je v tom, že jsem s tím moc nenalítal. Tak max 1tis km a to přeháním. Poradí někdo? Ještě mne napadá homokloub, protože když jedu doprava, tak se mi kolo jakoby hýbe a doleva se nehýbe. Takový jakoby převalování. Je to cítit lehce ve volantu.
Re: Znovu klepání při 90-120
Byli ty pneu určo dobře vyvážené? A někdo tu už psal, že mu to dělalo to co tobě, vyměnil toho hodně, a nakonec vyměnil přední horní a dolní uložení tlumičů a má klid...Matias píše:Ahoj všichni,
!!! Rozprodej dílů z Feldy !!!
-
smazany clen - FK
Musím mít při sundavání tlumiče stáhnutý pružiny stahovákem?
-
Collin - FK
Na předku ano musíš to mít stáhlé, na zadku ne. Co zkusit prohodit kola? Uložení tlumiču. Pak bych kola kdyžtak převážil.
-
smazany clen - FK
Jak jsem psal na začátku, tak jsem to zkoušel na 3 párech gum. Napřed jsem prohodil přední / zadní a pak jsem tam hodil zimáky a stejně to dělalo. Už řeším to uložení. Objednám hned na obě strany. Pro jistotou. Pak geošku a uvidíme. Doufám že už bude klid. A když měníte uložení, tak co dáváte všechno nové. Komplet i s miskou jak má na sobě ty dva šroubky?Collin píše:Na předku ano musíš to mít stáhlé, na zadku ne. Co zkusit prohodit kola? Uložení tlumiču. Pak bych kola kdyžtak převážil.
-
Josh123456 - FK
no to záleží na tobě, ale já jsem nikdy nedával misku, co jsou na ní šroubky M8 2xMatias píše: Jak jsem psal na začátku, tak jsem to zkoušel na 3 párech gum. Napřed jsem prohodil přední / zadní a pak jsem tam hodil zimáky a stejně to dělalo. Už řeším to uložení. Objednám hned na obě strany. Pro jistotou. Pak geošku a uvidíme. Doufám že už bude klid. A když měníte uložení, tak co dáváte všechno nové. Komplet i s miskou jak má na sobě ty dva šroubky?
Ona taky ta deska se dvěma šrouby M8 je pěkně drahá. Před měsícem za ni chtěli ve Škoda servisu 250 Kč.
Nechal jsem tam staré desky, jen jsem je odrezil a natřel. Jinak jim nic nebylo (po 11 letech provozu).
Nechal jsem tam staré desky, jen jsem je odrezil a natřel. Jinak jim nic nebylo (po 11 letech provozu).
-
smazany clen - FK
Hotovo, díky všem. Udělal jsem to uložení na obou stranácha je pokoj. Sice se mi to posunulo za 90 na 110, ale to je geoškou. To je jasný. Je to takový malinký klepkání. V pondělí nechám seřídit a je hotovo. Ještě jednou díky.
-
smazany clen - FK
Koľko Ťa vyšla výmena toho uloženia ?
Tá geometria to potom odstránila ?
Tá geometria to potom odstránila ?
-
Collin - FK
Já platil za výměnu horího uložení něco málo přes 300kč. Geometrie stojí u nás na FEldu 600-700,-
-
smazany clen - FK
Tak jak jsem psal že se mi to dostanilo, tak se to po usazení uložení vrátilo. Tak jsem minulý týdej byl znovu na geošce a nechal jsem vyvážit kola. No to taky pomohlo. Ale pak jsem vzal za poloosu u vnitřního kloubu pravé delší poloosy a je tam vůle tak 2-3mm což si myslím by neměla být. Tak hned jak dostanu penízky tak to udělám, jen by mě zajímalo jak vypadá poloosa pod tím vnitřním koubem. Je tam také tisícihran jako u vnějšího kloubu?
2 Dejwis:
tak to je dobrá cena. U nás to dělají přes infra za 800,- a kámoš přes starý lampy ale poctivě a pořádně za 300,-
2 Dejwis:
tak to je dobrá cena. U nás to dělají přes infra za 800,- a kámoš přes starý lampy ale poctivě a pořádně za 300,-
-
smazany clen - FK
Zdarec všem,
mám podobnej problém...Felda se mi klepe tak při 125-130 km/h a nebo když třeba sjíždim z dálnice a vyhodim při 120 rychlost, tak než zpomalí tak na 90. Nemáte nákej tip, čím by to mohlo být? Mam už dost sjetý zadní gumy, tak uvidim až přezuju a převážim, jestli to bude lepší...Díík.
mám podobnej problém...Felda se mi klepe tak při 125-130 km/h a nebo když třeba sjíždim z dálnice a vyhodim při 120 rychlost, tak než zpomalí tak na 90. Nemáte nákej tip, čím by to mohlo být? Mam už dost sjetý zadní gumy, tak uvidim až přezuju a převážim, jestli to bude lepší...Díík.
-
smazany clen - FK
No když to klepe jen při jízdě a ne při akcelereaci, tak to je geoška a vyvážit kola. Ale podívej se jestli nemáš v háji čepy řízení. Já jsem je měl na minulém autě taky v háji. Tak jsem je vyměnil, udělal geo a byl pokoj.dlakomnok píše:Zdarec všem,